Gazete Vatan Logo

Şans ve bolluk bir yıl boyunca bizden yana

Jüpiter 16 Temmuz 2014’te, 26 Haziran 2013’ten bu yana devam eden Yengeç burcundaki yolculuğunu tamamlayıp 11 Ağustos 2015’e kadar kalacağı Aslan burcuna geçti. Jüpiter hepimizin hayatına dokunacak, ama özellikle de aslanların...

Jüpiter 16 Temmuz 2014’te, 26 Haziran 2013’ten bu yana devam eden Yengeç burcundaki yolculuğunu tamamlayıp 11 Ağustos 2015’e kadar kalacağı Aslan burcuna geçti.
Jüpiter şans ve fırsatların, bolluğun, bereketin, geliştiren büyüten enerjilerin gezegeni... Zodyaktaki tam turunu yaklaşık 12 yılda tamamlıyor. Yani hayatımızın bir alanında getirdikleri aslında değerli ve sık rastlanmayan cinsten artılar. Hepimizin hayatında bir yerlere dokunacak mutlaka ancak burcu ya da yükselen burcu Aslan olanlar için zaten alışık oldukları, heves ettikleri ışığı yansıtma ve alkış alıp beğeni yaratma, içlerindeki cevherleri ortaya çıkarma, değer kazanıp, değerlerini gösterme açısından ekstra şanslı olacaklar.

Genel olarak bakacak olursak, Jüpiterin temsil ettiği konular yani adalet, barış, koruyuculuk, şans, bolluk, bereket, bilgelik, inanç, din, felsefe, erdem sahibi olma, iyimserlik, hoşgörü, esneklik, açıklık, ilham gücü, anlayış, dürüstlük, bilgi ve bilgelik, umutlar, gelişime açık olan şeyler, genişleme ihtiyacı, neşe, mutluluk, maddi varlıklar, zenginlik, yansıtma, abartma, gösterişe kaçma, fanatizme varma gibi durumlar bu geçişten etkilenecek. Yayıncılık, öğrenim, yabancılarla yapılan işler, değişik kültürler gibi konular da Aslan enerjisine geçiş yapacaklar.

Aslan burcunda olduğu süreçte, sosyal hayatımızı renklendirmek, eğlence yaratmak, yönetsel işlerde kendimizi göstermek, sahnede ve alkış alan kişi olabilmek, takdir ve beğeni toplamak açısından her zamankinden şanslı olacağız.
Hayattan maddi ve manevi anlamda beklentilerin arttığı gözlerin yükseklere çevrildiği bir dönem olacak. Çıkacağımız seyahatlerde daha çok bize kendimizi özel hissettiren, şımartılacağımızı bildiğimiz mekanları tercih edeceğiz.

Üniversite ve öğrenim hayatını ilgilendiren konularda insanlar yönetim kademelerini ilgilendiren alanları, sahne sanatlarıyla ilgili olan bölümleri daha çok tercih edecekler. Seramoniler, lüks ritüeller, yanar döner süslemeler, şov nitelikli girişimler ve şovmen nitelikli tiplerde artış olacak.

Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda da daha eğlenceli ve şımartıcı olan, gösterişli ilişkileri ve ilişkilerin bu yönlerini ortaya çıkarmayı tercih edeceğiz.

Jüpiter’in bu burçta seyri sırasında Koç burcunda seyreden Uranüs ile yapacağı destekleyici açılar, ilham, entelektüel kapasite, yenilikçi yaklaşım ve düşünceler, öğrenme, inanç ve anlayış geliştirme, ani gelişen ve birden piyangodan çıkar gibi gelen loto kuponları gibi yararlar sağlayabilir.
Eylülün ikinci yarısı özellikle 20-25 eylül arasında etkiler yoğun olacak. Jüpiter normal şartlarda cömert faiz oranları ile hareket eden bir banka gibi çalışıyor. Bakalım bu yüksek faizler her birimizin kasasına hangi alanlardan giriş yapacak...

Burçlara etkileri

- Koç ve Yükselen Koçlar:

Çocuk sahibi olmayı isteyenler için şansınızın her zamankinden yüksek olduğu bir dönem başlıyor. Ebeveyn çocuk ilişkileriniz bu süreçte çok daha akıcı, anlayışlı ve uzlaşmacı hale gelecek. Hayatında özel biri olmayanlar için aşk kapıları aralanabilir. Yeni, gelişim sağlayan ve kazanç elde edeceğiniz hobilere yönelmek için de fırsatlar çıkabilir karşınıza. Yarattığınız fırsatlar ile birlikte riskli yatırım araçlarıyla elde edilecek kazançların da önü açılabilir.

- Boğa ve Yükselen Boğalar

Ev ve aile yaşamınızda ferahlama, bolluk ve bereketin hanenize girişi bu sürecin ana konusu olacak. Yeni bir ev ya da arsa alma, gayrimenkul amaçlı yatırımlar, taşınma, yaşam alanınızı genişletme, dekorasyon, konfor sağlayan tadilatlar, aileye yeni birinin katılması, çocuk sahibi olma ve de evde her zamankinden daha huzurlu, rahat ve mutlu bir döneme işaret ediyor olabilir. Bu süreç ailenizden özellikle de babadan gelecek desteği de artıracaktır.

- İkizler ve Yükselen İkizler

Önümüzdeki yaklaşık 1 yıllık süreçte eğitim temalı işleriniz, kardeşlerinizle olan ilişkileriniz, her zamankinden akıcı olacak. Yazma becerisi ve iletişim yeteneği gerektiren konularda da şansınız yerinde olacak. Yeni bir eğitim almaya ya da vermeye adım atma, yazmaya başmala, yazdıklarınızı diğer insanlarla paylaşma, bilgilerinizi aktarma gayreti, sosyal çevrenizle daha yakınlaşma ve kısa kısa pek çok seyahat yaparak hayatınıza renk katmak açısından keyifli bir dönem olacak.

- Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Jüpiter’in Aslan burcundaki seyri sırasında kazancınızın, cebinize giren, bankada bulunan paranızın bereketi artacak. Kazancınız az ya da çok artacaktır. Artmasa bile elinize geçenin değerlendiğini hissedeceksiniz. Yatırım şansı, para kaynağı yaratma ve artırma fırsatları doğabilir. Gelenin artışı ile birlikte para konusuna iyimser bir bakış ve de bunun neticesinde fazlaca harcamalara kalkışma riski mevcut. Musluk akarken havuzu doldurmaya bakın.

- Aslan ve Yükselen Aslanlar

Jüpiter bu yıl sizin burcunuzda seyredecek. Yani ışıltılı spotlar sizin üzerinizde olacak. Sizin için daha fazlasını elde etmek ve daha fazlasını gerçekleştirmek ne anlama geliyorsa onun hayat bulması her zamankinden kolay olacak. Sanki hangi maça çıkarsanız çıkın, 1-0 avansla başlıyor gibi olacaksınız. Yeni bir iş, evlilik, çocuk sahibi olma v.b. birçok konuda şansınız her zamankinde yaver gidecek bu yıl içinde. Durgunluk dönemi sona erdi. Biriktirdiklerinizi kazanca dönüştürme zamanındasınız.

- Başak ve Yükselen Başaklar

Önümüzdeki bir yıllık süreçte maddi dünyaya ait kazanımların peşinde olmayacaksınız. Ruhsal açıdan çok daha fazla gelişime açık ve dingin bir ruh hali kaplayacak sizi. Gelecek destekler de bu açıdan olacak daha çok. Kendinizle baş başa kalma, kalbinizin sesini dinleme ve içsel gelişim imkanlarınız artacak. Bu yıl sizin için çok daha hareketli olacak bir sonraki yıla hazırlık dönemi gibi değerlendirilebilir. Sessizliğin sesini dinleyin. Korku ve kaygılarınızla yüzleşip hayata daha pozitif bakabilmek ve girişimci olabilmek adına önünüzde her ne pürüz varsa onlardan maddi ve manevi anlamda kurtulma adeta arınma adına karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmayın.

- Terazi ve Yükselen Teraziler

Jüpiter’in Aslan burcundaki seyri sırasında, sosyal çevrenizde bir artış, grup çalışmalarının enerjisinde iyileşme, samimiyetlerde artışlar, arkadaşlarınızla aranızda eskisinden daha iyi ilişkiler söz konusu olacak. Kalabalıklara hazırlıklı olun. Bu dönemi, size fayda sağlayacak ve maddi ve manevi olarak gelişiminizi destekleyecek bir network oluşturmak adına iyi değerlendirin. Zira bir sonraki dönem sizin için çok daha içsel bir yolculuğu destekleyecek.

- Akrep ve Yükselen Akrepler

Önümüzdeki bir yıl boyunca sizin için fırsat yağmuru kariyer ve mesleki becerileriniz alanında gerçekleşecek. Yeni pozisyonlar, terfiler, çok daha rahat hareket edeceğiniz ve size keyif verecek yeni iş imkanları söz konusu olabilir. Mesleki potansiyellerinizi gösterme ve patron konumundaki kişilerle aranızı düzeltme şansınız artacak. İş geliştirme ve daha çok görünür olmak için bir finansör arayışınız varsa bulabilirsiniz.

- Yay ve Yükselen Yaylar

Önümüzdeki 1 yıl boyunca, yolculuklar, eğitim amaçlı olan eylemler, yükseköğrenim ve akademik çalışmalar, yabancılar, yabancı ortaklı işler, yeni insanlar ve kültürler keşfetme temalı aktiviteler, medya konulu gayretler konusunda hayat sizin için çok daha akıcı olacak. Bilge niteliğinde kişiler size el feneri vazifesi görebilir. Keşif ve gelişim zamanındasınız. Yayıncılık, reklam ve pazarlama içerikli işlerde de şansınız yaver gidecek.

- Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Jüpiter’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte önümüzdeki bir yıl boyunca para kaynağı yaratmak ve diğer insanlardan destek almak, ortaklı işlere girişmek, konusu her zamankinden daha kolay olacak sizin için. Kredi ve ödemeler konulu kaygılarınızın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Yatırımsal amaçlı işlerde bir şekilde ibre sizden yana dönecektir. Çok ölçüsüz borçların altına girmeyin ancak borçlanarak varlığını artırmak açısından şanslı bir yılda olduğunuzu da unutmayın.

- Kova ve Yükselen Kovalar

Bu yıl sizin için evlilik ve partnerlik konularını destekleyecek. Bekarlar için evlilik, iş kurmak isteyenler için ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Tecrübesiyle yol göstereceklerden destek isteyin. Size güç verecek kişiler devrede ve hazır olacaklar. Her şey sizin kontrolünüzde olmasa da son sözü söyleyecek olan kişiler haklarınızı gözetecekler. Bu yıl uzlaşmalar, el sıkışmalar, ortaklık imzaları ve nikah salonuna adım atmak için gayet güzel olacak.

- Balık ve Yükselen Balıklar

Önümüzdeki bir yıllık süreçte, işler, güçler, iş arkadaşları, çalışma ortamı sizin için çok daha keyifli bir hal alacak. Sağlığınızı geliştirecek yeni bir yaşam düzenine ve yeni bir diyet programına da adım atabilirsiniz. Yeni iş kolları yaratacak, iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışacağınız, yoğun ancak huzurlu bir iş temposuna hazırlıklı olun. İyi ilişkiler ile pek çok çetrefilli işin altından kalkma fırsatınız olacak.

Haberin Devamı