Gazete Vatan Logo

Simplicity’den ev alana mobilya ve otomobil hediye

Garage Group, 20’nci yılına özel olarak yeni bir kampanya başlattı

Garage Group, Sancaktepe’deki Simplicity projesindeki son daireler için kuruluşunun 20’nci yılına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. Şirket ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediyor hem de evleri mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediyor. Yaşamın başladığı 252 dairelik projede 101-210 metrekare dairelerin fiyatları 268 bin lira ile 540 bin lira arasında değişiyor...

İnşaatın yanı sıra telekomünikasyon, maden işletmeciliği ve ihracatı, bilgisayar güvenlik hizmetleri, yatçılık, sigortacılık, fork-lift ithalat satış ve kiralama ile birlikte yedek parça ticareti alanlarında da faaliyet gösteren Garage Group, Sancaktepe’de 1.5 yıl önce satışına başladığı Simplicity Evleri projesinde satışı devam eden son daireler için yeni bir kampanyaya start verdi.

Grubun 20’nci kuruluş yılına özel olarak haftasonu itibarıyla hazırlanan kampanya kapsamında, projeden daire alan ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediliyor hem de evler mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediliyor.

Projede inşaatın tamamlanarak yaşamın başlamasının kampanyadan yararlanacak kişiler için önemli bir avantaj yarattığını söyleyen Garage Grubu Yönetim Kurulu Danışmanı Suat Öztorun, “252 daire ve 11 dükkandan oluşan Simplicity Evleri projesinde 35 dairenin satışı sürüyor. Hem stokları bitirmek hem de kuruluş yılımıza özel olarak konut alıcılarına bir fırsat sunmak istedik. Birkaç gün içinde projenin satışının tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Öztorun, 1+1’den 4+1’e birbirinden farklı 25 tipte tasarlanan normal ve dubleks dairelerin bulunduğu projede 101-210 metrekare dairelerin fiyatlarının 268 bin lira ile 540 bin lira arasında değiştiğini kaydetti.

Merter Kule 1 ayda başlıyor

Garage Tower adıyla E-5 üzerinde Merter İş Merkezi ile Adidas mağazasının arasında yol kenarında 130 metre ile ilçenin en yüksek rezidans kulesini inşa etme planıyla Eylül’de kazma vurmaya hazırlanan şirket, Yeşil Kundura binasının yanındaki 15 bin metrekarelik alanda, 177 metre yüksekliğindeki ikinci kulenin de hazırlığını yapıyor. Projenin bölge için önemi ise, hem normal dairelerin yanı sıra bölgedeti nitelikli ofis ihtiyacına da cevap verecek şekilde tasarlanması.

İki projede toplam 650 konutun olacağını söyleyen Suat Öztorun, 261 rezidanstan oluşan ilk projede 216 dairenin 1+1 dairelerden oluşacağını, metrekare fiyatlarının ise 5-6 bin liradan başlayacağını ifade etti.

Yeni metro hattına yürüme mesafesinde

Ümraniye’ye bağlı Sarıgazi, Yenidoğan ve Kartal’ın Samandıra beldelelerinin birleşimiyle ortaya çıkan Sancaktepe’de 13 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu Simplicity Evleri, 7 bloktan oluşuyor. 24 saat özel güvenlik, otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve özel peyzaj uygulamalarıyla tasarlanmış dinlenme alanlarının yer aldığı projede sauna, buhar odaları, SPA ve fitness merkezi gibi donatılar da yer alıyor. Köprü ve çevreyollarına direkt bağlantıları bulunan ve yeni metro hattına yaklaşık 400 m yürüme mesafesinde olan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 15 dakika uzaklıkta.

Olive Hill’de lüks villalar 400 bin liradan başlıyor

Faal İnşaat ve Başeğmez İnşaat ortaklığı ile Türkbükü‘nün en şeçkin koyu olan Hebil Koyu’nda hayata geçirilen Olive Hill Bodrum‘da Bodrum’a 20 kilometre mesafede yer alan Türkbükü Hebil Koyu’na hakim bir burunda 30 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Olive Hill Bodrum projesi 6 tipte 41 adet tripleks villa ve 82 daireden oluşuyor. Villaların ilk iki katı dubleks, üst katı ise ayrı girişli mono daire şeklinde tasarlanırken istenildiği takdirde tüm villalar iç merdivenle tripleks hale getirilebiliyor. 8 adet bağımsız bölümün yer aldığı ve Ares, Hermes, Demeter, Gaia, Hermes ve Rhea gibi antik döneme ait isimlerle adlandırılan daireler 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Olive Hill projesinin sosyal olanakları arasında kulüp binası ve havuzu, venüs havuzu, panaromik kulüp binası, panoramik havuz ve jakuzi, SPA merkezi, GYM, özel kapalı otopark, golf araçları, havaalanı ve marinaya ulaşım hizmetleri yer alıyor.

İstanbul City bu ay % 10 indirimli

İstanbul Palmiye Grup’un Çerkezköy Kızılpınar’da yapımı devam eden ve 690 daire ile 5 bin metrekarelik AVM’den oluşan projesi İstanbul City’de sadece Eylül ayında geçerli olacak yüzde 10 indirim kampanyası başlatıldı. 440 ailenin ev sahibi olduğu, 250 dairenin de yılbaşına kadar satılmasının planlandığı projede fiyatlar 58 bin 500 liradan başlıyor. Projede 1+1’lerin büyüklükleri 65 m2 ile 90 m2, 2+1’lerinki 110 m2 ile 124 m2, 3+1’lerinki ise 129 m2 ile 143 m2 arasında değişiyor. Dubleks daireler ise 218 m2 ile 231 m2 olarak çeşitleniyor. Projede kapalı yüzme havuzları, saunalar, fitness center, çocuk kreşi, güzellik salonu, market, kafe ve mağaza zincirleri, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, açık alanlarda 3 ayrı noktada çocuk parkı otoparklar bulunuyor.

İstanbul City’de AVM üzerine inşa edilecek 9’ar katlı 2 blokta toplam 90 adet, 65 m2 ve 87 m2 1+1 ve 110 m2 2+1 daireler bulunuyor. Projenin Satış Müdürü Selçuk Sukas, “Beyaz Bloklar’da 20 bin TL’den başlayan peşinatlar, 500 TL’den başlayan taksitlerle, üstelik banka, kefil, kura, faiz ve ara ödeme olmadan ve 6 yıl taksitle daire alma imkanı sunuluyor” dedi.

Göktürk Riverside’da $ kuru 1.60 TL’ye sabitlendi

Göktürk’te Paralel Gayrimenkul tarafından inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2 blokta 95 daireden oluşan Riverside projesinde, dolar kuru 1.60 TL’den işlem görüyor. Ormanın yanı sıra doğal ırmak suyunun yanı başında yer alan Riverside’ın fiyatları 190 bin dolardan başlıyor ve 340 bin dolara kadar çıkıyor. 21 bin m2’lik kapalı alana sahip olan projedeki dairelerin büyüklükleri ise, 100 m2 ile 250 m2 arasında değişiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin bulunduğu Riverside’ta alıcılara, yüzde 30’u peşin, 24 ay vade seçeneği de sunuluyor. Mimar Cem Sorguç tarafından projelendirilen ve temeli Eylül 2010’da atılan proje Mart 2012’de teslim edilecek. Projede; 200 araçlık otopark, yüzme havuzu, fitness center, kafeterya ve çocuk oyun alanları var.

Haberin Devamı