Gazete Vatan Logo

Her şeye inanma kızım

Baba olmaya hazırlanan İlker Kızmaz, Glamour Türkiye’nin eylül sayısına özel açıklamalarda bulundu. Kızmaz doğacak kızına şimdiden bir mesaj yolladı ve heyecanını anlattı

Her şeye inanma kızım

Başarılı oyuncu İlker Kızmaz ve eşi Aslı Kızmaz kızları Naz’ı kucaklarına almak için gün sayıyor. Babalık heyecanını ve bu süreyi nasıl geçirdiğini anlatan İlker Kızmaz Glamour Türkiye Dergisi'nin eylül sayısına özel açıklamalarda bulundu. Baba olmasına günler kalan Kızmaz zamanını nasıl geçirdiğini şöyle anlatıyor; "Şu an hazırlıklarla meşgul durumdayız. Odayı boyatalım, yatak, oyuncak, kıyafet alalım koşturmacası var. Hayatımızda hiç tatmadığımız bir duyguyu yaşamaya başlayacağız ve yaşadığımız sürece bağlı olacağımız yeni biri olacak hayatımızda. Şuan tam olarak duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum. Naz öyle bir zamanda geliyor ki, tam televizyon sezonunun açıldığı, setlerin başladığı dönem. Bu arada bebekten ayrı kalmak beni düşündürüyor. Ama bu beni daha olumlu motive edecek. Eve gelmek için ayrı bir motivasyonum olacak. Artık daha çok ve daha iyi çalışmak için de ekstra bir değer var hayatımda". Kızmaz'ın kızına verdiği ilk tavsiye de şöyle: "Kızım her söylenene inanma. Neticede annen için de plajda doğuracak, suda doğuracak dediler, onlar da yalandı” .

Haberin Devamı

Eve gelmek için ayrı bir motivasyonum ve daha çok çalışmak için de ekstra bir değer var hayatımda

Tatil yapmayı ve seyahat etmeyi çok seven İlker Kızmaz bu tutkusunu kızına da aşılayacağa benziyor. Son iki yıldır eşi Aslı Kızmaz ile tatillerini karavanla yurt dışında geçiren çift bu şekilde İtalya ve Avusturya'yı gezdi. Bir sonraki rotalarının neresi olacağını anlatan Kızmaz, “Bir dahaki seyahatte Naz'ın da bizimle olacağını düşünerek İspanya’ya gitmeyi planlıyoruz. Sıcak denizlerden ayrılamıyoruz ” diyor. Hayata dair neleri değiştirmek istediğinden de bahseden Kızmaz , "Konuşmak değil de düzeltmek istediğim tek şey özellikle İstanbul'un trafiği. Arabayla gezdiğimiz o kadar ülkede her şey o kadar kuralına uygun işliyor ki buraya döndüğümüzde bu gözümüze çok batıyor. Bir söz duymuştum, 'Bir kural Türkiye'de ihlal edilmiyorsa dünyanın hiçbir yerinde ihlal edilmiyor olabilir' diye. Bunu düzeltmek isterdim” şeklinde anlatıyor.

Haberin Devamı