Gazete Vatan Logo

Kırmızı halı kıyafetlerini

Kırmızı halı kıyafetlerini

Atıl Kutoğlu:

Zoe Saldana iyi görünüyordu

“Jennifer Lawrance Dior tuvaleti gelinlik gibi duruyordu. Jessica Chastain biraz çıplak gibiydi. Totalde fazla solgundu. Anna Hathaway aslında çok iddialı olabilirdi ama biraz solgun görünüyor ve elbise kulpunda problemler vardı. Charlize Theron bence çok hoştu. Naomi Watts fena değildi. Hale Berry ve Jane Fonda bence çok fazla seksenler ve ağır bir görüntüydü. Nicole Kidman biraz kantocu gibi, fazla şıkır şıkırdı. Catherine Zeta Jones tam bir assolist gibi alaturkaydı. Zoe Saldana’yı da beğendim ama gecenin birincisi Charlize Theron’du.

Işın Görmüş (ELLE Dergisi Genel Yayın Yönetmeni)

En iyisi Charlize Theron

“Bu seneki Oscar kıyafetleri bence çok özensiz ve kötüydü. Açıkçası hiçbirisini çok fazla beğenmedim. Hatta kıyafetleri geçin saç ve makyajlara bile özen gösterilmemişti. Ama illa mutlaka birisi en iyisi kimdi diye sorarsanız bence en iyisi Charlize Theron’du.”

Bahar Korçan



Beni etkileyen elbise olmadı



“Oscar’da bu yıl beni derinden etkileyen bir elbise olmadı ama Jessica Chastain karamel rengi elbisesi, saçları ve teni ile çok hoş bir ahenk içindeydi. Charlize Theron beyaz kılıkla çok sade bir şıklık içindeydi. Hale Berry Versace siyah gümüş işlemeli elbise Hale Berry de muazzam görünüyordu. Reese Witherspoon Louis Vuitton saks mavi, siyah tuhaf saten elbisesi neydi anlamadım.

Elif Cığızoğlu

“En iyiler Dior Couture elbisesi ile Jennifer Lawrance, Dior Couture ile yine harika görünmüş Charlize Theron, Nicole Kidman L’Wren Scott, Anna Hathaway Prada; en kötüler ise Reese Witherspoon Louis Vuitton, Heidi Klum Julien Mc-Donald, Catherine Zeta Jones Zuhair Murad.”

Özlem Süer



Watts ‘işte bu’ dedirtti!

“Jessica Chastain, saç rengiyle uyumlu Armani Prive kostümü ile büyüleyiciydi. Stacy Keiber, vücudunun heykelsiliğini öne çıkarmada başarılıydı. Adele, siyah Jenny Packham kostümüyle vücut formunu olduğundan ince göstermeyi başarmıştı. Anne Hathaway, buruşuk Prada elbisesiyle hayal kırıklığı yarattı. “Her şeyiyle işte bu!” dedirten; Naomi Watts ve Armani Prive kostümüydü.”



Haberin Devamı