Gazete Vatan Logo

'Sevgilim bir kiralık katil...'

NASCAR'ın şampiyon pilotlarından Kurt Busch, eski sevgilisi Patricia Driscoll'un eğitimli bir kiralık katil olduğu hakkında ifade verdi.

'Sevgilim bir kiralık katil...'

Mahkemede daha önce ortaya koyduğu iddilarını savunan Busch, dışardan bakan herkesin kendisini delilikle suçladığını ama olayların içinde yaşayan biri olarak gerçekleri gördüğünü söyledi.

Eski sevgilisinin bir kez kamuflajlı elbiseleri ile evden ayrıldığını geri döndüğünde ise üzerinde kan izlerine benzer lekelerin bulunduğu bir yağmurluk giydiğini belirtti.

36 yaşındaki pilot, suçladığı Patricia Driscoll'un özellikle Orta ve Güney Amerika ile Afrika'da görevlere gittiğine inandığını devamlı işi nedeniyle bu ülkelerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Busch ayrıca Driscoll'un kendisine silahla vurulmuş insan vücutlarının da fotoğraflarını gösterdiğini öne sürdü.

Mahkemede ifade veren Busch ve Driscoll'un kişisel asistanı olan Michael Doncheff de mahkemede verdiği ifadede, Driscoll'ün kendisine ABD hükümeti için çalışan bir kiralık katil olduğunu; bir defasında da NASCAR'ın önemli olmadığını ve kendisinin hükümetleri devirdiğini anlattığını söyledi.

Bu iddiaları yalanlayan Patricia Driscoll ise eski sevgilisinin alkol sorunu olduğunu ve yaşananların da bu nedenle gerçekleştiğini ifade etti. Üzerinde çalıştığı bir senaryodan parçalar gösterdiği fotoğrafları ise bu şekilde ifade etmesinin gülünç olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

37 yaşındaki iş kadını olan Patricia Driscoll, Silahlu KUvvetler Vakfı'nın başkanlığını yapıyor. Driscoll'un aynı zamanda savaş hikayeleri ve Amerikan askerlerini konu alan 4 adet de kitabı mevcut.