Gazete Vatan Logo

Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!

2022 yılı yavaş bir tempoyla bitiyor. Aralık ayı başlarken ve 2023 yılının etkilerini en yoğun hissedeceğimiz ay aralık ayı olacak. 2022 yılında sadece daha fazla tükenmişlik ve endişe hissetmekle kalmadık, aynı zamanda her fırsatta kafa karışıklığı ve iletişimsizlik hissettik. Merkür retrosu Aralık ayında da bir kez daha geri dönüyor ve etkileri ay ortasında yoğun bir şekilde hissedilecek. Mars'ın geri gitme döngüleri ocak ayının ortasına kadar devam edecek. Aralık ayı ise durgunluk ve gecikmelerin, geç kalmışlıkların ayı olacak. Peki, Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!

Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!

Aralık ayı, haftalarca gerilim ve kargaşaya neden olan Mars retrosuyla geldi. Ocak ayının ortasına kadar devam edecek Mars retrosu yerini Merkür retrosuna bırakacak. Aralık ayında da bir kez daha geri dönen Merkür retrosu ay ortası gibi etkisini hissettirecek. Jüpiter, ayın büyük bir bölümünü Balık burcunda geçirerek bizi iyileşmeye, rahatlamaya ve yavaşlamaya teşvik edecek. Aralık ayının 20'sinden itibaren Jüpiter Koç burcuna girdiğinde, biraz daha şevk ve tutkunun bize geri döndüğünü hissedeceğiz. Astrolojinizin gelecek ay için yani 2023 yılı için ne sürprizler beklediğini, neler yaşanacağının ipuçlarını aralık ayı verecek.

BURÇLARI ARALIK AYINDA NELER BEKLİYOR?

KOÇ

Koç burcu aralık ayında yavaş bir tempoya sahip olacak. Bu ay Koç burçları tükenmiş veya özellikle hüsrana uğramış gibi hissedebilir. Bu ayda özellikle iletişimle ilgili veya entelektüel bir arayışla ilgili olarak, bir kayayı dağın tepesine itmeye çalışmak yerine, yere uzanmak, dinlenmek ve yenilenmek için kullanın. Geçmişinizden bir kişi veya durumla yeniden bir araya gelmek istiyorsanız aralık ayını iyi değerlendirmeniz gerekiyor. En büyük değişim, Jüpiter'in 20 Aralık'tan başlayarak 16 Mayıs 2023'e kadar burcunuzda yükseldiğinde gerçekleşecek. Bu size hayatta, aşkta ve servette muazzam şans getirecek. Aralık ayının son çeyreğinde ise, bir terfi, kariyerinizde yükselme fırsatı veya olumlu bir baskı ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

BOĞA

Haftalardır parayla ilgili gecikmeler ve hayal kırıklıklarını beraberinde getirdiğini hisseden, işinde gergin olan ve maddiyat konularında savurgan davranan Boğa burcu, aralık ayında daha şanslı hissedebilir. 7 Aralık'ta finansal alanınızda bir dolunay geliyor ve bu bir zam, yeni bir iş teklifi veya kazançlı bir müşteri getirebilir. Jüpiter, 20 Aralık'tan 16 Mayıs 2023'e kadar burcunuzda yükselecek. Bu da muhtemelen son on iki yılın meselelerini halletmeye odaklanmakla geçecek. Aralık ayı Boğa burçları için aynı zamanda fırsat ayı olacak. İyileştirmek veya içinizde bitirmek istediğiniz herhangi bir şey varsa, hatta geçmişten biriyle veya bir şeyle yeniden bir araya gelme arzusu varsa, şimdi harekete geçmenin tam zamanı. Aralık ayının son çeyreği seyahat, göçmenlik veya eğitim anlamında yeni bir kapı aralayabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER

Aralık ayı İkizler burcu için hayli zor geçecek bir ay olacak. Seksin, tutkunun ve dürtünün gezegeni Mars, burcunuzda geriye gitmeye devam edecek. Bu muhtemelen kendinizi özellikle gergin ve sinirli hissetmenize neden olacak, sanki bitkinmişsiniz gibi, çatışmalarla karşılaşıyor ve her fırsatta engellere çarpıyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu zamanı dikkat çekmeden uzanmak ve iyileşmeye odaklanmak için kullanın. Mucizeler gezegeni Jüpiter'in de aralık ayının büyük bir bölümünde İkizler burcuna uğrayacak ve bu ay kariyer ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı ay olacak.  Ödüller ve takdir kapıda olabilir.

YENGEÇ

Yengeç burçları için aralık ayı fırtınalı geçecek. Mars, zihinsel olarak kendinizi tükenmiş hissetmenize neden olacak. Bu dönemde rahatlayın ve akışa ayak uydurmak için kendinize zaman tanıyın. Rüzgara karşı savaşmak yerine evrene teslim olun. Seyahat, ticaret veya yasal konularda ilerleme görülebilir. Jüpiter'in 20 Aralık'tan 16 Mayıs 2023'e kadar burcunuza gelişi bugünü değerlendirmek ve en büyük hırslarınıza doğru ilerlemek için büyük bir an olacak. Yeni iş teklifleri önümüzdeki aylarda kendini gösterebilir. Yeni ayın gelişi, partnerinizle plan yapmaya, taşınmaya veya evlilik hakkında konuşmaya teşvik edebilir.

Haberin Devamı

ASLAN

Aralık ayı Aslan burcu için sürünmecede kalınan bir ay olacak. Bu ayda arkadaşlıklar ve özlem duyduğunuz kişiler, gerilim ve hayal kırıklığı yaratabilir. Aralık ayının başlarında sosyal çevrenizde dolunay belirecek. Bu ay'ı çevreleyen günlerde muhtemelen muhteşem bir etkinliğe katılacak ve hatta samimi ortamlarda bulunacaksınız.

BAŞAK

Başak burcu için tükenmişlik hissedebileceği bir ay da geldi. Bu burçlarda profesyonel alanınızda gerileme yaşayacak, bu da kariyer konularında gecikmelere, hayal kırıklıklarına ve zorluklara neden olacak. Bir terfi, yeni bir iş teklifi veya bir işverenden ayrılma kararı aralık ayının erken evrelerinde ortaya çıkabilir. Aralık ayının sonlarında sinerji hayatınıza etki edecek, yatırımlarınızı büyük ölçüde etkileyecek.

Haberin Devamı

TERAZİ

Aralık ayında Terazi burçları için akış devam ediyor. Yasal durumlar, projeler, eğitim, göçmenlik veya uluslararası ticaretle ilgili konularda gecikmeler ve engeller getirecek. Aralık ayında sağlığınızı ve rutininizi ve istihdamınızı iyileştirebilirsiniz.

AKREP

Aralık ayı ve 2023'ün sonu neşeli bir yolculuktan daha çok baş ağrısı olacak. Samimi ilişkiler, varlıklar, yatırımlar geriye gidecek. Bu ay romantizm ayı olacak. Yaratıcılık ön planda olacak. Bekarlar yakında bir ruh eşiyle tanışabilir veya aşık olabilir.

YAY

Yılın bu zamanı sizi bir yıldız gibi parlatıyor ve hayatınızı daha iyi yön vereceğiniz anlamına geliyor. Bu ayda ilişkilerinizde çatışma, sorun ve mesafe olacak. Jüpiter, ayın büyük bölümünde ev, aile veya ev içi konularda size daha fazla şans getirecek.

OĞLAK

Oğlak burçları için 2022 yılı sızlanma yılı olmuştu. Aralık ayı sona ereceğinin işareti olacak. Ocak ortasına kadar istihdam, rutin ve hatta fiziksel sağlıkla ilgili bazı hayal kırıklıkları ve zorluklar olabilir. Kendinizi çok tükenmiş hissedeceksiniz, bu yüzden fazla zorlamayın ve dinlenmeyi öğrenin. Komşular, arkadaşlar veya kardeşlerle yeniden bağlantı kurmak veya yakınlaşmak istiyorsanız hemen harekete geçin. Günlük işiniz, beklenen rutinleriniz veya fiziksel sağlığınız etrafında bir doruk noktası veya değişiklik getirebilir.

KOVA

Aralık Kova burçları için en yavaş ay olacak. Aşk, hobiler veya çocuklarla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu meseleler veya herhangi bir şey etrafında bir savaşa girmeyin, aksi takdirde kendinizi yenilmiş hissedeceksiniz. Jüpiter ayın büyük bir bölümünde finans sektörünüzde mutlu bir şekilde dönecek ve muhtemelen daha fazla bolluk hissetmenize yardımcı olacak. Dolunay, aralık ayının başında gönül meseleleri etrafında bir dönüm noktası oluşturacak. Ya bir doruk noktası yaşanacak ya da bitiş getirecek.

BALIK

Balık burcu için aralık ayı bir fiyasko ile bitiş kabul ediliyor. Ev veya aile meseleleriyle ilgili hayal kırıklıkları ve zorluklar yaşanabilir. Aralık ayının ortasında dolunay beliriyor ev veya aile durumlarında bir değişimi tetikliyor.