Rıza Zarrab

Rıza Zarrab

Son dakika Rıza Zarrab haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rıza Zarrab ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rıza Zarrab haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Zarrab

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza zarrab gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 rıza zarrab haberi bulunmuştur. Tüm rıza zarrab haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı İçişleri Bakanlığı, Nissan'ın eski CEO`su Carlos Ghosn'un İstanbul'dan Beyrut'a kaçışıyla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili 29 ve 30 Aralık'ta Osaka-İstanbul-Beyrut hattında, Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen iki ayrı uçuş şüpheli olarak değerlendirildi. Lübnan Adalet Bakanı Albert Serhan, yaptığı yazılı açıklamada, "Lübnan Temyiz Mahkemesi Başsavcılığı, eski Nissan Üst Yöneticisi Carlos Ghosn ile ilgili Interpol'den kırmızı bülten notunu teslim aldı." ifadelerini kullandı.
2.01.2020 Ekonomi
Dışişleri Bakanı'ndan flaş İsrail talebi!
Dışişleri Bakanı'ndan flaş İsrail talebi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “İnsanlık suçu için İsrail'in hukuk karşısında hesap vermesi gerekiyor. İsrail'in yaptığı katliam uluslararası ceza mahkemesine götürülmeli, bunu Filistin yapabilir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde görünen yine ABD veto edecek, BM Genel Kurulu'nda karar çıkartmamız lazım” ifadelerini kullandı.
17.05.2018 Dünya
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesöre 7,5 yıl hapis
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesöre 7,5 yıl hapis Erzurum'da kendisini 'Gülen'in köpeğiyim' diyerek adlandırdığı ileri sürülen Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak (69), 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.04.2018 Gündem
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesörün 22,5 yıl hapsi istendi
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesörün 22,5 yıl hapsi istendi Erzurum'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak'ın (69), 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Tanık beyanlarına göre kendisini 'Ben Fetullah Gülen'in köpeğiyim' diye tanımladığı ileri sürülen Sabri Çolak'ın mahkemeye sunulan mütalaada 'silahlı terör örgütü yöneticiliği'nden 22,5 yıla kadar hapsi istendi.
8.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabinede revizyon iddiasına yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabinede revizyon iddiasına yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine revizyonu iddialarının doğruluk payının olmadığını söyledi. Erdoğan ayrıca Maltepe'de kendi çocuklarını öldüren babayla ilgili de "Bunlar cani. Bunlar insanlıktan nasibini almış değil" dedi.
5.01.2018 Gündem
Ve ortaya çıktı! Rıza Zarrab'ın lüks hediyesi...
Ve ortaya çıktı! Rıza Zarrab'ın lüks hediyesi... Rıza Zarrab’ın evlenirken “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diyerek şarkıcı Ebru Gündeş’e verdiği “60 Years” adlı 7 milyon Euro’luk yatın, 1.5 yıl önce Bodrum’da bir tersaneye çekildiği ortaya çıktı
7.12.2017 Magazin
Sert çıktı bir de çağrı yaptı: ‘Kılıçdaroğlu şimdi alçak kim!’
Sert çıktı bir de çağrı yaptı: ‘Kılıçdaroğlu şimdi alçak kim!’ Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından...
FETÖ'de Hakan Şükür çatlağı! Görüntülerin ardından... FETÖ lideri Gülen, son dönemde kendisine tabandan gelen şikayetlerden bıktı. Hakan Şükür, Emre Uslu, Adem Yavuz Arslan ve Tuncay Opçin gibi göz önündeki FETÖ'cülerin ABD'de lüks hayat yaşadıkları ortaya çıkınca, 'gaybubet' hayatı sürdüren taban büyük rahatsızlık duydu.
29.09.2021 Gündem
Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle
Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle Rıza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yeni bir hamle daha geldi. Başsavcılığın el koyma kararını tapu, banka ve ticaret siciline gönderdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'den 'belge' açıklaması
BBP Genel Başkanı Destici'den 'belge' açıklaması BÜYÜK Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "CHP'li yöneticilerin bundan sonra yapması gereken şey ellerindeki bütün argümanları savcılıkla eksiksiz bir şekilde paylaşmak ve yargının vereceği kararı beklemek olmalıdır" dedi.
2.12.2017 Siyaset
‘En kötü senaryoda bile sorun yaratmaz’
‘En kötü senaryoda bile sorun yaratmaz’ Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Ertem, ABD’de devam eden Rıza Sarraf davasına ilişkin spekülatif haberlerin kur ve faiz tarafında fiyatlandığına dikkat çekerek, “En kötü senaryoda bile Türkiye ekonomisine sorun yaratmaz” dedi
30.11.2017 Ekonomi
Çavuşoğlu: ABD'ye 2 kez nota verdik
Çavuşoğlu: ABD'ye 2 kez nota verdik Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Rıza Sarraf için ABD,ye iki kez nota verildi. Sarraf'ın sağlık durumu iyi." dedi
29.09.2021 Gündem
‘Angajman kurallarını uygularız’
‘Angajman kurallarını uygularız’ ABD Başkanı Trump’la buluşmasının ayrıntılarını basına anlatan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Kendilerine şunu da açıkça ifade ettik” dedi ve ekledi: YPG ve PYD’den Türkiye’ye herhangi bir saldırı olursa hiç kimseye sormadan angajman kurallarını uygularız
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan canlı yayında anket açıklaması!
Erdoğan'dan canlı yayında anket açıklaması! Erdoğan, katıldığı canlı yayında "Kamuoyu araştırmalarına da bakınca artık 'evet'te çok çok ciddi bir tırmanma söz konusu. 'Hayır'la ilgili bir inişin burada olduğunu görüyoruz" dedi.
13.04.2017 Siyaset
Başbakan: Anket sonuçları var ama...
Başbakan: Anket sonuçları var ama... Başbakan Binali Yıldırım, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Referanduma sayılı günler kala devam eden anket çalışmalarıyla ilgili konuşan Yıldırım, "Anket sonuçları var ama paylaşmayacağım. Vatandaşlarımıza biraz saygısızlık olarak görüyorum." dedi.
1.04.2017 Siyaset
Ebru Gündeş'ten flaş karar!
Ebru Gündeş'ten flaş karar! Eşi Rıza Zarrab ABD’de tutuklu bulunan Ebru Gündeş, geçtiğimiz gün böyle görüntülendi.
8.12.2016 Magazin
İşte Fuat Avni! İlk kez ABD'de görüntülendi
İşte Fuat Avni! İlk kez ABD'de görüntülendi Fuat Avni hesabının lideri Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: 14 eksik vekil için transferi etik bulmam
Davutoğlu: 14 eksik vekil için transferi etik bulmam Başbakan Ahmet Davutoğlu, yoğun Ürdün temaslarının ardından Türkiye’ye hareket etmeden önce ziyaretine eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Rıza Sarraf  (Reza Zarrab) tutuklandı!
Rıza Sarraf (Reza Zarrab) tutuklandı! İran asıllı iş adamı Rıza Sarraf ABD'de tutuklandı. Reza Zarrab (Rıza Sarraf) İran'a yaptırımları delme, para aklama ve milyonlarca dolarlık banka yolsuzluğundan ABD'de tutuklandı. Savcılık Sarraf için 75 yıl hapis istedi. Rıza Sarraf (Reza Zarrab) tutuklandığı sırada yanında eşi Ebru Gündeş'inde olduğu dile getirildi. İşte ayrıntılar....
29.09.2021 Gündem
Boşanma sorusuna yanıt yok
Boşanma sorusuna yanıt yok Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, hafta sonu Kıbrıs'taki bir otelde sahneye çıktı.
10.02.2015 Magazin
İran'da yolsuzluğa karşı mücadele çağrısı
İran'da yolsuzluğa karşı mücadele çağrısı İran, ülkedeki yolsuzluk iddialarını konuşuyor. Son olarak 20 kişi daha gözaltına alınırken, dini lider Hamaney yöneticilere seslendi: Konu açık değil mi, niçin her şey ortaya çıkarılmıyor?
9.12.2014 Dünya
'Çoçukların senden utanacak'
'Çoçukların senden utanacak' CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 17 Aralık savcısına "Çocukların seninle asla övünmeyecekler” diye seslendi
29.09.2021 Gündem
'Davutoğlu Türkiye'yi yönetmekten aciz'
'Davutoğlu Türkiye'yi yönetmekten aciz' "Vesayet altında başbakanlar görev yapmaz" diyen CHP?lideri Kılıçdaroğlu Türkiye'nin Orta Doğu'nun parçası olan bir ülke haline geldiğini ifade etti...
29.09.2021 Gündem
‘Zarrab  kendine savcı  bulmuş’
‘Zarrab kendine savcı bulmuş’ CHP lideri, 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren Savcı Ekrem Aydıner’i Nazi savcılarına benzetti ve şöyle dedi: “Ona savcı diyorlar, gerçek adı reel dünyada Rıza Zarrab’ın avukatı...
29.09.2021 Gündem
Yüreğin yetiyorsa eşit yarış!
Yüreğin yetiyorsa eşit yarış! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’a “Yüreğin yetiyorsa, eşit koşullarda Ekmeleddin Bey ile yarışa gir” diye seslendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Zarrab ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza zarrab haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.