Gazete Vatan Logo

Gençlerin yeni tarzı Hipster

Gençlerin yeni tarzı Hipster

- Sokak modası her geçen gün yeni bir trende sahne oluyor. Şimdilerde "hipster"lık moda. Skinny, gökkuşağı gibi renkli kıyafetler, bıyık, kemik gözlük, kısa ve dar paçalar, spor ayakkabı Hipster’ların vazgeçilmezi...

Lomografi marka fotoğraf makinesi

Mutlaka Galata'daki Lomografi mağazasına uğrayın ve kendinize Lomo marka, filmli bir makine alın. Vintage tarzında çekim yapan makineler sayesinde phoshop’a gerek kalmıyor.

Retro Casio saat modası

Hipster kolundaki saatten kendini belli eder. Eski model Casio saatlerden mutlaka edinin. En ucuzları Eminönü'nde satılıyor. Kızlarımız için minik altın rengi olanları makbul, erkeklerse gümüş olanını tercih ediyor.

Bıyık tarzın parçası

Hipsterlığınızın bir döneminde mutlaka bıyık bırakmanız şart. Sonrasında mağara adamı tarzında sakal da bırakacaksınız ama ilk adım bıyık! Kadınlar için de bıyıklı kolyeler ve yüzükler vazgeçilmez.

Vespa'nın üzerinde poz

Genelde Galata ve Karaköy'de takılan hipster gençliği ulaşım için Vespa’yı seçiyor. Erkek adam çanta takar

Modanın takipçisi olan hipsterlar deri ve kahve tonlarındaki çantalarından vazgeçmezler. Topman’de bavul modellerini bulabilirsiniz.

Kareli gömleksiz çıkmam

Soğuk kış günlerinde kalın hırka, geyikli kazak veya kareli gömlek tarzın tamamlayıcısı. Kadınlar ise sokak modasının takipçisi oldukları için en moda kıyafetleri ile her an arz-ı endam edecek halde.

Kemik gözlük vazgeçilmez

Amerikan gençliği “Ünlü müzisyen Buddy Holly'in gözlüklerinden mutlaka edinmelisin” derken, Türk genci RayBan'ın wayfarer tarzı gözlüklerini numaralı, numarasız tercih ediyor. Hatta bunlar kilit aksesuarlardan biri.

Ucuzunu bulmak isterseniz adres Beyoğlu Atlas Pasajı.

Tasarım spor ayakkabılar

Yazın espadriller vazgeçilmezdi, havalar soğudu hipster en tarz spor ayakkabısını ortaya çıkardı. Özellikle boğazlı spor ayakkabıları çok moda. Etnies, Nike Air, Adidas marka ayakkabılar en çok rağbet görenler. Lastik Pabuç'da bu modelleri bulabilirsiniz.

Skinny jean ve zayıflık

Bugüne kadar şişman hipster ile karşılaşmadık o yüzden oldukça zayıf olmak baş kurallardan biri. Yoksa daracık skinny pantolonlara sığmak için büyük bir çaba harcamak zorunda kalırsınız. Skinny jeanların renkli olanları özellikle tercih ediliyor.

Tweet atana Ülker ürünü bedava



Ülker, Twitter’da yeni bir kampanya başlattı. “Tweetine Ülker” isimli projede sadece bir tweet karşılığında, yirmi farklı Ülker ürününden dilediğinizi alabiliyorsunuz. Twitter mesajında #tweetineulker ve istediği ürünün adını yazanlar, arzu ettikleri lezzeti kampanya standından alabiliyorlar. #tweetineulker standı, bugün İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde, önümüzdeki aylarda da ise üniversitelerde olacak.

Haberin Devamı