Gazete Vatan Logo

Hafta sonu ne yapalım?

Bakım
Kerastase, 24 yıllık araştırma ve yoğun çalışmaların ardından saç bakımında devrim yaratacak Initialiste’i, kök hücre teknolojisiyle yarattı. Initialiste, çok hafif dokusu ve çabuk emilimiyle uygulama sırasında saç derisine ferahlık sağlıyor. Yumuşak ve tazeparfümü ile yepyeni lüks bir deneyim sunuyor. Ürün 7 gün içinde saç taranmasında yüzde 93 daha az kırılma, bir hafta sonra ise daha sağlıklı saç ve saç derisi sağlıyor.

Dekorasyon

Dekorasyon seçeneği olarak yeni bir bakış getiren Silk&Cashmere saf kaşmir koltuk şalları, gördüğünüz anda sarılma hissi uyandırıyor. Ayrıca soğuk kış günlerinde televizyon, film ya da şömine keyfinize keyif katıyor. %100 saf kaşmirden üretilen şallar, Alerji yapmayan, acıtmayan, batmayan üstelik ağrılara iyi geldiği söylenen ve nefes alan dokusuyla Silk&Cashmere’in tüm dünya mağazalarında en sevilen ürünlerinden olan şal ve battaniyeler, sizleri ısıtırken koltuklarını-za da sofistike bir görünüm veriyor.

Lezzet

Boğaza nazır ‘fine-dining’ konsepti ile hizmet veren Topaz’ı ziyaret etmek isteyenler için enfes seçenekler arasına bir sürpriz eklendi. Lavanta parfümlü kumkuatlı limon pie damak zevkinize yeni bir tat katabilir. En büyük özelliği ise leziz aromalarıyla tropikal meyve kumkuatları. Mutfakta kurutulan kumkuatları toz haline getiriliyor ve limon pie’ın lezzetine lezzet katıyor. Elde edilen karışım, lavanta ve limon’un eşsiz birleşimi ile krema haline getiriliyor, fırında piştikten sonra bademli kraker ile servise hazır hale getiriliyor.


Sergi

AB Art Space, Contini Galerileri işbirliği ile Botero, Fiore ve Plessi gibi dünyaca ünlü sanatçıların eserleriyle kapılarını bugünden itibaren sanatseverlere açıyor.“Her sergi bir yenilik” düşüncesiyle sayısız sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan AB Art Space, bugünden itibaren gezilebilecekilk sergisinde dünyaca ünlü Kolombiyalı figüratif sanatçı Fernando Botero ve kendine özel organik karışımıyla gerçeklik ve fantezi arasında farklı çalışmalarıyla Enzo Fiore’nin eserlerine yer verecek.

Moda

Havaların soğukluğu tasarımın ruhunu engellemiyor. LC Waikiki’nin koleksiyonu hem soğuk günlere sıcaklık katmanın yanı sıra yeni trendleri de barındırıyor. Kadifelerden örgülere kadar, özel dokularla hazırlanan koleksiyonla basit parçalar ile şık bir kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz. LC Waikiki’de %50’ye varan indirim de sizi bekliyor.

Gösteri

İllüzyon gösterileriyle gittiği her ülkede 7’den 70’e herkesi büyüleyen dünyaca ünlü sihirbaz Jason Andrews İstanbul’da. Efsane sihirbaz, benzersiz şovuyla yaşamadığınız bir deneyim için MAP İletişim organizasyonu ve Tadelle Çikolata ana sponsorluğunda Trum Towers’ta 18-27 Ocak tarihleri arasında sihir dünyasının kapılarını aralayacak. Uluslararası Sihirbazlar Kardeşliği’nden “2011 senesinin Uluslararası Sihir Şampiyonu” ödülleri alan ve bugüne kadar 25 uluslararası ödülün sahibi olan sihirbaz, Türkiye’de özel gösterilerini sunacak.

En çok satan kitaplar

1) Grinin Elli Tonu/ E.L.James/ Pegasus Yayınları
2) Doğu’dan Uzakta/ Amin Maalouf /
Yapı Kredi Yayınları
3) Özgürlüğün Elli Tonu/ E.L.James/
Pegasus Yayınları
4) Efsane-Bir Barbaros Romanı/
İskender Pala/ Kapı Yayınları
5) Bir Dilekle Başladı Her Şey/ Debbie Macomber/ Martı Yayınları
6) Lüzumsuz Adam İshak Alaton/ Mehmet Gündem/ Alfa Yayınları
7) Allah Beni Böyle Yaratmış/ Pucca/ Okuyan Us Yayınları
8) Saftirik Greg’in Günlüğü - Ah Kalbim!/
Jeff Kinney/ Epsilon Yayınları
9) Yedinci Gün / İhsan Oktay Anar/ İletişim Yayınevi
10) Çıplak Deniz Çıplak Ada / Bir Ada Hikayesi - 4 /
Yaşar Kemal/ Yapı Kredi Yayınları

(Bu liste Remzi Kitabevi, D&R, İdefix ve Oku-Oku.com internet sitelerinde yer alan "En Çok Satanlar" listesinin ortalamaları alınarak hazırlanmıştır.)

Haberin Devamı