Gazete Vatan Logo

8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?

8 Kasım ne günü, 8 Kasım’da ne olacak? Ay Tutulması 16’ Boğa burcunda gerçekleşiyor. Uranüs etkili tam Ay tutulması 8 Kasım saat 14.00’de Boğa burcunda meydana gelecek. Sürprizlere, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Peki, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?

8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?

Ay tutulmasının ikinci bugün gerçekleşiyor. 16 Mayıs’ta yaşanan ay tutulmasından sonraki 8 Kasım ay tutulması gök olaylarını yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ay tutulması, Uranüs etkili olacağı için ani, şok ve sürprizleri ile geleceği yorumlanıyor. Ay tutulması 8 Kasım Ay tutulması, Kuzeydoğu Avrupa, Asya, Avustralya, Kuzey Amerika, Güney Amerika'nın büyük bir kısmı, Pasifik, Atlantik, Hint Okyanusu, Kuzey Kutbu ve Antarktika üzerinden görülebilecek. Tutulma, Türkiye'den görülmeyecek. Peki 8 Kasım’da ne olacak?

8 Kasım’da ne olacak?

Tepe Noktasına yakın yerde gerçekleşecek olan bu kavuşum astrologlara göre dünya liderleri hakkında ya da onlardan gelecek ani ve hızlı haberlere işaret ediyor.

Ani, beklenmedik durumlarla karşılaştığınızda; direnmek, savaşmak, reddetmek yerine uyumlanmak, iyileştirmek dönüştürmek gerekir.

8 Kasım’ın burçlara etkisi

Milliyet’ten Astrolog Seçkin İlbuğa’nın burçlara etkilerini ise şu şekilde açıkladı:

Koç

Yeni kazanç ve yatırım fırsatları yakalamanız mümkün. Ortak kazançların ve harcamaların gözden geçirilmesi ve adil paylaşımın öncelenmesi gerekir. Gerçek bir bocalama yaşıyorsunuz. Kendinizi görmezden gelerek attığınız her adım sizi ileri değil geriye taşımakta. Kendi değerlerinize uygun bir hayatı yaşamak bu kadar zor olamaz. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilir misiniz?  Şimdi attığınız ya da atmadığınız her adım geleceğinizi etkiliyor unutmayın.

Haberin Devamı

Boğa

Yaşamın hemen her alanında değişiklik yapmak, kendinizi yeniden yaratmak isteyeceksiniz. Evlilik ve ortaklık konusunda eskisinden farklı düşünmeye başlamış olabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla yaptığınız iş birliğinde rollerin değişmesi gerekebilir. Eskisinden daha cesur bir biçimde kendinizi ifade edeceksiniz. İsteklerinizi, rahatsızlıklarınızı dile getirmekten çekinmeyin. Sağlığınıza, dış görünüşünüze eskisinden daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek isteyebilirsiniz.  

İkizler

Sizi sıkı sıkıya sarıp, hareket etmenizi engelleyen maddi-manevi unsurları ortadan kaldırmak isteyeceksiniz. Bunu yapacak yeterliliğe sahipsiniz, gücünüzü kullanın, "gizli" korkularınızı aşın. Özellikle iş-çalışma hayatınızla ve arkadaşlarınızla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir. Kazara gözden kaçan durumlar, kasıtlı olarak saklanan olaylar artık sır olarak kalamaz. Tutulma öncelikle iş hayatınızda hareketliliğe sebebiyet verir.

Haberin Devamı

Yengeç

Yeni gelecek planları, bu planları hayata geçirmenizi sağlayacak yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Sosyal ortamlar, gruplar, arkadaşlar pek çok kapalı kapıyı aralamanızı sağlayabilir. Başta yatırımlarınızla ilgili risk faktörü sizi kaygılandırabilir. Zamanla attığınız her adımın geleceğinizi ilgilendiren büyük bir yatırım olduğunu fark edeceksiniz. Hayattı daha kolay ve keyifle yaşamanızı sağlayacak bir yola girmek üzeresiniz.  

Aslan

Kariyer hayatınıza yaptığınız yatırımların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Artık hak ettiğiniz yere ulaşmak üzeresiniz. Yapacağınız değişiklikleri ailenizin desteklemesini bekleyebilirsiniz. Desteklemeyecek olsalar da bazı adımlar atmanız gerekecektir. Yuva kurmak isteyen Aslanlardan da iyi haberler gelebilir. Toplumsal imajınız ciddi şekilde değişecek. Terfi, yeni bir iş, yeni bir ev, evlilik vb. konularda geleceğinizi ilgilendiren önemli hamlelerde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Hukuka taşınmış konularınla ilgili gelişmeler, sonuçlar alınması mümkün olabilir. Akademik başarılara, başarısızlıklara kafa yorarak hayatınızı yeniden planlayabilirsiniz. Hiçbir şey için geç kalmadınız. Hayata başka bir yerden bakmayı başardığınızda her şeyi yapacak vaktiniz ve gücünüz olduğunu sizde göreceksiniz. Yurt dışı seyahatler, eğitimler, deneyimler ilginizi çekebilir. Yakın çevreniz veya kardeşleriniz sizi destekleyecektir.

Terazi

Miras, kredi, nafaka gibi konularda ‘’kendinize’’ ve karşı tarafa adil olduğunuzdan emin olun. Sahip olduklarınız sizin için ne kadar önemli? Bunlara ulaşmak için harcadığınız emeğe değdi mi? Mühim olan, çok şeye sahip olmak değil, mutlu olmayı başarabilmek, unutmayın. Kendiniz için seçtiğiniz rolü ve kimliği tekrar gözden geçirin. Daha fazlasını hak ettiğinizi sizde göreceksiniz. Toparlanın ve nasıl yaşamak istediğinize yeniden göz atın.

Haberin Devamı

Akrep

Evlilik ve ortaklık imkanları, teklifleri gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde hak ve adaleti sorgulayabilirsiniz. Geçmişin yüklerinden, sorumluluklarından kurtulma şansı yakalayacaksınız. Yeni ortaklarınız, yol arkadaşlarınız ile gelecek planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinizi yeniden doğmuş, yeniden yaşamaya başlamış gibi hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yay

İş ve çalışma hayatınızı, günlük rutininizi değiştirecek adımlar atmanız gerekebilir. Değişimin dışarıdan gelmesini beklemekten vaz geçtiğinizde başarılı adımlar atmanız mümkün olabilir. Yeni bir yaşam alanı, yeni arkadaşlar, yeni ortamlar, yeni rutinler yenilenmenizi sağlayabilir. Kaygılarınızı bir tarafa bırakın. İçinde bulunduğunuz durumu lehinize çevirmenin ne kadar kolay olduğuna inanamayacaksınız. 

Oğlak

Aşk hayatında hareketli zamanlar. Hayattan keyif almayı kendinize yasaklamaktan vaz geçtiğinizde mutlu olabileceğinizi göreceksiniz. Sosyal çevrenizin genişlemesi belki de değişmesi gerekiyor. Gelecek sadece planlı çalışarak inşa edilmez. Hayaller kurun, hayatın farklı alanlarındaki yeni rollere talip olun. Bu yeni rolleri de başarıyla hayata geçireceksiniz. Kendinize ve hayata dair ilk sorumluluğunuz neşe ve keyifle yaşamak.

Kova

Geçmişin yüklerinden, sorumluluklarından kurtulmak üzeresiniz. Öte yandan ev ve aile yaşamınızdaki sorumluluklarınız artıyor. Aile ve yuvada işlerin yoluna girmesi ile eskisinden daha güçlü hissedebilirsiniz. Siz bile içinizden çıkan potansiyel karşısında şaşırabilirsiniz. Kariyer hayatınızda büyük başarılara imza atabileceğiniz bir dönem. Yeni adımlarınızı aileniz ve yakın çevreniz destekleyecektir. 

Balık

Yazılı ya da sözlü iletişim alanında aktif rolleri olan Balıklar için sıçrama dönemi. Küçük ticari kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz. Uzak ülkelere yatırım yapmanız, yerleşmeyi düşünmeniz söz konusu olabilir. Sık sık seyahat etmenizi gerektirecek iş ve projeleri kabul edebilirsiniz. Hayatın mutluluk veren bambaşka yönlerini keşfedeceğiniz bir dönemdesiniz. Bildiklerinizi unutmak, yeni şeyler öğrenmek için neden bekleyesiniz?