Gazete Vatan Logo

Parti şıklığı

Parti şıklığı

Minimalist moda anlayışını terk ettiğimiz bugünlerde başlayan partilerde, heyecan verici bir görüntü ve şıklıkla dikkat çekmeniz için yapmanız gerekenler...

Kendinizi tutmayın

Bu sezon korkusuzluğun sezonu. Çıngırdayan harika küpeler, fazlasıyla cüretkar geometrik desenler, Prada’nın metalik renkli rujları ve Celine’in hemen benimsediğimiz beyaz farları ile karşımıza çıkan egzotik makyaj hileleri… Bu Yılbaşı’nda, partilerin en maceracı konukları, çekingenlikten oldukça uzak bir görünümde olacak.

Işıltınızla büyüleyin

Payetli kıyafetlerin, sadece, gençlerin cümbüşlü eğlencelerini ait olduğu yönündeki fikirlerinizden kurtulun. Baştan ayağa ışıltılarla kaplı elbisesi için Gucci’ye teşekkür etmeliyiz çünkü bu görünüm şu anda olağanüstü şıklığın kanıtı gibi. Ve bu konuda hiçbir yaş kısıtlaması yok!

Altın renginde palto edinin

Gümüş, 2016 yazının metal rengi olacak ancak altın da içinde bulunduğumuz bu şenlikli dönemde kendine sağlam bir yer bulmuş durumda. Siz de bu sezon gösterişli bir görünüm tercih edin ve Miu Miu’nun raflarda yerini henüz almış gıcır gıcır Cruise koleksiyonunun bir parçası olan nefis uzun pardösü için paranıza kıyın. Bu pardösüyü giydiğiniz süre boyunca da onu üzerinizden çıkarma isteğinize karşı koyun. Çünkü bu parti boyunca üzerinizde kalması gereken özel bir parça.

Haberin Devamı

Dudaklarınızı uzatın

Kırmızı yılbaşı çiçeklerinin etkisini dudaklarınızda yaratın. Bu dudaklar, belki de, güzel bir öpücük için uygun anı yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Yüksek topuklar giyin

Evet, düz ayakkabılar güzel şeyler ama şu anda yılbaşı partileriyle dolu bir sezonu yaşıyoruz. Şu sıralar, aslında tam olarak, herkesin gece geç saatte yapılan bir online alış veriş çılgınlığı sırasında aldığı o yüksek topuklu ayakkabıları giydiği zamanlar. Pratik ve günlük bir görünüm Ocak ayına kadar bekleyebilir ancak file çoraplar, topuklu ayakkabılar ve topuklarınızı koruyacak yara bantları bekleyemez...

Siyahtan vazgeçin

Siyahtan vazgeçin ve pudra mavileri, bebek pembeler, kremler ve çuha çiçeği renginde açık sarılar tercih edin. Siyah, hava karardıktan sonra yapılacak yaramazlıklar için çok resmi ve donuk kalacaktır.

Haberin Devamı

Gerdanlıkları tercih edin

Raf Simons, Dior’un 2016 ilkbahar/yaz şovu için gösterişli bir gerdanlığın, modaya uydurulması konusunda zekice bir işe imzasını attı. Geometrik şekilli mücevherleri, boyna sarılan harika eşarpların üzerinde olacak şekilde kullandı. Başkalarının kulakları kocaman küpelerin ağırlığıyla acı çekerken siz bu yaratıcılığı tercih edin. Ve böylece acı çekmeden bir adım öne geçin.

Golf şortlarına geçiş yapın

İster Isabel Marant’ın tavsiye ettiği gibi tek başına, isterseniz de dantel bir elbisenin içinde kullanın, tercihinizi büyük şortlardan yana yapın. Bu sezon, büyük pantolonları övünçle kullanabileceğiniz bir sezon.

Biraz da suni kürklerden bahsetmek gerekirse, soğuk ve kasvetli bir kış ortası için, beyaz, en şık tercih olacaktır. Ayrıca, bir yılbaşı partisinde patronunuzla sohbet etmeniz gerekirse ve elbiseniz umduğunuzdan daha şeffafsa, bu tüylü üstler, hemen daha az gösterişli bir görünüme ulaşabilmeniz konusunda size yardımcı olabilir.

Haberin Devamı