Gazete Vatan Logo

Sosyal medyada da lider

Sinpaş GYO, en son lanse ettiği Aydos Country projesiyle Facebook’ta “Başarı Hikayesi” seçildi.

Sosyal medyada da lider

Sinpaş GYO’nun Aydos Country projesi sosyal medya pazarlama stratejisi, Facebook tarafından “Success Story” (başarı hikayesi) seçildi. Sinpaş 40. yılını kutladığı 2014 yılında kalitenin, güvenilirliğin ve itibarın simgesi “SuperBrands”* seçilmişti.

2015 listesinde de yer aldı

Sinpaş GYO bu başarının ardından geçtiğimiz günlerde uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'nin araştırmasına göre, ‘’Türkiye'nin en değerli markaları 2015" listesinde de yerini aldı.

Dijital dünyada takip

Dijital dünyada ise; 2014 yılının en çok takip edilen gayrimenkul şirketi olan Sinpaş GYO, bu yıl da yeni bir rekora koşuyor. Facebook etkileşiminde en iyi 5 markayı sıralayan listeye yıl boyunca 2 kez girerek Türkiye’nin en iyileri arasında yer aldı.

En aktif kullanıcı

Türkiye'nin sosyal medyayı en aktif kullanan gayrimenkul sektörü markası Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen firmalarının aralarında bulunduğu “Facebook Success Story” listesine girdi. Sinpaş GYO’nun Aydos Country projesi için hazırlanan Facebook reklamları, lansman sürecinde spesifik hedef kitle dışında sektörde bir ilk olarak web sitesini ziyaret etmiş kullanıcıları da hedefleyerek müşteri taleplerini topladı.

Haberin Devamı

Hedef odaklı strateji

Facebook reklamları sayesinde Aydos Counrty Projesi için 6 binden fazla talep formu toplandı.Proje’nin web sitesine 50.000’den fazla ziyaretçi kazandırıldı.Bu platformdan gelen başvurularla 12 milyon TL tutarında konut satışı gerçekleştirildi.

www.emlakeki.com