Gazete Vatan Logo

Justin Bieber’e 11 gün kala

Pek çok genç kızın heyecanla beklediği tarihe az kaldı. Justin Bieber'ın
2 Mayıs’taki İstanbul konseri için geri sayım başladı. Anne-babalar kesenin ağzını açtı. Bilet alabilmek için bazı aileler neredeyse 700 TL’yi gözden çıkardı. Annesinin YouTube’a yüklediği videolarla ünlenen yıldız üç yılı aşkın süredir pop kültüre hükmediyor. Usher, Chris Brown, Sean Kingston,
Nicki Minaj gibi birbirinden ünlü isimlerle düet yapıyor. Çıkardığı her albümle bir numara oluyor, ödülleri topluyor. Ama geçen hafta konuşulan Justin Bieber’ın konserinden çok imza attığı yeni bir skandal oldu. Üstelik bu ilk de değil! İşte genç şarkıcı Justin Bieber ve skandalları...

“Anne Frank, Blieber olurdu” deyince...

Bieber geçen hafta sonu konser vermek için Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daydı. Konserden önce de biraz şehri gezdi, tabii korumalar ve onu yakından görmeye çalışan koca bir hayran kitlesiyle. Kentteki duraklarından biri Anne Frank Müzesi’ydi. Nazi toplama kampında öldürülen Yahudi halkının sembolü Anne Frank’ın ziyaretçi defterine de böyle yazdı. “Buraya gelmek çok ilham verici. Anne harika bir kızmış” dedi ve ekledi: “Bugün yaşasaydı umarım o da bir Blieber (Bieber hayranı) olurdu.” İşte bu son cümle Yahudileri ayağa kaldırdı. Onlara göre; Bieber, Yahudi soykırımı ve yaşanan acılarla adeta dalga geçmişti.

Tek skandalı bu değil ki...

Justin Bieber geçen yıl ABD’nin ünlü talkshow’cularından David Letterman’ın şovuna katılmıştı. Son dövmesini gururla sergilerken Letterman ona “Dövmeyi çok abartma da vücudun Sistine Şapeli’ne dönmesin” dedi. Letterman, Vatikan’daki Michelangelo'nun eserleriyle bezeli Sistine Şapeli’nden bahsediyordu. Ancak Bieber espriyi anlamadı. “Vücudumu Sixteenth (16’ncı) Şapel’e benzetme gibi bir niyetim yok” dedi. Letterman’ın tepkisiyse “Ah şu Kanada okulları” oldu.

19 yaşında, tam bir fenomen

Sevmeyenlerinin sayısı hayli yüksek olsa da, 19 yaşındaki şarkıcı kendi yaş grubu arasında tam bir fenomen. Facebook sayfasının 53 milyon hayranı, Twitter hesabının 38 milyon takipçisi var. Atılan her yüz tweetten biri onun hakkında. Sadece geçen yıl 55 milyon dolar kazandı. New York’taki konserinde yaklaşık iki bin bilet 22 dakika içinde tükendi. Teksas’ta bir günlüğüne vali olan 11 yaşındaki kızın ilk icraatı sokaklardan birinin adını Justin Bieber yapmak oldu. Norveç’te konseri var diye beş okulda sınavlar iptal edildi. Türki-
ye’deki yetkililere de duyurulur!

Bieber'ın yaşamından ilginç olaylar


- İstanbul'da 17 yaşındaki bir genç kızın Cinci Hoca'ya giderek konser için Türkiye'ye geldiğinde Justin'in ona aşık olması için büyü yaptırdığı ortaya çıktı. Üstelik bunun için 800 TL vermişti. Üfürükçü teknik takiple yakalandı.

- Bieber'ın lüks otomobilinin fotoğraflarını çekmeye çalışan bir paparazzi yaptığı trafik kazasında hayatını kaybetti.

- Eski koruması Moshe Benabou ona dava açtı. Şarkıcının, yaklaşık 420 bin doları bulan fazla mesai ücretlerini ödemediğini ve kendisine saldırdığını ileri sürdü.

- Geçen yıl 20 yaşındaki ABD'li genç kız Justin Bieber’dan bir erkek çocuğu olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurdu. DNA testi Justin’in baba olmadığını ortaya çıkardı. Ancak yine de babalık iddiası eski sevgilisi Selena Gomez’le arasını bozdu. Bunun üzerine Bieber, Gomez’in gönlünü almak için Paris’teki Disneyland’ı bir günlüğüne kapattı.

- 2011’de fanatik bir ‘Blieber’, Selena Gomez’e yumruk attı. Gomez’in Twitter hesabı da çok kez hacklendi.

- Bieber, sevgilisi Selena Gomez ile ilişkileri boyunca bir milyon dolar harcadı.

- Son olarak Instagram’da paylaştığı bir karikatür ile takipçilerinin tepkisini çekti. Karikatürde üstü çıplak Justin bir hayranıyla birlikte yatakta görünüyor.

Haberin Devamı