Gazete Vatan Logo
UEFA Avrupa Ligi Röveşata yazılır, Sow diye okunur

Röveşata yazılır, Sow diye okunur

Fenerbahçe, Feyenoord’u Senegalli yıldızının müthiç golüyle geçip A Grubunu lider bitirdi.

Röveşata yazılır, Sow diye okunur

22’de defansın hatasını affetmeyen ‘Yarasa Adam’ yine röveşatayla takımını öne geçirdi. Hollanda ekibinin evindeki 19 maçlık yenilmezliği ile tur umudunu bitiren Kanarya, Osmanlı ve Beşiktaş gibi son 32 kurasına seri başı olarak girecek

F.BAHÇE’YE gruptan çıkmak için 1 puan bile yeterken Feyenoord deplasmanından 3 puanla dönüldü. Soğukkanlılığını koruduğu gibi Sow’la röveşata serisini devam ettiren sarı-lacivertliler, rakibin baskısını attığı golle kırdı. Kjaer ve Skrtel ikilisi bu maçın adamlarıdır. Tebriği hak ediyorlar. Konsantrasyonlarını hiç bozmadılar.

VOLKAN Demirel de kaledeki emin duruşuyla geçit vermeyen isim olunca galibiyet kaçınılmaz oldu. Futboldan çok skor önemliydi ve F.Bahçe istediğini alarak Hollanda’dan ayrıldı. Şampiyonlar Ligi ayarındaki böylesi bir gruptan lider çıkmak zordur. Toplanan 13 puan bu yüzden başarıdır.

SIRADAKİ GELSİN

7’DE F.Bahçe ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Sol kanattan Hasan ortaladı, Alper arka direkte sert vurdu, top yan ağlarda kaldı. 11’de Lens’in getirdiği topta Sow vuruşu yaptı, Jones topa hakim oldu. 15’te ise Feyenoord gole çok yaklaştı. Kuyt’ın yakın direğe ortasına Toornstra kafayı vurdu, Volkan çok konsantreydi. 22’de artık klasik bir Sow golü geldi. Alper kafayla topu arkaya aşırttığında Karsdorp yine kafayla kaleciyi görmek istedi ancak top kısa düşünce Sow için röveşata golü kaçınılmazdı: 0-1.

Haberin Devamı

26’DA Lens korneri kullandı, Kjaer kafayı vurdu, kaleci Jones dokundu. İlk yarının bitiminde Vilhena’nın şutu direkte patladı. 69’da Vilhena sağdan inip kesti, Kuyt kafayı vurdu, aut. F.Bahçe, Kadıköy’de yendiği rakibini deplasmanda da boş geçmedi. Artık sıradaki gelsin diyeceğiz!