Gazete Vatan Logo

Çengelköy Park Evleri Metrekare 4000 Dolar

Çengelköy Park Evleri metrekaresi 4000 dolardan başlıyor.

İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Selimoğlu ve Demirland’in ortak projesi Çengelköy Park Evleri, tanıtıldı.
Çengelköy Park Evleri'nde farklı ailelerin ihtiyaçlarına uygun farklı tiplerde daire seçenekleri mevcut. Çengelköy Park Evleri'nde 86 adet villa bulunuyor. 4+1, 5+1, 6+1 olarak planlanan villalarda 7 farklı konsept hayata geçirildi.
400 metrekare ve 600 metrekare arasında değişen villalarda özel bahçe, asansör, kapalı ve açık otopark bölümleri mevcut.
Çengelköy Park Evleri'nde ruhsat alındı ve satışlar başladı. arap yatırımcıların da ilgisini çeken projede banka kredili satışlar da yapılabiliyor.
Çengelköy Park Evleri Fiyatları
Çengelköy Park Villaları'nda metrekre 4000 dolardan başlangıç gösteriyor.
Çengelköy Park Villaları'nda en ucuz villa 1,5 minyon dolar, en pahalı villa ise 3 milyon lira arasında değişiyor.
Çengelköy Park Rezidans bölümünde ise 73 rezidans daire bulunuyor. 1+1, 5+1 arasında planlanan rezidans daireler ise 60 metrekare ve 230 metrekare arasında değişiyor.
Rezidans dairelerin metrekaresi 3000 dolardan başlangıç gösteriyor.
Çengelköy Park Evleri Ne Zaman Teslim Edilecek?
Çengelköy Park Evleri 2 sene içerisinde teslim edilecek.
İstanbul Boğazı’nın mimari ve estetik görüntüsünü birarada buluşturan, mahalle kültürünü yeniden canlandıracak,
60 milyon dolr yatırım bedeliyle hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri'nde ticari alanlar da 3400 metrekarelik bir alana yayılıyor. Mahalle kültürünün yaşatılacağı projede ticari alanlarda bölgenin ve projenin ihtiyaçları karşılanacak.
Dosso Dossi Grup'la yüzde 50- 50 kat karşılığı olarak anlaşan Selimoğlu Grup ve Demirland'ın ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri'nde sürdürülebilirlik de ön planda.
Çengelköy Park Evleri Sosyal Donatıları
Boğaz'dan ilham alınarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde sosyal tesisler, meydan,park, çarşı, yürüyüş alanı, gölet park mevcut.
Çengelköy Park Evleri Nerede?
Çengelköy Park Evleri, Anadolu yakasında Boğaziçi İmar Alanı içinde yer alan ender arazilerden birinde konumlanıyor. 65 dönümlük arazimizin Boğaz'a bakan bir yamaçta bulunması, her iki köprüyü de (Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü) gören bir manzaraya sahip olmasını sağlıyor. Konumu nedeniyle köprülere ve çevre yollarına kolayca bağlanabileceğiniz Çengelköy Park Evleri Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km
mesafede.
Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan ve İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Çengengelköy Park Evleri, eski İstanbul sokakları ve mahalle kültürünü yeniden yaşatacak.
Çengelköy Park Evleri İletişim Bilgileri:
Telefon: 444 2 866
Bengü Öner - Milliyet

Haberin Devamı