Gazete Vatan Logo

Finansbank’tan Düşük Faizli Konut Kredisi

Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranlarını Yüzde 1’in Altına Düşürdü

Finansbank yüzde 0,89’dan başlayan düşük faizli konut kredisiyle herkesi ev sahibi olmaya davet ediyor. 60 ile 120 ay vadeli kredileri yüzde 1’in altında düşük faizlerle sunan Finansbank, müşterilerine özel avantajlar da sağlıyor.

Bu yıl 25. yılını kutlayan Finansbank, herkesi düşük faizli konut kredisi ile ev sahibi olmaya çağırıyor. Konut alımını desteklemek amacıyla faiz oranını yüzde 0,89 - 0,98 puan aralığına düşüren Finansbank, düşük konut kredisi ile ev almak isteyenlere büyük bir olanak tanıyor.

Finansbank Kitle Bankacılığı Direktörü Enis Kurtoğlu, yeni düşük konut faizi oranlarıyla herkesi ev sahibi yapmak istediklerini söyledi. Kiradan kurtularak kendi evinde oturmak isteyenlere özel avantajlar sunduklarını belirten Kurtoğlu, “Faiz oranında meydana gelen aşağı yönlü hareket paralelinde ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize önemli bir kolaylık sağladığımızı düşünüyoruz. Yüzde 0,89’dan başlayan cazip faiz oranlarımız sayesinde müşterilerimizin istediği eve 180 aya varan vadelerle kolaylıkla sahip olmasını amaçlıyoruz” dedi.



www.finansbank.com.tr

Haberin Devamı