Gazete Vatan Logo

Kaçak'ta Serhat ve ekibi Dehvani'nin sırrını çözdü mü?

Kaçak bu hafta heyecanlı bir bölümle izleyicilerinin karşısına geçti. Serhat ve ekibi Dehvani'nin yaptığı pazarlıkta son noktaya gelebildi mi?. Dehvani, Serhat ve ekibinin sır perdesini aralamasına mani olabilecek mi? İşte Kaçak 37 bölüm ile ilgili tüm detaylar

Serhat ve ekibi Dehvani'nin yaptığı pazarlıkta son noktaya gelecek. Dehvani, Serhat ve ekibinin sır perdesini aralamasına mani olabilecek mi?

Faysal ile Merve'nin Tülay'ı bulmak için beraber çıkacakları yol, onları bir adım daha yakınlaştıracak. Merve, Faysal'ın içinde saklı olan adamı çözmeye çalışırken Cemile ve Muhsin, Tülay için yarattıkları yalana Faysal'ı inandırabilecekler mi?

Burak, Kel Sait ile her geçen gün daha zorlaşan bir hayata alışmaya çalışırken ondan istenecek görevi yerine getirebilecek mi?

Kaçak 37.bölüm izle

Serhat ve ekibi, Ertan ve Erol cephesini kızıştıracak. Ertan, yaptığı pazarlık ile Katerina'yı soktuğu zor durumdan kurtarabilecek mi? Katerina'nın Ertan'la ilişkisi nasıl etkilenecek?

Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldıktan sonra kendi yolunu çizen Gürkan Uygun, KAÇAK dizisi ile oldukça yüksek bir ivme kazandı. KAÇAK'ın aksiyon dolu bölümleri seyirciyi ekrana kilitlerken diğer yandan da her geçen gün hayran seviyesi de yükselir oldu.

Kaçak dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin detayında olacaktır.

KAÇAK'IN KONUSU
Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunuöldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

Kaçak, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, senaristliğini Zülküf Yücel, yönetmenliğini ise Volkan Kocatürk ve Serkan Birinci'nin yaptığı, başrollerini Gürkan Uygun, Begüm Birgören ve Hasan Küçükçetin’in paylaştıkları polisiye televizyon dizisidir.

Haberin Devamı