Son Umut

Son Umut

Son dakika Son Umut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Son Umut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Son Umut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Umut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son umut gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.220 son umut haberi bulunmuştur. Tüm son umut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 İddaa
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı!
Yılmaz Erdoğan'dan Russell Crowe itirafı! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'The Water Diviner' (Son Umut) filminde 'Binbaşı Hasan' karakterini canlandırmıştı. 'Organize İşler' serisini dizi olarak çekecek olan Yılmaz Erdoğan, eski rol arkadaşı Russell Crowe'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
8 gündür kayıp 21 yaşındaki öğrencinin cesedi ırmakta bulundu!
8 gündür kayıp 21 yaşındaki öğrencinin cesedi ırmakta bulundu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde 8 gün önce evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğrenci Fırat Çiftsüren'in (21) cansız bedeni ırmakta bulundu. Fırat'ın ailesinin onu aramak için Ankara'dan geldiği öğrenildi.
19.04.2022 Yaşam
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye...
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye... Aylarca Hollanda’da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye’ye getirildi. Genç kızın babası Halil Gök, “Bize ‘iğne vuralım, öldürelim, acı çekmesin’ dediler. Çocuğum nefes alıyor, o nefesi Allah veriyor, Allah alır dedim. İkinci defa öldürelim dediler, elimiz kolumuz bağlandı. Uçağı gönderdiler, geldik, inşallah iyi olacak” dedi.
19.04.2022 Yaşam
Her fırsatta Türkiye’nin yolunu tutuyor
Her fırsatta Türkiye’nin yolunu tutuyor Almanya’da yaşadığı davranış problemleri nedeniyle gittiği doktorların konuşamayacağını söylediği 6 yaşındaki Selim için annesi çareyi, son umut olarak geldiği Türkiye’de buldu. Türkiye’de aldığı eğitimle ilk kez "Baba" diyen Selim için annesi her fırsatta Türkiye’ye geliyor.
31.08.2020 Sağlık
Şenol Güneş'ten flaş karar! Emre Akbaba...
Şenol Güneş'ten flaş karar! Emre Akbaba... Galatasaray’ın yıldızı Emre Akbaba, EURO 2020 öncesi Şenol Güneş’in de gözüne girmeyi başardı. Yusuf Yazıcı'nın sakatlığında Emre, Hakan Çalhanoğlu ile birlikte ilk 11'in en güçlü adayı.
30.01.2020 Futbol
'Ölür' denilen çocuk Türkiye’de hayata tutundu!
'Ölür' denilen çocuk Türkiye’de hayata tutundu! Azerbaycan’da yaşayan 13 yaşındaki Deniz Humbatova Nieman-Pick hastası olarak dünyaya geldi. Dünyanın birçok ülkesinde doktorlara giden aile, çaresiz kaldı. Doktorların 13,5 yıl ömür biçtiği çocuk, son umut olarak ailesi tarafından Türkiye'ye getirildi. Azerbaycanlı çocuk, Yrd. Doç. Dr. Ümit Özçelik tarafından gerçekleştirilen organ nakli ameliyatı ile hayata tutundu.
28.11.2019 Yaşam
Crowe’dan gösteri teklifi
Crowe’dan gösteri teklifi Cem Yılmaz, ‘Son Umut’ filminde oynadığı Russell Crowe’un 55’inci yaşını Twitter’da kutladı.
9.04.2019 Magazin
"Hediye"den 10 gündür ses yok! Son umut deniz...
"Hediye"den 10 gündür ses yok! Son umut deniz... Mersin'de 10 gün önce evlerinin önündeki dereye düşerek kaybolan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Hediye Orman ile ilgili umutlar her geçen gün tükenirken, artık arama çalışmaları denizde ve derenin denizle buluştuğu yerde yapılıyor. Polis ve sahil güvenlikten dalgıçlar 10 gündür suyun içinde Hediye'yi ararken, henüz bir sonuç elde edilemedi.
26.03.2019 Yaşam
100 yıllık yalnızlığı sona erdiren restorasyon
100 yıllık yalnızlığı sona erdiren restorasyon UNESCO’nun ‘dostluk ve barış köyü’ ilan ettiği Kayaköy’de, dünyaca ünlü aktör ve yönetmen Russel Crowe’un ‘Son Umut’ filminin bazı sahneleri de çekilmişti.
16.11.2018 Yaşam
Çiftlik Bank'ta son umut Fernando Muslera
Çiftlik Bank'ta son umut Fernando Muslera Fernando Muslera’nın adı şu sıralarda çok ilginç bir dolandırıcılık hikayesinde geçiyor. Çiftlikbank mağdurları, Uruguay’a kaçan Mehmet Aydın’a tecrübeli kaleci vasıtasıyla ulaşmaya çalışıyor!
16.03.2018 Galatasaray
Pamukkale felç hastalarının umudu oldu!
Pamukkale felç hastalarının umudu oldu! Beyaz travertenleriyle görsel zenginliğine sahip Pamukkale, termal kaynaklar üzerine kurulan uluslararası nitelikteki tedavi merkeziyle dünyanın farklı ülkelerinden hastaların da tercihi oldu. Şifa bulmak için Pamukkale’yi tercih edenler arasında felç hastaları başı çekiyor.
20.01.2018 Sağlık
Hollwyood yıldızı Russell Crowe’dan Cem Yılmaz paylaşımı!
Hollwyood yıldızı Russell Crowe’dan Cem Yılmaz paylaşımı! Hollywood yıldızı Russell Crowe, Kıvanç Tatlıtuğ’a övgüsünden sonra Cem Yılmaz’ı da unutmadı.
9.01.2018 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma 05 Ocak Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlığa dair aydınlatıcı bilgiler sunan renkli program ile başlangıcını yapıyor. Sağlıklı yaşama dair pek çok farklı tüyolar veren ve gerektiğinde seyirci kitlesine karşı önerilerde bulunan programı sabahın ilk saatlerinde sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlence ve komedi dolu renkli yayın ile karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.
5.01.2018 Gündem
Son umut Süper Lig
Son umut Süper Lig Futbolcularına yurt dışından teklif gelmeyen Fenerbahçe, krizi Türkiye içinden çözecek.
2.01.2018 Fenerbahçe
Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferi
Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferi Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, transfer yapamayan ve faaliyetlerini durdurma kararı aldıkları kulübün transfer yapabilmesi için acil olarak ihtiyaç duyulan paranın 15 milyon TL olduğunu söyledi. Durmaz, transfer yapabilmek için ise son umutlarının Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferinin gerçekleşmesi olduğunu söyledi.
1.01.2018 Beşiktaş
Kök hücre umudu!
Kök hücre umudu! Geçen yıl kalp krizi geçiren Eyüp, beynine oksijen gitmeyince yatalak kaldı. Makineye bağlı yaşayan 17 yaşındaki genç, kök hücre tedavisiyle ayağa kalktı Kök hücre tedavisi Türkiye’de ilk kez Eyüp’e uygulandı. Bu mucizevi başarının ardından 4 binden fazla hasta Sağlık Bakanlığı’nda sıraya girdi. Ancak sadece 12’si onay alabildi...
29.09.2021 Gündem
Russell Crowe, TV8'in tweetini retweetledi! Tüm dünyaya duyurdu
Russell Crowe, TV8'in tweetini retweetledi! Tüm dünyaya duyurdu Russell Crowe, yapımcısı ve yönetmeni olduğu Son Umut filminin TV8’de yayınlanacağını şahsi Twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu.
2.11.2017 Magazin
Buğra için son umut kök hücre
Buğra için son umut kök hücre 3 yaşındaki Buğra’nın bademcik ameliyatında şahdamarı kesildi. 18 gün sonra kalbi durdu. 10 aydır yoğun bakımdaki Buğra için her şey bitti derken kök hücre tedavisiyle tekrar ayağa kalkma ihtimali doğdu. Tedavi için Sağlık Bakanlığı’nın onayı gerekiyor
22.10.2017 Yaşam
"15 Temmuz'da yerimi tespit etmeye çalıştılar "
"15 Temmuz'da yerimi tespit etmeye çalıştılar " Iğdır'da konuşan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 15 Temmuz'un İslam coğrafyasındaki bütün ümitleri söndürme teşebbüsü olduğunu belirterek, "O gece ben cep telefonu ile bütün cami imam ve müftülere ulaşmaya çalışıyordum. Salalar okumalarını istiyordum. Yerimi tespit etmeye çalıştıkları için cep telefonumu değiştirdim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Charlie bebek için son umut da tükendi
Charlie bebek için son umut da tükendi 10 aylık Charlie Gard adlı bebeğin ailesine, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nden (AİHM) de kötü haber geldi.
28.06.2017 Dünya
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı!
Gizemli sarışının kim olduğu ortaya çıktı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf merak konusu olmuştu. Gerçek ortaya çıktı...
28.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz 3 yıl önce çektiği videoyu paylaştı!
Cem Yılmaz 3 yıl önce çektiği videoyu paylaştı! Cem Yılmaz, üç yıl önce oğlu Kemal için çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı.
1.05.2017 Magazin
Charlie bebek mahkeme kararıyla yaşayacak mı?
Charlie bebek mahkeme kararıyla yaşayacak mı? İngiltere’de genetik hastalıkla doğan Charlie bebek için doktorlar, ‘Fişi çekilsin’ kararı verdi. Aile itiraz etti. ABD’de deneysel tedavi için 1.2 milyon sterlin toplandı. Son kararı mahkeme verecek
3.04.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını veremem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını veremem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'idam kararı gelir ve onaylamasam bunun hesabını veremem' dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Umut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son umut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.