Gazete Vatan Logo

Mavera'da Geniş Daire Seçenekleri

Mavera Başakşehir'de özellikle kalabalık aileler ve ferah evleri tercih edenler için 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri mevcut.

Makro Yapı'nın Başakşehir'de hayata geçirdiği Mavera Başakşehir, 6 blok halinde yükseliyor.

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde, Başakşehir'de yükselen Mavera Başakşehir'de özellikle kalabalık aileler ve ferah evleri tercih edenler için 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri mevcut.

Yüzde 1 KDV avantajıyla sahip olabileceğiniz projede ödeme kolaylıkları ve bankalarla anlaşmalar da yapılabiliyor.

Mavera Başakşehir Fiyatları:

Projede 130 metrekare 3+1 konutların fiyatları 512 bin TL'den, 150 metrekare 4+1 konutların fiyatları ise 609 bin TL'den başlıyor.

2014 Haziran'da teslim edilmesi planlanan Mavera Başakşehir'de sosyal donatılar da çok zengin.

Mavera Başakşehir Sosyal Donatıları:

70 adet ticari ünitenin hizmet vereceği Mavera Başakşehir'de 6 adet şelale, yürüyüş alanları, 2 adet bay ve bayan kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahası, sauna, Türk hamamı, sosyal alan, 2 ayrı spa, bay ve bayan fitness center, bakım evi ve çocuk oyun alanları ve kreş mevcut. Ayrıca açık hava sineması, wi-fi park, meyve bahçeleri, okuma köşesi, aktivite alanları, bisiklet yolları, koşu ve yürüyüş parkurları, tırmanma duvarı, kaykay pisti, gençler sokağı, çocuk eğlence ve macera parkı ile okuma köşesi sıralanıyor.

Haberin Devamı

Mavera Başakşehir Nerede?
Başakşehir'in merkezinde bulunan proje, ticari ünite ve refreasyon alanlarına, Kaymakamlık ve Belediye binalarına komşu. TEM otoyolu, 3. çevreyolu bağlantısı, Metro ve Hızlı trene yakın bir konumda yükseliyor.

Mavera Başakşehir İletişim Bilgileri:

Web: http://maverabasaksehir.com

Telefon: 444 71 61