Sıradaki Gelsin

Sıradaki Gelsin

Son dakika Sıradaki Gelsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıradaki Gelsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıradaki Gelsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıradaki Gelsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıradaki gelsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 sıradaki gelsin haberi bulunmuştur. Tüm sıradaki gelsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya devinin şirketine kayyum atandı
Dünya devinin şirketine kayyum atandı Paramparça ve Kördüğüm gibi dizilerin yanı sıra Big Brother Türkiye ve Sıradaki Gelsin isimli yarışma programlarına da imza atan Hollandalı Endemol’ün Türkiye’deki şirketi için mahkeme kayyum atadı.
11.06.2018 Ekonomi
Büyük finalde Miss Turkey finalisti yarışacak!
Büyük finalde Miss Turkey finalisti yarışacak! ‘Sıradaki Gelsin’de, büyük finalde Miss Turkey 2011 güzellik yarışması finalistlerinden Ecehan Epçim yarışacak.
6.04.2017 Televizyon
'Sıradaki Gelsin'de duygusal anlar!
'Sıradaki Gelsin'de duygusal anlar! Emre Karayel’in sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’ yarışmasında duygusal anlar yaşanacak.
23.03.2017 Televizyon
Emre Karayel'den rap sürprizi
Emre Karayel'den rap sürprizi Emre Karayel sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’ yarışmasında rap söyledi.
22.03.2017 Televizyon
'Sıradaki Gelsin'de 110 bin liralık heyecan
'Sıradaki Gelsin'de 110 bin liralık heyecan Emre Karayel’in sunduğu ‘Sıradaki Gelsin’ heyecan, aksiyon ve eğlence dolu 9’uncu bölümüyle ekrana geliyor.
23.02.2017 Televizyon
Bilgi yarışmaları için insanlar sıraya giriyor
Bilgi yarışmaları için insanlar sıraya giriyor Sıradaki Gelsin programıyla ekrana gelen Emre Karayel'in hayali çiftlik kurmak. At yetiştiriciliği de yapan Karayel, hayalini ve neler beklediğini anlattı...
3.02.2017 Arşiv
Transferde yeni hedef: Fabian Orellana
Transferde yeni hedef: Fabian Orellana Alternatifli bir listeyle transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Fabian Orellana’yı da gündemine aldı.
24.09.2021 Trabzonspor
En komik bilgi yarışması
En komik bilgi yarışması Dünyanın en çok güldüğü bilgi yarışması ‘Next One’, ‘Sıradaki Gelsin’ adıyla ve Emre Karayel’in sunumuyla 1 Ocak’ta FOX’ta...
29.12.2016 Magazin
Röveşata yazılır, Sow diye okunur
Röveşata yazılır, Sow diye okunur Fenerbahçe, Feyenoord’u Senegalli yıldızının müthiç golüyle geçip A Grubunu lider bitirdi.
8.12.2016 UEFA Avrupa Ligi
Artısı ve eksisiyle yeni nesil TV platformları
Artısı ve eksisiyle yeni nesil TV platformları Video akış servislerinin artmasıyla birlikte televizyon izleme anlayışı değişiyor. Türkiye’de de izlenen Apple TV ve Netflix gibi yeni platformlarla izleyiciler istediği içeriğe, istediği zaman, ulaşmanın tadını aldı...
16.01.2016 Arşiv
1970’lerdeki işadamını bugüne getir iflas eder
1970’lerdeki işadamını bugüne getir iflas eder Ticarete atıldığı 1970’leri anlatan Aziz Torun, “O zaman satıcının itibarı vardı, ticaret keyifliydi. Yeni dönem müşterinin DNA’sını okuma dönemi. 1970’deki işadamını bugüne getirsek aynı tarzda iş yap desek hepsi iflas eder” dedi.
8.12.2015 Ekonomi
'BA'badan selam yola devam
'BA'badan selam yola devam Senegalli yıldız taraftarının karşısına 11'de çıktığı ilk maçta hat-trick yaptı, Kartal'ı Devler Ligi'nde play-off'a taşıdı
6.08.2014 Beşiktaş
Fener'den veni vidi vici
Fener'den veni vidi vici İlk maçtaki 2-0’ın avantajıyla maça başlayan Kanarya golsüz geçilen ilk yarının ardından 63’te Lulic’in golüne engel olamadı. 73’te Salih girdi, genç yıldızın başlattığı atakta aynı dakikada Caner eşitliği yakaladı. 128 takım içinde yarı finale kalan F.Bahçe’nin rakibi bugün Nyon’da çekilecek kurada belli olacak
12.04.2013 Futbol
Bakan amigolara taş çıkardı!
Bakan amigolara taş çıkardı! Eline mikrofonu alan Ulaştırma Bakanı kendinden geçti
29.09.2021 Gündem
Sıradaki gelsin
Sıradaki gelsin 4. kez üst üste play-off oynamaya hak kazanan Milli Takım'ın rakibi varın Zürih'te belli olacak. Maçlar ise 12-16 Kasım'da oynanacak
12.10.2005 Futbol
'Bu gruptan çıkacağız'
'Bu gruptan çıkacağız' Del Bosque: "Çok zorlu bir maçtan alnımızın akıyla çıktık. Hem UEFA Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptık, hem de futbolcularımın kendine güveni arttı. Gerisi gelecek."
4.11.2004 Futbol
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.03.2022 İddaa
Şarkıcı Alpay’a terör soruşturması
Şarkıcı Alpay’a terör soruşturması Şarkıcı Alpay konser sırasında, "Sıradaki şarkım, devlet tarafından zalimce katledilen insanlara gelsin" dedi. Seyircinin ihbarı sonrası, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.06.2019 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli...
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli "Neyin hodri meydanı, dokunulmazlığı getireceksen sen getireceksin, fezleke yoluyla gelirse de oyumuz belli" diye konuştu. Bahçeli, İstanbul'da "hemşehri harekatı" yapacaklarını belirtirken, yeni bir istismar doğmaması için Cumhur İttifakı'nın yüzde 52'nin üstüne çıkması gerektiğini kaydetti.
11.05.2019 Gündem
Çalımbay: "İyi galibiyet aldık"
Çalımbay: "İyi galibiyet aldık" Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi mücadele ederek iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor’u 90+3’de El Kabir’in ayağından bulduğu golle 2-1 mağlup etti.
1.04.2017 Antalyaspor
Antalya’ya Türk-Rus Üniversitesi
Antalya’ya Türk-Rus Üniversitesi Rusya ile başlayan yakınlaşmamız Antalya’da düzenlenen Türkiye-Rusya Gazeteci Forumu’yla perçinleşti. Forumda konuşan Turizm ve Kültür Bakanı Nabi Avcı, Antalya’da kurulması planlanan Türk-Rus Üniversitesi projesini duyurdu. İki ülkenin kuracağı ortak fon ile Suriye, Irak ve Afrika’nın inşa edilebileceğini belirten Ekonomi Bakanı Zeybekci ise TL ve Ruble ile ticaret yapılması konusundaki çalışmaları anlattı.
1.09.2016 Ekonomi
Tercihleri yaparken  başarı sırasını kullanın
Tercihleri yaparken başarı sırasını kullanın Bu yazı için biraz bekledim, acele etmedim, biraz farklı olsun istedim...
11.07.2015 Eğitim
‘Maskesi düştü’
‘Maskesi düştü’ Zerafetiyle ünlü Cambridge Düşesi Kate’in ABD ziyaretinde gözlerini devirmesi ‘nezaket maskesi düştü’ ya da ‘çok sempatikti’ yorumlarıyla İngiliz medyasını ikiye böldü Bu yüz ifadesi bir ilk! Cambridge Düşesi Kate, İngiliz kamuoyunu şu sıralar tam da ‘fazla elegan ve tek düze’ olduğu polemiğiyle meşgul ederken, öyle bir şey yaptı ki ‘sıkıcı’lık tezi çürüdü, ‘karizma’ ise soru işareti...
13.12.2014 Magazin
Şaşırtan diyalog!
Şaşırtan diyalog! F.Bahçe'de düzenlenen birlik beraberlik gecesinde sahneye çıkan Ebru Gündeş ile Başkan Aziz Yıldırım arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
3.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sıradaki Gelsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıradaki gelsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.