Gazete Vatan Logo
Futbol 'Bu gruptan çıkacağız'

'Bu gruptan çıkacağız'

Del Bosque: "Çok zorlu bir maçtan alnımızın akıyla çıktık. Hem UEFA Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptık, hem de futbolcularımın kendine güveni arttı. Gerisi gelecek."

'Çıkışımız sürüyor'
Beşiktaş, UEFA Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao'yu devirirken teknik direktör Vicente Del Bosque "Bu gruptan mutlaka çıkarız" dedi. İspanyol çalıştırıcı şöyle konuştu: "Son derece zorlu bir karşılaşma oldu. Ancak takımım her geçen gün çıkışını sürdürüyor ve galibiyet serisine dün de devam ettik. Oyuncularımın hepsine, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Hem UEFA Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptık, hem de oyuncularımın kendilerine olan güveni arttı

'Sıradaki gelsin'
Maçın her iki yarısında da iyi oynayan, pozisyon kovalayan ve kazanmak için her şeyini sahaya yansıtan taraf bizdik. Son derece agresif bir futbol sergiledik ve sahanın tamamında rakibe pres uyguladık. Bunun sonucunda da haklı bir galibiyet elde ettik. Ben inanıyorum ki bu çıkışımız gelecek haftalarda da devam edecek. Önce Süper Lig'deki kayıplarımızı telafi etmeye çalışacağız. UEFA Ligi'nde de gruptan çıkacak sonuçları alacağız. Şimdi bu maç geride kaldı. Artık bundan sonra oynayacağımız maçlara bakacağız."

Haberin Devamı