Gazete Vatan Logo

Çengelköy Park Evleri Lansmana Çıkıyor

Selimoğlu ve Demirland ortak projesi Çengelköy Park Evleri yarın tanıtım yapacak.

İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Selimoğlu ve Demirland’in ortak projesi Çengelköy Park Evleri, görücüye çıkıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde farklı ailelerin ihtiyaçlarına uygun farklı tiplerde daire seçenekleri mevcut. Çengelköy Park Evleri'nde villa, rezidans ve sosyal alanlar bulunuyor.

İstanbul Boğazı’nın mimari ve estetik görüntüsünü birarada buluşturan, mahalle kültürünü yeniden canlandıracak, komşuluk ilişkilerini yaşatacak olan Çengelköy Park Evleri Projesi’nin detayları 9 Ocak Perşembe günü saat 10.00’da düzenlenecek Basın Toplantısı ile anlatılacak.

Çengelköy Park Evleri Sosyal Donatıları

Boğaz'dan ilham alınarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde sosyal tesisler, meydan,park, çarşı, yürüyüş alanı, gölet park mevcut.

Çengelköy Park Evleri Nerede?

Çengelköy Park Evleri, Anadolu yakasında Boğaziçi İmar Alanı içinde yer alan ender arazilerden birinde konumlanıyor. 65 dönümlük arazimizin Boğaz'a bakan bir yamaçta bulunması, her iki köprüyü de (Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü) gören bir manzaraya sahip olmasını sağlıyor. Konumu nedeniyle köprülere ve çevre yollarına kolayca bağlanabileceğiniz Çengelköy Park Evleri Bağdat Caddesi'ne 10 km, Kadıköy'e 9 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Beşiktaş'a 9 km, Taksim'e 12.5 km, Üsküdar'a 6 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 32 km, Atatürk Havalimanı'na 27.5 km

Haberin Devamı

mesafede.

Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan ve İstanbul Boğazı’na hakim Çengelköy sırtlarında 65 bin metrekare alan üzerine kurulan Çengengelköy Park Evleri, eski İstanbul sokakları ve mahalle kültürünü yeniden yaşatacak.

Çengelköy Park Evleri İletişim Bilgileri:

Web: www.cengelkoypark.com

Telefon: 444 2 866