Reza Sarraf

Reza Sarraf

Son dakika Reza Sarraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reza Sarraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reza Sarraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reza Sarraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reza sarraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 reza sarraf haberi bulunmuştur. Tüm reza sarraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis, Sarraf'ın ABD'ye kaçırılmak istenen arşivini ele geçirdi!
Polis, Sarraf'ın ABD'ye kaçırılmak istenen arşivini ele geçirdi! Rıza Sarraf’ın ABD’ye gönderilmesini istediği Roysar Altın’a ait özel şifreli hard diskin, 1 yıllık süreçte 6 kez el değiştirdiği, Sarraf’ın finans müdürü Regaip Akol’un ifadesinde ortaya çıktı. Sarraf’tan abisi Muhammed Zarrab’a geçen ve defalarca el değiştiren hard disk, 22 Kasım’da ABD’ye gönderilemeden İstanbul Mali Şube’nin operasyonuyla polisin eline geçti.
29.09.2021 Gündem
‘Savcı bizden delil sakladı’
‘Savcı bizden delil sakladı’ Rıza Sarraf’ın “Yapmadığım şeyleri bile yapmış gibi anlatmam gerek” dediği telefon konuşması ile bazı delillerin Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla’nın avukatlarından saklandığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
‘Hapisten çıkmak için itirafçı oldum’
‘Hapisten çıkmak için itirafçı oldum’ ABD’de tutuklu yargılanan Rıza Sarraf’ı suçlamaları kabul ettiği belgeyi 26 Ekim’de imzaladığı ortaya çıktı. Tanık olarak ifade veren Sarraf ‘Hapisten çıkmanın en hızlı yolu buydu’ dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım, Beyaz Saray'da Başkan Yardımcısı Pence ile görüştü
Başbakan Yıldırım, Beyaz Saray'da Başkan Yardımcısı Pence ile görüştü Başbakan Yıldırım ile ABD Başkan Yardımcısı Pence görüşmesi sona erdi. Yıldırım, yaklaşık 1 saat 20 dakika süren görüşmenin ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı. Beyaz Saray'dan yapılan ilk açıklamada, "İki ülke arasında yeni sayfa açılacak" denildi. Başbakan Yıldırım ise görüşmede, "İlişkileri iyileştirme iradesi var. FETÖ konusunda somut adım atılmalı" dedi.
9.11.2017 Siyaset
Bakandan şok! 'Onu muhattap almam!'
Bakandan şok! 'Onu muhattap almam!' Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Okmeydanı’ndaki gösterilerle ilgili açıklama yaparak, "Okmeydanı’nda yapılan gösterilerde hayatını kaybedenlerle ilgili sonuç mutlaka açıklanmalı ve hesabı sorulmalı...
29.09.2021 Gündem
72 gün sonra hepsi serbest!
72 gün sonra hepsi serbest! Barış Güler ve Reza Sarraf ve Kaan Çağlayan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişiye tahliye kararı çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan o fotoğrafa cevap!
Kılıçdaroğlu'ndan o fotoğrafa cevap! Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü aday tanıtım toplantısında gösterdiği fotoğrafa Kılıçdaroğlu yanıt verdi.
28.01.2014 Siyaset
Seni böyle bilmezdik Sasha Grey!
Seni böyle bilmezdik Sasha Grey! "Galiba bu sefer kaybettik" diyen senatörün 'porno yıldızı' çıkması aslında ne anlama geliyor?
9.01.2014 Arşiv
17 Aralık sonrası savcılıkta 'özel' güvenlik!
17 Aralık sonrası savcılıkta 'özel' güvenlik! 17 Aralık operasyonunu yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, dosyaların çalınma ihtimaline karşı soruşturmayı yürüten savcıların bulunduğu üç katta nöbet tutması için özel güvenlik görevlendirdi...
29.09.2021 Gündem
300 bin TL’yi yaktı!
300 bin TL’yi yaktı! Ebru Gündeş’in hayatı alt üst oldu
23.12.2013 Magazin
Otel işi de olmadı!
Otel işi de olmadı! Rıza Sarraf’ın Sarkuysan’ı ele geçirmek için hatırlı kişileri araya soktuğu belirlenmişti...
29.09.2021 Gündem
12 yaşında patron oldu!
12 yaşında patron oldu! ‘Büyük Rüşvet’ operasyonunun kilit ismi Rıza Sarraf’ın 29 yıllık kısa ve renkli hikayesi dikkat çekiyor...
29.09.2021 Gündem
Her şeyi başlatan adam serbest kaldı!
Her şeyi başlatan adam serbest kaldı! Geçen yıl Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda kuryelik yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan 14 kişi arasında bulunan Turgut Happani’nin dolar balyalarıyla çektirdiği fotoğraflar gündeme bomba gibi düşmüştü...
29.09.2021 Gündem
Sarraf’ın Iran’daki patronu ‘Reis’ Babek!
Sarraf’ın Iran’daki patronu ‘Reis’ Babek! Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun bir numaralı ismi iş adamı Rıza Sarraf’ın ifadesinde, ‘Bir müşterim’ diye bahsettiği B...
29.09.2021 Gündem
Atı ihaleyle satılacak!
Atı ihaleyle satılacak! Operasyonun kilit ismi Azeri iş adamı Reza Sarraf’ın el konulan 240 bin TL’lik İngiliz atı “El Ganador” sahibinin yokluğunda ilk gezisine çıktı...
29.09.2021 Gündem
Ebru Gündeş anne oldu
Ebru Gündeş anne oldu Sanatçı Ebru Gündeş kızı Alara'yı bugün dünyaya getirdi..
15.10.2011 Yaşam
Rıza Sarraf: Yalan söyledim
Rıza Sarraf: Yalan söyledim New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada savcılığın tanığı olan iş adamı Rıza Sarraf, "hayali" gıda ticareti konusunda Atilla da dahil Halk Bankası çalışanlarına nasıl yalan söylediğini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Reza’dan iki ay önce flaş hareket! Bakan oyununu bozmuş
Reza’dan iki ay önce flaş hareket! Bakan oyununu bozmuş Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Reza Zarrab'ın iki ay önce şirketlerinde hisse devri için bakanlığa başvurduğunu söyledi. Tüfenkci kendisinin işlemleri şüpheli bulduğu için izin vermediğini söyledi. Bakan aynı zamanda Zarrab'ın şirketinde ortakların genellikle akrabalarından oluştuğunu belirtti.
4.12.2017 Ekonomi
Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle
Başsavcılıktan Zarrab ile ilgili yeni hamle Rıza Zarrab ve yakınlarının mal varlıklarına el koyulması kararını veren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yeni bir hamle daha geldi. Başsavcılığın el koyma kararını tapu, banka ve ticaret siciline gönderdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Sarraf'ın ve yakınlarının mal varlığına el konulma kararı
Sarraf'ın ve yakınlarının mal varlığına el konulma kararı Rıza Sarraf ve yakınlarının tüm mal varlığına, ‘Türkiye’nin güvenliği için gizli kalması gereken bilgileri, yabancılar lehine siyasal ve askeri casusluk maksadıyla temin ettiği’ için el kondu
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Sarraf davası açıklaması
Erdoğan'dan Sarraf davası açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sarraf davasıyla ilgili, "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olan yaptık, ambargoyu delmedik" dedi.
29.09.2021 Gündem
NYT Türkçe tweetleri açıklayamadı
NYT Türkçe tweetleri açıklayamadı Amerikan New York Times (NYT) gazetesinin Sarraf-Atilla davasıyla ilgili olarak İngilizce Twitter hesabından dün yaptığı Türkçe paylaşımları tepki çekerken, AA'nın ulaştığı gazete yetkilisi söz konusu paylaşımların nedenini açıklayamadı.
29.11.2017 Dünya
Bahçeli'nin 'ittifak' önerisine AK Parti'den yanıt
Bahçeli'nin 'ittifak' önerisine AK Parti'den yanıt AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, MHP lideri Bahçeli'nin 'tercihli ittifak' önerisine yanıt verdi. Yazıcı, Reza Zarrab davasıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu
27.11.2017 Siyaset
Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Trump’ın sözleriyle ilgili, "Açıklamanın arazideki somut yansımalarını görmemiz lazım. Verilmiş olan silahlar, YPG'den hemen alınmalı. Bu sözün takipçisi olacağız" dedi.
27.11.2017 Siyaset
Ebru Gündeş, Ocak'ta ABD’ye uçacak!
Ebru Gündeş, Ocak'ta ABD’ye uçacak! Dokuz aydır tutuklu bulunan eşinin yanına gitmediği için eleştirilen Ebru Gündeş, kocasını ziyaret etmek ve ilişkilerinin geleceğini konuşmak üzere ocak ayında ABD’ye uçmayı planlıyor.
25.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reza Sarraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reza sarraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.