Tahir Elçi

Tahir Elçi

Son dakika TAHİR ELÇİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TAHİR ELÇİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TAHİR ELÇİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahir Elçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahir elçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 tahir elçi haberi bulunmuştur. Tüm tahir elçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz
Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz Kayseri'de, muhtarlara hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz. Siz nasıl en saf ve en temiz demokratik yollarla seçiliyorsanız milletvekilinin de aynı şekilde seçilmesi gerekir. Milletvekili, milletin vekilidir" dedi.
2.12.2020 Siyaset
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti Diyarbakır'da polisin HDP il binasında yaptığı aramada ele geçirilen, gizli bölmeye saklanmış ajandada, birçok saldırının faili PKK'lı teröristlerin isimleri, kod adları ve yakınlarının irtibat numaraları tespit edildi.
12.11.2020 Gündem
Diyarbakır Başsavcısı açıkladı! Tek tip kıyafetler cezaevine gönderildi
Diyarbakır Başsavcısı açıkladı! Tek tip kıyafetler cezaevine gönderildi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre yaptığı açıklamada "KHK kapsamında çıkarılan tek tip kıyafetler Diyarbakır Cezaevi'ne gönderildi. Uygulama için yönetmelik bekleniyor. Tahir Elçi soruşturması sonucu nereye varırsa varsın nihayete erdirilecektir." dedi.
19.01.2018 Gündem
Yasaklı bölgede selfie yarışı
Yasaklı bölgede selfie yarışı Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinin 6 mahallesinde 2015 yılında kazılan hendek ve kurulan barikatların kaldırılması için 2 Aralık 2015'te ilan edilen sokağa çıkma yasağı, operasyonun 10 Mart 2016'da bitmesine rağmen 2 yıldır devam ederken, yasaklı bölgede bulunan mahalle, sokak ve evlerinin son halini görmek isteyenler polisin tarihi Diyarbakır surlarının merdivenlerini kapatacak biçimde konulan bariyerlere rağmen engel tanımayarak surlara çıkıyor.
2.12.2017 Yaşam
O PKK'lının yeğeni de polis katili çıktı
O PKK'lının yeğeni de polis katili çıktı Maçka'daki hain saldırıyı yapan PKK'lı grupta yer alan teröristin yeğenleri de polis katili çıktı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 1388 ByLock'çu tespit edildi
Diyarbakır'da 1388 ByLock'çu tespit edildi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, kentte Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanan bin 388 kişinin tespit edildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Osman Baydemir serbest bırakıldı
Osman Baydemir serbest bırakıldı HDP Sözcüsü ve Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, "Kamu çalışanına karşı görevinden dolayı hakaret" suçundan açılan davada, çıkarılan yakalama kararı doğrultusunda gözaltına alındı. Baydemir savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
2.06.2017 Siyaset
Gazeteci Ahmet Şık, gözaltına alındı
Gazeteci Ahmet Şık, gözaltına alındı Gazeteci Ahmet Şık, İstanbul'da gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
1 yıl sonra yeni görüntü
1 yıl sonra yeni görüntü Tam 1 yıl önce Baro Başkanı Tahir Elçi’nin vurulduğu Dört Ayaklı Minare’nin bulunduğu sokağın girişindeki bir iş yerinden yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında 2 PKK’lının hızla sokağa girişi görülüyor.
29.09.2021 Gündem
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek!
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek! CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet, yarın Diyarbakır'a gidecek.
29.09.2021 Gündem
‘15 Temmuz tiyatro miyatro değildir’
‘15 Temmuz tiyatro miyatro değildir’ İstanbul Barosu Başkanı Kocasakal, 15 Temmuz’un arkasında ABD olduğunu gerçek bir darbe girişiminde bulunulduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
İstanbul Barosu Genel Kurul toplantısında yumruklar konuştu
İstanbul Barosu Genel Kurul toplantısında yumruklar konuştu Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Barosu Genel Kurulu'nda yumruklar konuştu.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Barosu'nun yeni başkanı Ahmet Özmen oldu
Diyarbakır Barosu'nun yeni başkanı Ahmet Özmen oldu Diyarbakır Barosu Başkanlığına, Tahir Elçi'nin yardımcısı Ahmet Özmen seçildi
29.09.2021 Gündem
Tutuklanan PKK'lıdan "Elçi'yi Gürkan öldürdü" iddiası
Tutuklanan PKK'lıdan "Elçi'yi Gürkan öldürdü" iddiası Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde mart ayında yakalanan ve örgüt mensuplarıyla ilgili emniyette teşhiste bulunan terörist Rifayi İ'nin 2 polis memurunun şehit edildiği ve Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili de bilgiler verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurdu’
‘Tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurdu’ Sur’daki operasyonlar sürerken teslim olan 40 sanık hakkında hazırlanan iddianamede tutuksuz sanik Ekrem Ö. Baro Başkanı Tahir Elçi’nin vurulma görüntülerini izlediğini söyledi: Net bir şekilde Mahsum Gürkan’ın tek bir atışla Tahir Elçi’yi vurduğunu gördümta
29.09.2021 Gündem
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm Sur ilçesindeki olaylara yönelik hazırlanan iddianamede tutuksuz sanık verdiği ifadede, Tahir Elçi'nin öldürülme anını anlatarak, 'Tek bir atışla Tahir Elçi'yi vurduğunu bizzat gördüm' dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a sert tepki
Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a sert tepki Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi yatırım planlarının tanıtım toplantısına katılımı sonrasında Diyarbakır Valiliği önünde temel atma töreninde halka hitap etti.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Sur’un 6 ay önceki ve sonraki görüntüsü
Diyarbakır Sur’un 6 ay önceki ve sonraki görüntüsü DİYARBAKIR’ın merkez Sur İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 3.5 aya yakın süren operasyonlardaki çatışmalardan sonra ortaya çıkan tahribat, Google Earth’ın uydudan çektiği fotoğraflara da yansıdı. Sur’un 9 ay önce ve geçen ay çekilen fotoğrafları arasındaki farklılık gözler önüne serildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya 325 günde büyük kayıp
PKK'ya 325 günde büyük kayıp Kırsaldaki saldırılarını şehir merkezlerine taşıyan ve eylemlerini ramazanda da sürdüren terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonlarda yurt içi ve yurt dışında 325 günde 7 bin 600 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Emekli bordo bereliden bomba iddia
Emekli bordo bereliden bomba iddia Güvenlik uzmanı emekli bordo bereli Abdullah Ağar, bölücü terör örgütü PKK ve yasadışı silahlı sol örgütler arasında oluşturulan sözde Halkların Birleşik Devrim Hareketi'nin (HBDH) kirli ittifakı ile, özellikle Karadeniz bölgesinde yeni bir terör alanı açmaya çalıştığını dikkat çekti...
29.09.2021 Gündem
Elçi suikasti PKK’nın planı
Elçi suikasti PKK’nın planı Diyarbakır Sur’da basın açıklaması yaptığı sırada öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin PKK suikastine kurban gittiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
PKK yenilgiye uğradı! Şimdi ne olacak?
PKK yenilgiye uğradı! Şimdi ne olacak? Yaklaşık bir yıldır devlet ile PKK güçleri arasında devam eden hendek çatışmalarında sona gelindi. Şimdi gözler, bundan sonra ne olacağında. ABD ile YPG'nin Suriye'deki yakınlaşmasının belirleyici olacağı görüşü hakim.
29.09.2021 Gündem
Bilirkişi: Nasıl vurulduğu bilinemez
Bilirkişi: Nasıl vurulduğu bilinemez Tahir Elçi’nin vurulduğu yerde son incelemesini yapan bilirkişi heyeti, mevcut verilerle ölüme neden olan atışın nasıl gerçekleştiğinin tıbben ve fiziken bilinemeyeceği sonucuna vardı
29.09.2021 Gündem
Tahir Sarıkaya'dan Yılmaz Morgül'e: Cinsiyetimi değiştireceğim
Tahir Sarıkaya'dan Yılmaz Morgül'e: Cinsiyetimi değiştireceğim Survivor yarışmasından elenen Yılmaz Morgül’ün, "Herkes erkek olmayı benden öğrenecek" şeklindeki sözlerine, Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan çok konuşulacak bir tepki geldi: Erkekliği senden öğreneceksek ben cinsiyetimi değiştireceğim!
2.05.2016 Magazin
Terör en çok çocukları mağdur ediyor
Terör en çok çocukları mağdur ediyor Terör saldırılarında son 10 ayda 12 çocuk hayatını kaybederken, saldırılar şehit düşen asker, polis memuru ve korucu ile sivil vatandaşın bin çocuğunu da yetim ve öksüz bıraktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahir Elçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahir elçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.