Gazete Vatan Logo

Hafta sonu ne yapalım

Gidin, görün...

Binicilik dünyasını 2013 Kış Binicilik Festivali heyecanı sardı. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Golf & Country Club’da düzenlenen festivalin ikinci ayağı 2-3 Mart tarihlerinde, finali ise 6-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor. Yarışmaların başlangıç saati 10:00.

Ayakkabı
İnci Deri hayatınızın en mutlu gününü, Love ETC koleksiyonundaki gelin ayakkabılarıyla hem rahat hem şık kılıyor. Yüksek topuklulardan düz babetlere, dantellilerden satenli modellere kadar çeşitlilik sunuyor.

Aksesuar
Movado, her zaman farklı olmak isteyenler için fütüristlik çizgilerle harmanladığı Sapphire Synergy isimli modelini vitrinlere çıkartıyor. Sade görünümüyle göz kamaştıran seride; düz safir kristal, kasanın her köşesini dolaşarak akışkan, kırılmaz bir yüzey yaratıyor.

Moda
Gardıroplarınızın hiç şüphesiz vazgeçilmezlerinden biri de denimlerdir. F&F 2013 İlkbahar/Yaz Denim Koleksiyonu'nda yer alan bütçenizle dost jean'ler ile yeni sezonda stilinizi gözler önüne sermeye hazırlanın. Jean’leriniz ile kombinleyebileceğiniz gömlekler ve ceketler ile ister klasikleşen skinny'leri, ister bootcut jeanleri gündüz ve gece şıklığında tercih edebiliriz. Tarzınız spordan yana ise boyfriend jeanleriyle kombinleyeceğiniz sade üstlerle hafta sonu rahatlığını yakalayabilir, kendinizi her daim göz alıcı ve trendy hissedebilirsiniz.

Konser
Müzik yolculuğuna ‘İkinci Cihan’ adlı albümüyle hayran kitlesini genişleterek devam eden Birsen Tezer, bu akşam Cihangir’deki Dada İstanbul’da sahne alacak. Salon İKSV'de ise özellikle "Alone Again Or" yorumları büyük beğeni toplayan Amerikalı folk müzik topluluğu Calexico’yu dinleyebilirsiniz.

Mekan
Shot keyfinin yudum yudum muhabbetle buluştuğu Tektekçi, kışın son günlerini yaşarken mevsime özel lezzetleri ile müdavimlerini bekliyor. Tektekçi 100’den fazla shot seçeneğiyle Beyoğlu, Alaçatı, Ankara ve Bebek’te...

En çok satan CD

1) Gülşen-Beni Durdursan Mı
2) Birsen Tezer-İkinci Cihan
3) Sıla-Vaveyla
4) Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür
5) Halil Sezai-Ey Aşk
6) Various Artists-Türkçe Pop 150
7) Demet Akalın-Giderli 16
8) Burcu Güneş-Gül Kokusu
9) Linet-Yorum Farkı
10) Mehmet Erdem-Herkes Aynı Hayatta

En çok satan kitaplar

1) Düğümlere Üfleyen Kadınlar-Ece Temelkuran/Everest Yayınları
2) Küçük Prens-Antoine de Saint-Exupery/Mavibulut Yayınları
3) Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali/Yapı Kredi Yayınları
4) Fareler ve İnsanlar-John Steinbeck/Sel Yayıncılık
5) Sorularla Osmanlı İmparatorluğu Özel Basım- Erhan Afyoncu/Yeditepe Yayınevi
6) Doğu'dan Uzakta-Amin Maalouf/Yapı Kredi Yayınları
7) Efsane-İskender Pala/Kapı Yayınları
8) Beynine Format At-M. Barış Muslu/Doğan Kitap
9) Grinin Elli Tonu-E. L. James/Pegasus Yayınları
10) Afişe Çıkmak-Yılmaz Aysan/İletişim Yayınevi

En çok satan DVD

1) Ted-Ayı Teddy
2) CMYLMZ
3) Taken 2-Takip İstanbul
4) Frankenweenie
5) The Bourne Legacy-Bourneun Mirası
6) Seal Team Six: The Raid On Usama Bin Laden-Bin Ladin Operasyonu
7) Savages-Vahşiler
8) Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir
9) Çanakkale 1915
10) One Day-Bir Gün

Haberin Devamı