Gazete Vatan Logo

Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?

Astroloji severler 5 Şubat Aslan dolunayı etkileri için araştırmalarını hızlandırdı. Şubat’ın 5’inde 16 derece Aslan burcunda dolunay gelecek. Peki, 5 Şubat Aslan Dolunay’ı burçlara etkisi neler? Aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek? Aslan dolunayı saat kaçta başlıyor?

Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?

Tamamlanmaları, bitişleri, vazgeçmeleri konu alan dolunay Aslan burcunda gerçekleşiyor. Peki, Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir? 5 Şubat aslan dolunayı 2023 ne zaman bitecek, aslan dolunayı saat kata başlıyor?

Aslan dolunayı 2023 saat kaçta başlıyor?

5 Şubat Pazar, İstanbul saatiyle 21:28’de Aslan burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Aslan dolunayının burçlara etkisi nedir?

CNN Türk’te yer alan astrolog yorumlarına göre aslan dolunayında Boğa, Aslan, Kova ve Akrep burçları bu süreci biraz daha zor atlatabilir. 

KOÇ: Çocuklarınızla ilgili konuların, yeteneklerinizi ortaya koyma halinizin ve aşk hayatınızın hareketli olacağı bir dolunay süreci. Farklı kazanç yöntemleri peşinde olabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerde bazı gerginlikler yaşanabilir. Sağlık hassasiyetlerine de karşı da dikkatli olunmalı.

BOĞA: İşiniz ve kariyeriniz ile ilgili konularda almanız gereken sorumluluklar aile hayatınız üzerinde gerginlikler yaratabilir. Ani kararlardan ve gerginlikten uzak durmaya çalışmakta fayda var.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bu dolunay siz sevgili İkizleri eğitim ve seyahat konularında bazı kararlar almaya itecektir. Bazı okurlarım bu dolunay sırasında gerçekleştirecekleri seyahat programlarında bazı aksiliklerle ve hatta plan değişiklikleri ile uğraşmak zorunda kalabilirler.

YENGEÇ: Maddi konularla ve sosyal çevrenizle olan gelişmelerin ön planda olacağı bir dönem. Yatırımlarla ve harcamalarla ilgili riskli adım atmamaya gayret edin. Uzun vadeli planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz.

ASLAN: Toplum içindeki yeriniz ve kariyeriniz ile ilgili sürpriz, beklenmedik konular yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendini ifadeniz, özgüveniniz oldukça güçlü, eğlenceli bir dolunay sizi bekliyor.

BAŞAK: Bu dolunay ile biraz içinize kapanmak isteyebilir ve dış dünyadan kendinizi izole edebilirsiniz. Bazı okurlarım bu süre zarfında bir operasyon için hastaneye yatabilirler. Sağlık konularına da bu süreçte dikkat etmenizde fayda var.

TERAZİ: Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizin, arkadaşlıklarınızın ön planda olacağı bu dönemde özel hayatınızda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatında güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.

Haberin Devamı

AKREP: İkili ilişkilerinizle finansal konularla ilgili gerginlik yaratan durumlar olabilir. Ayrıca aile, yuva, ev, ebeveynler ve gayrimenkul konuları bu dönemde oldukça vurgu kazanıyor.

YAY: Bu dolunay ile birlikte eğitim konularında bazı ani tamamlanmalara ya da yol ayrımlarına gidebilirsiniz. Özellikle yurtdışı eğitim programı adına bazı kararlar alabileceğiniz zamanlar geliyor.

OĞLAK: Kaçındığınız konuların daha çok gündemde olacağı bu dönemde riskli kararlardan uzak durmaya gayret edin. Çocuklarla ilgili harcamalarda artış olabilir. Aşk hayatınızda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA: İkili ilişkiler ve evlilik konuları oldukça ön planda. Ayrıca özel hayatınız, aileniz ile ilgili konularda da sürpriz gelişmeler, ayrılıklar, beklenmedik gayrimenkul yatırımları söz konusu olabilir.

BALIK: Daha çok çalışma hayatınız, sağlığınız ve günlük düzeninize odaklanacağınız bu dolunayda yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

 

2023 DOLUNAY ZAMANLARI

5 Şub 2023 – Aslan Dolunayı
20 Şubat 2023 – Balık Burcunda Yeni Ay
7 Mar 2023 – Başak Burcunda Dolunay
21 Mart 2023 – Koç Burcunda Yeni Ay
6 Nisan 2023 – Terazi Burcunda Dolunay
20 Nisan 2023 – Koç Burcunda Yeni Ay
20 Nisan 2023 – Güneş Tutulması
5 Mayıs 2023 – Ay Tutulması
5 Mayıs 2023 – Akrep Burcunda Dolunay
19 Mayıs 2023 – Boğa Burcunda Yeni Ay
4 Haziran 2023 – Yay Burcunda Dolunay
18 Haziran 2023 – İkizler Burcunda Yeni Ay
3 Temmuz 2023 – Oğlak Burcunda Dolunay
17 Temmuz 2023 – Yengeç Burcunda Yeni Ay
1 Ağustos 2023 – Kova Burcunda Dolunay
16 Ağustos 2023 Aslan Burcunda Yeni Ay
31 Ağustos 2023 – Balık Burcunda Dolunay
15 Eylül 2023 – Başak Burcunda Yeni Ay
29 Eyl 2023- Koç Burcunda Dolunay
14 Eki 2023 – Terazi Burcunda Yeni Ay
14 Eki 2023 – Güneş tutulması
28 Eki 2023 – Boğa Burcunda Ay Tutulması
28 Eki 2023 – Boğa Burcunda Dolunay
13 Kas 2023 – Akrep Burcuna Yeni Ay
27 Kas 2023 – İkizler Burcunda Dolunay
12 Ara 2023 – Yay Burcunda Yeni Ay
27 Ara 2023 – Yengeç Burcunda Dolunay

Haberin Devamı