Tv8

Tv8

Son dakika tv8 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tv8 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tv8 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tv8

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tv8 gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.097 tv8 haberi bulunmuştur. Tüm tv8 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu Survivor'da izleyicilerin merak ettiği konulardan biri de yarışmacıların adada kaldıkları süre boyunca cinsel hayatlarının olup olmadıkları oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'da "cinsellik nasıl oluyor?" sorusunu yanıtladı.
20.04.2024 Magazin
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'u evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Taraftarın da bu heyecanlı mücadeleyi şifresiz takip edebilmesi için ünlü televizyoncu ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı'dan haber geldi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi?
17.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
Fenerin Avrupa maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi (TV8,5)  UEFA Konferans Ligi son 16 rövanş maçı
Fenerin Avrupa maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi (TV8,5) UEFA Konferans Ligi son 16 rövanş maçı Fenerbahçe'nin Avrupa maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe - Union Saint Gilloise karşı karşıya geliyor. İlk maçı Belçika'da 3-0 kazanan temsilcimizde Çağlar Söyüncü, Kruniç ve King forma giyemeyecek. Karabağlı hakem Nikola Dabanovic'in yöneteceği Fenerin maçı şifresiz mi yayınlanacak? Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta?
14.03.2024 Fenerbahçe
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor!
7 Mart TV8,5 yayın akışı: UEFA Konferans Ligi şifresiz maçlar hangileri? Son 16 turu bu akşam başlıyor! TV8,5 yayın akışı futbolseverlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Bazı maçları TV8,5 canlı yayınında şifresiz olarak ekrana geliyor. UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu bugün başlıyor. Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de bu akşam sahaya çıkıyor. Peki tv8,5 yayın akışında hangi maçlar var? İşte detaylar...
7.03.2024 Şampiy10
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var?
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var? Bugün TV'de hangi diziler var? İzleyici bu akşam televizyon kanallarının yayın akışına göre ekran başına oturmayı planlıyor. Dizilerin ve yarışma programlarının ekranda olacağı 4 Mart 2024 Pazartesi Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi
4.03.2024 Magazin
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman?
Survivor bu akşam neden yok? 23 Şubat TV8 yayın akışı... Survivor yeni bölüm ne zaman? Rekabetin giderek arttığı Survivor All Star'da mavi takıma Batuhan Karacakaya döndü. Bugün (23 Şubat) TV8 yayın akışında Survivor'ın olmaması dikkat çekti. Peki bu akşam Survivor neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...
23.02.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı TV8,5 bu akşam Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatıyor. Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının bazıları da şifresiz olarak ekrana geliyor. 20 Şubat TV8,5 yayın akışında maç var mı? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi?
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi? TV8,5 canlı yayın akışı: Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden sarı kırmızlı temsilcimiz, play-off turunda Çekya temsilcisini ağırılıyor. RAMS Park'taki mücadele saat 20:45'te başlayacak. Avrupa Kupalarında maçlar genellikle Exxen platformunda yayınlanıyor. Ancak futbolseverler Galatasaray Sparta Prag maçının şifresiz izleme yollarını da araştırıyor. TV8,5 CANLI İZLE linki ile birlikte Galatasaray'ın maçını izlemek isteyenler için maçın yayın bilgileri, saati haberimizde.
15.02.2024 Magazin
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D 12 Şubat Pazartesi yeni bir haftaya başladığımız bugün TV yayın akışında nelerin yer aldığı büyük bir merakla takip ediliyor. Reyting yarışı kızışırken, dizilerin yeni bölümlerinin ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bugün televizyonda hangi diziler var? 12 Şubat Pazartesi FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
12.02.2024 Magazin
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi?
Survivor Sema Seda ikiz mi? Biri kırmızı biri mavi takımda! Sema Aydemir Seda Ocak kardeş mi? Survivor Sema Seda kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da mavi ve kırmızı takımda rakip olan Seda ve Sema ikiz kardeşler mi? Yarışmaya yedek yarışmacılardan dahil olan Sema Aydemir'in gelişiyle bu soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.
8.02.2024 Gündem
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu?
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu? Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın 27. bölüm tanıtımında; Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkması gündem oldu. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Yunus ile Mustafa arasıda çıkan olaylar sonrası Acun Ilıcalı çileden çıktı. . Ilıcalı "Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi.
7.02.2024 Magazin
31 Ocak reyting sonuçları: Dün akşam reytinglerde kim birinci oldu? Şahane Hayatım, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman...
31 Ocak reyting sonuçları: Dün akşam reytinglerde kim birinci oldu? Şahane Hayatım, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman... Reyting sonuçları açıklanıyor. 31 Ocak 2024 Çarşamba akşamı televizyon ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım, Sandık Kokusu ve Kuruluş Osman dizilerinde zirve hangisinin oldu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da reytinglerde iddialı çıkışını sürdürüyor. Peki AB, Total'de dün akşam kim birinci oldu?
1.02.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
Eleme öncesi Survivor'da ödül heyecanı: 25 Ocak ödül oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları
Eleme öncesi Survivor'da ödül heyecanı: 25 Ocak ödül oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları Survivor All Star 2024 mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı takım 4 eleme adayı çıkarttı. Survivor'da heyecan dolu bir karşılaşma gerçekleşti. 24 Ocak Çarşamba günü ödül oyunu oynandı. Ödül oyunlarının ardından ise eleme gecesinde bir isim adaya veda edecek. Survivor All Star'a veda eden yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...
25.01.2024 Televizyon
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma 10-9'luk yakın bir skorla bitti. Sahra, Berna, Kardeniz ve Seda Aktuğlu düeollo oyununa çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
19.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da ödül oyununda gerginlik tırmandı! Acun Ilıcalı'dan jet hamle geldi
Survivor All Star'da ödül oyununda gerginlik tırmandı! Acun Ilıcalı'dan jet hamle geldi 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı sırada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi. Oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı. İşte detaylar...
18.01.2024 Magazin
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da son dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Çetin ada koşulları ve zorlu parkurlarıyla Survivor'da tansiyon yükseliyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ekip haftanın 4. eleme adayını belirleyecek. Hatırlanacağı gibi Survivor'da adaya veda eden ilk isim Doğukan Manço olmuştu. İşte 16 Ocak Salı Survivor All Star haftanın son dokunulmazlığını kazanan takım ve eleme potasına giden son yarışmacı...
17.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da bitmeyen tartışma: Son konseyde Turabi çaldı, Sercan söyledi! 15 Ocak eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da oyunlar devam ediyor. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği oyun kıran kırana geçti. Konsey toplandı ve yine aynı ikili karşı karşıya geldi. Turabi, iddialarının arkasında durdu; Sercan, "Kendimi güvende hissetmiyorum" dedi. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler ve 15 Ocak eleme adayı...
16.01.2024 Televizyon
Survivor 14 Ocak 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da haftanın 2. eleme adayı belli oldu!
Survivor 14 Ocak 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da haftanın 2. eleme adayı belli oldu! Survivor nefes kesen yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Hız kesmeden devam eden dokunulmazlık oyunlarında bu akşam ikincisi gerçekleşecek. Kaybeden takım elenmek üzere takımından bir isim yazacak. İlk dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bu haftanın ilk eleme adayını belirledi. Peki, 14 Ocak 2024 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? 2. eleme adayı kim oldu?
15.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tv8 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tv8 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.