Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

05 Ocak Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlığa dair aydınlatıcı bilgiler sunan renkli program ile başlangıcını yapıyor. Sağlıklı yaşama dair pek çok farklı tüyolar veren ve gerektiğinde seyirci kitlesine karşı önerilerde bulunan programı sabahın ilk saatlerinde sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür” adlı eğlence ve komedi dolu renkli yayın ile karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Ocak Cuma

Sabahın ilk saatlerinde “Günaydın Doktor” adlı renkli yayın sabahınıza keyif katıyor. Sağlıktan hastalığa, spordan yaşama, beslenmeden diyete kadar pek çok konu içeriği ile hayat tarzınızı değiştirmeye geliyor. Değerli uzman hekimlerin katılımı ile hafta içi her gün hayranları karşısına çıkan bu hoş sohbet havasında geçen programı izleyerek bilgi dağarcığınızı genişletebilir ve sağlıklı yaşama dair doğru öneriler öğrenebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu renkli yayın karşısınızda. Komik ve bol kahkahalı skeçlerle zenginleştirilen yayını izlerken hem eğlenebilecek hem de daha hareketli bir sabah geçirebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film ekranlarınızda. Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin her zaman ekranlardaki yerini alan bu keyifli çizgi filmi, siz de çocuklarınızla birlikte seyrederek eğlenceli anların tadını çıkartabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına dahil oluyor. Magazin dünyasına özgü gelişmeler, özel röportajlar, konuşmalar, ünlülerin yaşamları, özel hayatları, ele aldıkları eserler, gala geceleri ve İstanbul’un güzide semtlerinde kameralara yakalanan sanatçılar…. Kısacası magazine özgü tüm konular, çarpıcı konu başlıkları ile TV8 ekranlarınızı renk katmaya geliyor.

Haberin Devamı

12:45’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşamsal kesitler sunan sürükleyici ve heyecanlı program yayın akışındaki yerini alıyor. Hayatın içinden çıkan yaşanmış yürek burkan pek çok hikaye, katılımcıların dilinden bir kez daha dinleniyor ve olaylar çözülmek üzere harekete geçiliyor. Muhabir kadrosunun detaylı ve titiz araştırmaları ile tüm olaylara köklü bir çözüm bulunmaya çalışılıyor.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın hafta finali gerçekleşecek. Büyük ödülün sahibini öğrenmek istiyorsanız gün ortasında ekranlarınız karşısından sakın ayrılmayın. 20:00’da “Güldür Güldür” adlı 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaran renkli program ile karşılaşacaksınız. 21:45’de “Son Umut” adlı sinema filmi ekranlarınıza geçecek. Ardından 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrarı başlıyor. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki yayın daha TV8 ekranlarına geçiyor.

Haberin Devamı