Gazete Vatan Logo

Yeni yıl gecesine 12 stil önerisi

En iyi yılbaşı kıyafetleri ışıltılı ve göz kamaştırıcı olanlardır. 2016’nın gelişini gösterişli ve cool tarzınızla kutlamanızı sağlayacak 12 öneri şöyle...

Yeni yıl gecesine  12 stil önerisi

Hareketli süslemeler

Büyük boy payetleri içeren hareketli süslemeler, gece dans edeceğiniz bir planınız varsa harika bir tercih olacaktır. Görünümünüzü sıcak bir mekandaysanız topuklu ayakkabılarla, soğuk bir mekandaysanız çorap ve bilekte biten botlarla tamamlayabilirsiniz.

Payetli tek bir parça seçin

Yılbaşı gecesi payetleri tercih etmek asla yanlış olmaz ancak bu baştan ayağa kadar bu şekilde olmak anlamına gelmiyor. Gümüş renkli mütevazı bir kalem eteği basit siyah veya beyaz aksesuarlarla daha günlük görünüme gerektirebilirsiniz. Günlük bir etkinliğe katılıyorsanız da payetli bir kalem eteğe, kısa bir kazak ve babetlerle daha yumuşak bir hava katabilirsiniz.

Transparan pencereler

En iyi yılbaşı kıyafetleri, diğerlerinden biraz daha fazla heyecan uyandıranlardır. Küçük siyah bir elbisenin bunun için yeterli olmayacağını düşünüyorsanız hoş süslemeleri ya da seksi transparan pencereleri olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Jakar her ortama uyar

Yılbaşı partisinde fark edilmek mi istiyorsunuz? Doğru kıyafeti seçmek bunu yapmanın en iyi yolu! İşte bu, bütün sezon gözünüze takılan ve tekrar giyeceğinizden emin olduğunuz o jakarlı elbiseyle hava atmanız için harika bir fırsat. Geniş jakarlı bir elbiseyle gösterişli küpeler ve koyu renk rujlarla tamamlayabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir kış düğününde veya ofis partisinde de kullanabileceğiniz bir görünüm.

Haberin Devamı

Tipik anlayışın dışına çıkın Diyelim ki tüm parti kıyafetlerinizi sezonun başlarını tükettiniz. Tipik yılbaşı kıyafeti anlayışının dışına çıkın ve böyle bir kıyafet yerine bir tulum tercih edin. Seçim yapabileceğiniz çok sayıda seçeneğe sahip olduğu düşünüldüğünde bu tek parçalı tarz işinize oldukça kolaylaştıracaktır. Sırtı açık etkileyici bir kırmızı tulum ya da daha belirgin kesimli siyah bir tane tercih edebilirsiniz. Daha çarpıcı bir görünüm için tulumunuzu babetlerle, düz sandaletlerle ya da sivri topuklu ayakkabılarla tamamlayın.

Siyah yerine beyaz giyin

Küçük siyah elbisenizi, beyazıyla değiştirmeniz görünümünüzde büyük bir etki yaratacaktır. İnsanların çoğunlukla koyu renklere yöneldiği kış aylarında beyaz bir elbise giymek gözlerin size yönelmesini sağlayacaktır. Yılbaşı gecesi dantel bir elbise harika bir seçim olacaktır. Bu geceye daha uygun bir görünüm yakalamak için elbisenizi siyah bir el çantası, siyah ayakkabılar ve koyu renk rujla tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Pırıltılardan vazgeçmeyin

Sade bir akşam yemeği planlıyorsanız bile parıltılardan tamamen vazgeçmeyin. En sevdiğiniz kot pantolonunuzu zarif bir üst ile birlikte kullanarak şıklıkla ve rahatlık arasında güzel bir denge kurabilirsiniz. Payetli bir bluz veya blazer ceket, emektar pantolonunuza yeterli miktarda ışıltı katacaktır. Daha zahmetsiz bir görünüm için aksesuarlarınızı minimal düzeyde tutmalısınız.

Altın rengi cazibe yaratır

Yılbaşı kutlamasını payetlerden daha iyi ifade edebilecek bir şey yoktur herhalde. Altın rengi bir ışıltının içinde siz de cazibenizi bir seviye daha yukarı taşıyabilirsiniz. Ancak böyle bir görünümün karışık görülmemesi için aklınızdan çıkarmamanız gereken bir nokta var! Minimal aksesuarlar. Kırmızı ayakkabı ve rujların altın renginin yanında patlaması da oldukça hoşunuza gidebilir.

Haberin Devamı

Küçük siyah elbiseler

Etkileyici bir yılbaşı kıyafeti mutlaka parıltılı olmak zorunda değil. Özellikle çok yoğun bir ajandanız varsa küçük siyah bir elbise de oldukça işinize yarayacaktır. Bu elbiseleri klasik ince kemerler ve topuklu ayakkabılarla rahatlıkla kullanabilirsiniz veya boynunuzda etkileyici bir kolye veya kürke yer verebilirsiniz.

Ağartılmış kotlar giymeyin

Son dakika planları veya sade yılbaşı kutlamaları için baştan ayağa siyah kıyafetler en iyi seçim olacaktır. Fakat ağartılmış kotlardan uzak durun. Bu pantolonlar yılbaşı gecesi için çok sıradan kalacaktır. Parlatılmış kotları ya da deri taytları göze çarpan kabanlarla birlikte kullanmayı deneyin.

Tüylü paltoyla ısının

Yılbaşı gecesi mini elbiselerden vazgeçip daha sıcak tutacak bir şeyler giymek isterseniz sizi kimse suçlayamaz. Bunu yapmanın en iyi yollarından biri payetli taytlar. Bu taytlarla kabarık ve tüylü bir paltoyla tamamlayarak şıklığınızı bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Ayrıca bu parçaları günlük hayatınızda bol kazaklarla da kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüllerle enerjik bir stil

Hacimli tül bir etekle fıkır fıkır bir görünüm yakalamanız mümkün. Böyle bir seçim siluetinizde harikalar yaratmakla kalmayacak aynı zamanda yılbaşı gecesi cazibenizi de artıracaktır. Siyah beyaz seçimler bu gece için oldukça uygun. Önerimiz ise düz renklerde sadece siyah ya da beyaz tül etekler almanız.