Gazete Vatan Logo

Rock düğünleri hep şaşırtıyor!

Rock müzisyenlerinin evliliği söz konusuysa beklentiler de değişiyor.

Duman’ın solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler’in evlilik töreni, genç kızların “damadı kaptırma” şokunun yanında sıradanlığıyla da hayal kırıklığı yarattı. Çift, Bizim Tepe’de
“herkes gibi” evlenirken, seremoni dünyadaki rock evliliklerine göre fazlasıyla geleneksel kaldı...

Rock müzisyenlerinin evliliği söz konusuysa beklentiler de değişiyor. Duman’ın solisti Kaan Tangöze’ye hayran kızlar, hem “aşık” oldukları müzisyene mendil sallamanın üzüntüsünü yaşadı, hem de bir rock müzisyeni için sıradan kalan düğünün hayal kırıklığını!.. Şüphesiz, Tangöze çiftinin seçimi hedef olamaz ama rock dünyamızın öncülüğünü üstlenmiş bir grubun solistinden de farklılık beklendiği bir gerçek. Tangöze’nin sahne performansında çizdiği “uçuk” performansa karşılık düğünü fazlasıyla “evcil”di. Tamam, hiçbir düğün töreni Axl Rose’un Stephanie Seymour ile ‘evlendiği’ “November Rain” parçasının klibindeki gibi göz kamaştırıcı olamıyor, kabul. Onların düğünü zaten sadece bir kliplikti ama Kaan-Seçkin çiftininki kadar da “herkes gibi” olması gerekmiyor.

John Lennon, Cebelitarık kumsalında evlenmişti

Biraz geçmişe uzanırsak, Beatles’ın beyni John Lennon’ın Japon kökenli eşi Yoko Ono ile geleneksel bir seremoniyi tercih etmediğini görüyoruz. 20 Mart 1969’da İspanya’daki İngiliz toprakları olan Cebelitarık’ta kumsalda evlenen ikili, evliliklerine giden süreci “The Ballad of John and Yoko” şarkısında anlatmıştı.

Pamela Anderson bikiniyle ‘evet’ demişti!

Şüphesiz en farklı evlilik töreni fikirlerinden ikisi “Baywatch kızı” Pamela Anderson’a ait. İlk evliliğinde Mötley Crüe grubunun davulcusu Tommy Lee ile kumsalda şezlonglara uzanıp bikiniyle ‘evet’ diyen Anderson, ikinci evliliğinde Kid Rock ile 2006 yazında St. Tropez’de bir yatta evlenmişti.

Osbourne’lar Hawaii’de!

Heavy metal dünyasının “delisi” Ozzy Osbourne da bir başka egzotik damat! 1982’de menajerinin kızı Sharon ile Hawaii’de yapılan seremonide evlenen Osbourne, “Hawaii tipi” çiçekleriyle dikkat çekerken aile boyu fotoğraflarında heavy metal dünyasını şaşırtan pek bir efendi görüntü çizmişti!..

Ritchie Blackmore, şato düğünü yapmıştı

Rock dünyasının en önemli gruplarından Deep Purple ve Rainbow’un beyni sayılan gitarist Ritchie Blackmore, 20 yıllık beraberliklerinin ardından 5 Ekim 2008’de Candice Lauren ile New York’ta Orta Çağ şatolarını andıran Hudson kalesinde evlenmişti. Törende gelinlik haricindeki tüm kıyafetlerden grup arkadaşlarının çaldığı enstrümanlara kadar her şey Orta Çağ’dan esintiler taşıyordu.

Cobain, uçurum kenarındaki nikahta pijama giymişti

Grunge akımının öncülerinden Kurt Cobain’in Coutney Love ile evlilik seremonisi, karamsar grup felsefesine çok uygundu. Aralık 1991’de evlenme kararı alan çift, 24 Şubat 1992’de Hawaii’de kapalı bir havada kayalıklarda evlendi. Törende uçurumu arkalarına alıp imzalarını basan çiftten Cobain pijama, Love ise kullanılmış bir elbise giymişti!

Haberin Devamı