Gazete Vatan Logo

Şimdi bu jönler çok moda!

Şimdi bu jönler çok moda!

Dizilerle hayatımıza girdiler, üstelik hepsi birbirinden yakışlıklı. Genç kızlar onlara hayran! Kendilerini daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Yusuf Çim

Şarkıcı ve Best Model

Çilek Kokusu’nun başrol oyuncusu Yusuf Çim’in rol arkadaşı Demet Özdemir’le ilişki yaşadığı iddia ediliyor. 1991 doğumlu Çim, aynı zamanda pop müzik şarkıcısı, sunucu ve eski model. 2011 Best Model of Turkey First Runner Up. Halen İstanbul Arel Üniversitesi’nde öğrenimini sürdürüyor.

Aras Bulut İynemli

Utangaç bir erkek

Henüz 24 yaşındaki genç ve yakışıklı oyuncu başarılı performansıyla uzun süre adından söz ettirecek gibi görünüyor. İynemli, kendisini çapkın olamayacak kadar utangaç biri olarak tanımlıyor.

Serkan Çayoğlu
İthal yakışıklı
Almanya doğumlu 28 yaşındaki Çayoğlu, bir araştırmaya göre Türkiye’de en çok aranan isimlerin başında geliyor. Kiraz Mevsimi’yle yıldızı parladı.

Kerem Bürsin
Kızların ilgisi garip geliyor
Son olarak ‘Şeref Meselesi’ dizisinde izlediğimiz Kerem Bürsin, yakışıklılığıyla göz dolduran isimlerden. Los Angeles’tan Türkiye’ye gelen ve rol aldığı ‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle hatırı sayılır bir başarı yakalayan Bürsin, özellikle genç kızların kendisine duyduğu hayranlık ve ilgiyi; “Çok ilginç bir duygu, alışacağımı düşünmüyorum, garip geliyor. Özellikle yaptığın işle sevilmek güzel” sözleriyle ifade ediyor.

Haberin Devamı