Kamuran Akkor

Kamuran Akkor

Son dakika Kamuran Akkor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamuran Akkor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamuran Akkor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamuran Akkor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamuran akkor gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 kamuran akkor haberi bulunmuştur. Tüm kamuran akkor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor!
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. O Kız’da Ozan karakterini canlandıran Cengiz Orhonlu oyunculuğu ile olduğu kadar müzisyenliği ile de göz dolduruyor.
2.12.2022 Magazin
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler…
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler… O Kız dizisinin dizi macerası başlıyor. O Kız'ın dizisinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren Cengiz Orhonlu’nun hayatı ise merak konusu oldu. Kamuran Akkor'un torunu da olan O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
21.09.2022 Televizyon
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım!
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım! Derya Bedavacı, Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla tek tek bayramlaşan ve ayaküstü sohbet eden şarkıcı, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filmi hakkında konuştu.
4.05.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 39. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Gazino Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise İrem Derici, Cem Belevi, Kamuran Akkor, Abdullah Şahin ve Nilgün Belgün oluyor.
1.03.2022 Televizyon
Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor kaç yaşında, nereli, evli mi? Kamuran Akkor biyografi
Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor kaç yaşında, nereli, evli mi? Kamuran Akkor biyografi Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenen programı İbo Show’da bu akşam yine birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. Klasik Türk müziği yorumcusu Gönül Akkor’un kız kardeşi Kamuran Akkor da bu haftaki İbo Show konuklarından biri oldu. Peki, Kamuran Akkor kimdir? Kamuran Akkor’un yaşı ve biyografisi…
6.02.2021 Gündem
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor Koronavirüs nedeniyle uzun süredir kapalı olan tiyatro perdeleri artık dijitale açılıyor. Tiyatro oyunları artık tiyatro.net ile sanatseverlerle buluşacak. İlk gösterim ise 31 Aralık Perşembe günü yapılacak.
28.12.2020 Kültür Sanat
Sükan Kahraman hayatını kaybetti
Sükan Kahraman hayatını kaybetti Film ve dizilerde de rol alan usta tiyatro oyuncusu Sükan Kahraman hayatını kaybetti.
4.05.2020 Yaşam
Bülent Ersoy'dan 100 bin TL'lik hediye
Bülent Ersoy'dan 100 bin TL'lik hediye Usta sanatçı Bülent Ersoy, 100 bin lira değerindeki pırlanta bilekliğini Kamuran Akkor’a hediye etti.
23.11.2019 Magazin
Ünlü besteci ve şarkıcı Cengiz Tekin kalp krizi geçirdi
Ünlü besteci ve şarkıcı Cengiz Tekin kalp krizi geçirdi Ses sanatçısı Onur Akay, arabesk müziğin duayen bestecilerinden şarkıcı Cengiz Tekin’in dün evinde kalp krizi geçirerek, acil olarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu
9.04.2018 Magazin
İlk gösteriminde büyük alkış!
İlk gösteriminde büyük alkış! İstanbul hakkında yazılmış şiirlerden derlemeyle, İstanbul sevgisini, eski İstanbul’a duyulan özlemi ve şehrin dönüşüm hikâyesini anlatan 'İstanbul Deyince' adlı oyununun prömiyeri, 15 Şubat Perşembe akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de gerçekleşti.
17.02.2018 Kültür Sanat
Birbirimize sert hayatlar yaşatıyoruz
Birbirimize sert hayatlar yaşatıyoruz Genç oyuncular, Ceren Kaplakarslan, İlkem Ulugün ve Cengiz Orhonlu’nun birlikte rol aldığı “Paket Servis”; erkek egemen dünyada kendine has bir intikam örgütleyen iki genç kadının hikayesini anlatıyor.
26.01.2018 Arşiv
Farkındalık için sahaya çıktılar!
Farkındalık için sahaya çıktılar! Ünlü isimler ve eski milli futbolcular, ‘Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla ‘Engelsizsiniz Futbol Karşılaşması’nda karşı karşıya geldi. Elde edilen gelirle çok sayıda tekerlekli sandalye alındı
4.12.2017 Magazin
20 yıl sonra stüdyoya girdi
20 yıl sonra stüdyoya girdi Türk müziğinin en büyük seslerinden Kamuran Akkor, arabesk grubu İstanbul Arabesque Project ile bir araya geldi. ‘Unutamadım’, İstanbul Arabesque Project’in düzenlemesi ve Kamuran Akkor’un yorumuyla adeta devleşti. Akkor, bu süreci anlattı.
12.08.2017 Magazin
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi!
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi! Fotoğrafçı Mehmet Turgut, dostlarıyla birlikte Gayrettepe KATS Meyhane’de doğum gününü kutladı.
27.07.2017 Magazin
Kamuran Akkor 20 sene sonra stüdyoya girdi
Kamuran Akkor 20 sene sonra stüdyoya girdi Klasik Türk Müziği yorumcusu Kamuran Akkor, arabesk grubu İstanbul Arabesque Project ile bir araya geldi.
24.07.2017 Magazin
Şehit anneleri için söyledi!
Şehit anneleri için söyledi! 6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.
16.05.2017 Kültür Sanat
Ustaya ödül
Ustaya ödül Engelsiz Yaşam Vakfı’nın her yıl düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl usta oyuncu Ayşen Gruda’ya ‘Yaşam Boyu Ustalık Ödülü’ verildi.
3.05.2017 Magazin
Gazinoya çevirdiler
Gazinoya çevirdiler Sahnelerin unutulmaz assolisti Kamuran Akkor ve oyuncu Erdem Akakçe, Mehmet Turgut’un ‘Falan Filan’ programında hem şarkılar söyledi, hem de Turgut’a poz verdiler...
21.01.2016 Magazin
Hayali gerçek oldu!
Hayali gerçek oldu! Sanat müziğinin usta ismi Kamuran Akkor hayali olan sanat merkezi KATS Sahne’yi oyuncu arkadaşı Onur Şenay ile açtı...
16.08.2015 Magazin
Ana avrat küfür etti!
Ana avrat küfür etti! Komedyen Yavuz Seçkin, katıldığı bir TV programında herkesi şoke etti!
9.11.2012 Televizyon
Yavuz Seçkin'e kim ana avrat düz gitti?
Yavuz Seçkin'e kim ana avrat düz gitti? TV 8'de Böyle Bir Şey Var Mı? programına katılan Yavuz Seçkin yeni filmi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programı tv8 ekranlarında sürüyor. Programa bugün oyuncu Yavuz Seçkin ve şarkıcı Kamuran Akkor konuk oldu. Yavuz Seçkin programda 'Oğlum Bak Git'in yapımcısı ben değilim ama filmi sahipleniyorum. Sette hiç kimseyle bir tartışmam olmadı. Orhan'a özel bir mesaj atmıştım. İyi niyetime karşılık vermeyince ben de ona adam değilsin dedim. O da bana ana avrat düz gitti. Ben bunu basınla paylaşmadım. Temizlik görevlisine ev almak istedik ama olmadı telefonlarımıza çıkmadı. Şansını kaçırdı. Az kopyayla iyi bir iş çıkardık. Ben çok memnunum' dedi.
21.01.2022 Magazin
Ünlü söz yazarını kaybettik
Ünlü söz yazarını kaybettik Ölümsüz şarkılara imza atan Çelikoğlu...
28.08.2012 Yaşam
Öğrencilerden ünlülere ödül yağdı
Öğrencilerden ünlülere ödül yağdı İstek Vakfı Okulları Atanur Oğuz Lisesi öğrencileri, yılın en iyilerini ödüllendirdi
23.04.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kamuran Akkor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamuran akkor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.