Türkan Elçi

Türkan Elçi

Son dakika türkan elçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkan elçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkan elçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkan Elçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkan elçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 türkan elçi haberi bulunmuştur. Tüm türkan elçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Tahir Elçi’nin mezarına duvar örüldü
Tahir Elçi’nin mezarına duvar örüldü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi, Tahir Elçi’nin mezarına duvar ördürdüğünü duyurdu
29.09.2021 Gündem
Biden'dan vekillere: PKK'yı PYD'den ayrı tutmak gerekir
Biden'dan vekillere: PKK'yı PYD'den ayrı tutmak gerekir ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden; AK Parti, CHP ve HDP'den milletvekilleriyle İstanbul'da görüştü. Görüşmeye katılan bazı vekillere göre, Biden, "PKK'nın bir terör örgütü olduğunu, silahları bırakması ve şiddete son vermesi gerektiğini ancak PYD'yi PKK'dan ayrı tutmak gerektiğini" söyledi.
29.09.2021 Gündem
9 yıl sonra aynı yerde ‘Özlemle, öfkeyle, inatla!’
9 yıl sonra aynı yerde ‘Özlemle, öfkeyle, inatla!’ Hrant Dink 9 yıl önce öldürüldüğü yerde, anıldı. Toplanan binlerce kişi cinayetin hâlâ aydınlatılmamasına isyan etti
29.09.2021 Gündem
Türkan Elçi: 'Eşim hedef haline geldi'
Türkan Elçi: 'Eşim hedef haline geldi' Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, eşinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığına müşteki sıfatıyla ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Tahir’in barış mücadelesi bizim için bir tarihtir’
‘Tahir’in barış mücadelesi bizim için bir tarihtir’ Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, iki hafta önce öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı...
29.09.2021 Gündem
‘Minareye kılıf uydurulmasın’
‘Minareye kılıf uydurulmasın’ Tahir Elçi, ölümünün birinci haftasında anıldı. Mezarında yapılan törene ailesi ve baro avukatlarının yanı sıra Rakel Dink de katıldı
5.12.2015 Yaşam
‘Onun vasiyetine uyun barikatları kaldırın’
‘Onun vasiyetine uyun barikatları kaldırın’ CHP lideri, “Barikatları kuran arkadaşlar Tahir Elçi’yi seviyorsanız o barikatları kaldırın. Barikatların kurulmasının doğru olmadığını defalarca ifade ediyordu” dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Bütün delillerin tespiti yapıldı’
‘Bütün delillerin tespiti yapıldı’ Tahir Elçi’nin eşini ve baroyu ziyaret eden Adalet Bakanı Bozdağ, olay yerindeki delillerin tespit edildiğini, bir deforme olmuş mermi çekirdeği bulunduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Bekir Bozdağ'dan Tahir Elçi açıklaması
Bekir Bozdağ'dan Tahir Elçi açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tahir Elçi'nin öldürülmesi ile ilgili "Olayın meydana geldiği yerden 83 delil toplandı, olay yerinin krokisi çizildi, polislerin ve avukatların ifadeleri de alınmaya devam ediliyor...
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi'nin eşi: Katil PKK demedim
Tahir Elçi'nin eşi: Katil PKK demedim Diyarbakır’da öldürülen ve on binlerin katıldığı cenaze töreni ile toprağa verilen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’yi duygusal konuşması ile uğurlayan eşi Türkan Elçi, Milliyet’e konuştu...
29.09.2021 Gündem
‘Seni faili meçhuller ordusu karşılayacak’
‘Seni faili meçhuller ordusu karşılayacak’ Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Eşi Türkan Elçi, “Seni faili meçhuller ordusu karşılayacak. Bizim gibi faili meçhullere bir ömür adadın” dedi.
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi'nin eşine tehdit iddiası
Tahir Elçi'nin eşine tehdit iddiası İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polise ait olduğu belirtilen hesaptan, Tahir Elçi'nin ölümü ve eşi Türkan Elçi'ye yönelik tehdit içerikli mesajlarla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi son yolculuğuna uğurlandı
Tahir Elçi son yolculuğuna uğurlandı DİYARBAKIR'da dün çatışmalarda zarar gören Dört Ayaklı Minare'de basın açıklamasının ardından çıkan çatışmada kurşunla vurularak ölen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, bugün yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Elçi'nin ailesine başsağlı
Erdoğan'dan Elçi'nin ailesine başsağlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da terör örgütünün açtığı ateş neticesinde hayatını kaybeden Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi'yi telefonla arayarak taziyelerini iletti.
29.09.2021 Gündem
3 kızını aldı, 4 kızını getirdi
3 kızını aldı, 4 kızını getirdi Okuldan alınan kızlara Petrol Ofisi sahip çıktı
29.09.2021 Gündem
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti Diyarbakır'da polisin HDP il binasında yaptığı aramada ele geçirilen, gizli bölmeye saklanmış ajandada, birçok saldırının faili PKK'lı teröristlerin isimleri, kod adları ve yakınlarının irtibat numaraları tespit edildi.
12.11.2020 Gündem
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
Başbakan'dan Tahir Elçi açıklaması
Başbakan'dan Tahir Elçi açıklaması BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır’da çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi ve bir polis memurunun şehit olması hakkında açıklamada yaptı...
29.09.2021 Gündem
Özkök’e de 12 Eylül sorulacak!
Özkök’e de 12 Eylül sorulacak! 4 Ekim için Özkök’e davetiye gönderdi
29.09.2021 Gündem
İşte partilerin il il kazandığı milletvekilleri
İşte partilerin il il kazandığı milletvekilleri TBMM’de 24’üncü dönemde görev yapacak milletvekilleri belil oldu...
29.09.2021 Gündem
AKP, Alevileri 7 senedir oyalıyor!
AKP, Alevileri 7 senedir oyalıyor! Fethullah Gülen'e yakın isimlerden, Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, t24.com.tr'den Selin Ongun'a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkan Elçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkan elçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.