Onur Şenay

Onur Şenay

Son dakika Onur Şenay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Şenay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Şenay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Şenay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur şenay gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 onur şenay haberi bulunmuştur. Tüm onur şenay haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk gösteriminde büyük alkış!
İlk gösteriminde büyük alkış! İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul’a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikâyesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı oyununun prömiyeri, 15 Şubat Perşembe akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.
17.02.2018 Kültür Sanat
20 yıl sonra stüdyoya girdi
20 yıl sonra stüdyoya girdi Türk müziğinin en büyük seslerinden Kamuran Akkor, arabesk grubu İstanbul Arabesque Project ile bir araya geldi. ‘Unutamadım’, İstanbul Arabesque Project’in düzenlemesi ve Kamuran Akkor’un yorumuyla adeta devleşti. Akkor, bu süreci anlattı.
12.08.2017 Magazin
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi!
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi! Fotoğrafçı Mehmet Turgut, dostlarıyla birlikte Gayrettepe KATS Meyhane’de doğum gününü kutladı.
27.07.2017 Magazin
Kamuran Akkor 20 sene sonra stüdyoya girdi
Kamuran Akkor 20 sene sonra stüdyoya girdi Klasik Türk Müziği yorumcusu Kamuran Akkor, arabesk grubu İstanbul Arabesque Project ile bir araya geldi.
24.07.2017 Magazin
Şehit anneleri için söyledi!
Şehit anneleri için söyledi! 6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.
16.05.2017 Kültür Sanat
İlişkilerdeki kaypaklığı sahneliyoruz
İlişkilerdeki kaypaklığı sahneliyoruz Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın başrollerini paylaştığı kara komedi bir mafya hikayesi olan “Patron”, iki arkadaşın başından geçen maceraları anlatıyor
25.03.2017 Arşiv
'Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim'
'Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim' Ünlü oyuncu Cemal Hünal'dan bomba itiraf...
16.03.2017 Magazin
'İzleyiciyi her türlü sürpriz bekliyor'
'İzleyiciyi her türlü sürpriz bekliyor' Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu '20 Dakika' oyuncu Cemal Hünal ve Onur Şenay’ı konuk etti.
9.03.2017 Kültür Sanat
Patron sahnede!
Patron sahnede! Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın birlikte rol aldığı Tiyatro Şenay’ın yeni oyunu ‘Patron’ önceki akşam görücüye çıktı.
2.03.2017 Kültür Sanat
‘Patron’ geliyor
‘Patron’ geliyor Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın birlikte rol aldığı, Tiyatro Şenay’ın yepyeni oyunu ‘Patron’ izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
20.02.2017 Magazin
Mükemmel aşk yok çünkü insan kusurlu
Mükemmel aşk yok çünkü insan kusurlu Fotoğraf: Barış Acarlı Kadın ve erkek ilişkisini farklı bir bakış açısıyla anlatan Aşk Listesi’nde Pamela Spence, Onur Şenay ve Ümit İlban aynı sahneyi paylaşıyor Sizce nasıl bir üçlü oldunuz? Bu üçlü aynı sahnede nasıl buluştu? Pamela Spence: Daha önce zaten aynı projelerde çalışma fırsatımız oldu...
1.04.2016 Arşiv
Dünyadaki en seksi şey zeka
Dünyadaki en seksi şey zeka Şehrin çiçeği burnunda sanat mekanı KATS Sahne kapılarını ‘Aşk Listesi’ ile açtı...
19.12.2015 Magazin
Pamela aşık edecek
Pamela aşık edecek Pamela Spence, Onur Şenay ve Ümit İlban’dan ‘Aşk Listesi’ 8 Aralık akşamı prömiyerini yapıyor ve Aralık ayı boyunca KATS Sahne’de...
6.12.2015 Magazin
Hayali gerçek oldu!
Hayali gerçek oldu! Sanat müziğinin usta ismi Kamuran Akkor hayali olan sanat merkezi KATS Sahne’yi oyuncu arkadaşı Onur Şenay ile açtı...
16.08.2015 Magazin
Artık sevgisizlikle övünür olduk
Artık sevgisizlikle övünür olduk Sezonun yeni oyunu Sevme Yanarsın aşk ve seks üzerine eğlenceli bir komedi...
8.03.2013 Arşiv
İstanbul´da yapılacak 10 aktivite
İstanbul´da yapılacak 10 aktivite İstanbul´da eğlence başladı...
13.05.2011 Arşiv
Halkın tiyatroya gitmesi için popüler isimleri bir araya getirdik
Halkın tiyatroya gitmesi için popüler isimleri bir araya getirdik ´TV karşısında hazır lokma yemeye alışan kesimi tiyatroya çekeceğiz´
29.10.2010 Arşiv
Sahne heyecanımı bir erkek istediği kadınla sevişince anlar
Sahne heyecanımı bir erkek istediği kadınla sevişince anlar Sadece Arkadaşız" oyunuyla tiyatroya transfer olan Deniz Akkaya'dan çarpıcı açıklamalar
14.04.2008 Magazin
TİYATRO
TİYATRO Hiç büyümeyenlere “Ben Eskiden Küçüktüm”
25.09.2006 Arşiv
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davada, eski İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.04.2019 Gündem
CHP'de deprem! 2 ilçe yönetimi istifa etti
CHP'de deprem! 2 ilçe yönetimi istifa etti CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, parti genel merkezinin, belediye meclis üyesi aday listesinde mutabakata varılan listenin dışında hareket etmesinden dolayı yönetim olarak istifa ettiklerini belirtti.
20.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Onur Şenay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur şenay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.