Mehmet Turgut

Mehmet Turgut

Son dakika Mehmet Turgut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Turgut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Turgut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Turgut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet turgut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.691 mehmet turgut haberi bulunmuştur. Tüm mehmet turgut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak: Yaraları sarmak için çaba harcayacağız
Bakan Bak: Yaraları sarmak için çaba harcayacağız Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Milletimizin ayağı kalktığı, dayanışma gösterdiği bu süreçte yaraları sarmak için çaba harcayacağız" dedi.
19.07.2023 Gündem
Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı
Bakırköy'de bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı Bakırköy'de 5 katlı binanın yıkımında çalışan Mehmet Turgut, ayakkabısını almak için düştüğü çukurdan itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
15.07.2023 Gündem
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı
Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman tek celsede boşandı Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile şarkıcı Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini Eylül 2021’de evlilikle taçlandırmıştı.
10.05.2023 Magazin
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Bakan Varank: 37 milyar dolar turizm geliri bekliyoruz
Bakan Varank: 37 milyar dolar turizm geliri bekliyoruz  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2022 yılında 47 milyon turist ve 37 milyar dolar turizm geliri beklediklerini söyledi.
23.09.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Cumhurbaşkanı'mız Rusya- Ukrayna meselesinde tarihin akışını değiştirdi
Bakan Kirişci: Cumhurbaşkanı'mız Rusya- Ukrayna meselesinde tarihin akışını değiştirdi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "'Gıda milliyetçiliği' diye bir kavram çıktı. Ülkeler kendisi için üretmeye ve ürettiklerini ihraç etmemeye başladı. Gıda krizi yaşanabileceği yönünde herkes ortak görüş belirtti. Özellikle Rusya- Ukrayna meselesi konusunda çok tarihi adım atarak, bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanı'mız, bir anda tarihin akışını değiştirdi" dedi.
21.09.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert dille uyardı
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert dille uyardı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yunanistan’ı sert bir dille uyararak, “Bu aziz milleti unutmayın, ona buna güvenerek haddinizi aşmayın” dedi.
15.09.2022 Siyaset
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı
Latif Doğan’ın annesi Ayşe Doğan son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Latif Doğan’ın Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören annesi Ayşe Doğan (75), önceki gün hayatını kaybetti. Ayşe Doğan, Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı. Latif Doğan, cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.
30.07.2022 Magazin
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tepki çeken görüntülerle ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanlığı, bir lisede çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan Kur’an-ı Kerim'e yönelik tepki çeken görüntülere yönelik açıklamada bulundu.
7.06.2022 Eğitim
Tazminatla ilgili flaş karar! Bakan resmen açıkladı, artık ödenmeyecek
Tazminatla ilgili flaş karar! Bakan resmen açıkladı, artık ödenmeyecek Hekimler 'yanlış' tedaviye tazminat ödemeyecek. Bakan Koca resmen açıkladı. Tamamen değişiyor. Artık ödeme yapılmayacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “Hekim, sağlık çalışanı, kasıtlı davranmadığı sürece, uyguladığı tedaviden doğacak problemler sebebiyle artık tazminat ödemeyecek” dedi. Öte yandan hekimlerin maaşlarının iyileştirilmesiyle ilgili ise Koca, “Bu ülkenin, intörnüne, pratisyen hekimine, asistan hekimine, uzman hekimine, harçlık, ‘liracık’ değil; geçim kaygısı duymayacağı maaşın verilmesi için elimden geleni yaptığımı bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Adıyaman’daki sır olayın arkasından yasak aşk çıktı
Adıyaman’daki sır olayın arkasından yasak aşk çıktı Adıyaman’da şehit kabrini ziyaret eden lise öğrencilerinin ağlama sesi duyunca vücudunu toprağa gömülü buldukları bebeği bıraktığı belirlenen annesi ve anneannesi, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden kadının ifadeleri ise şok etti.
25.09.2021 Gündem
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi.
13.08.2021 Yaşam
Mehmet Kutlular hayatını kaybetti
Mehmet Kutlular hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden ve Yeni Asya gazetesinin kurucusu Mehmet Kutlular, hayatını kaybetti. Kutlular, yıllar önce kızını kaybetmiş, Marmara depremiyle ilgili sözleri nedeniyle de hapse girmişti. Kutlular, siyasi düşüncelerini, “İsimlere ve şahıslara göre oy vermiyoruz, biz hür düşünceye ve demokrat misyona destek oluyoruz” diye açıklıyordu.
7.04.2021 Yaşam
Türkiye’nin 3 aşı projesi insan denemeleri aşamasında
Türkiye’nin 3 aşı projesi insan denemeleri aşamasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin Covid-19 ile ilgili aşı çalışmalarında hayvan denemelerinin tamamlandığını, insan denemeleri kısmına gelindiği müjdesini verdi.
27.09.2020 Gündem
Kovid-19'a karşı atlardan elde edilen antiserum üretiminde  sona gelindi
Kovid-19'a karşı atlardan elde edilen antiserum üretiminde sona gelindi Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ), TUBİTAK ve kentteki VETAL firması iş birliğinde yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele çerçevesinde yürütülen çok özel çalışmalarda, "Kovidsera" adı verilen atlardan elde edilen antiserum üretiminde sona gelindi.
11.08.2020 Sağlık
Mehmet Turgut ev alışverişinde
Mehmet Turgut ev alışverişinde Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
30.10.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 üniversiteye rektör atadı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 üniversiteye rektör atamasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.05.2019 Gündem
Mehmet Turgut'tan yeni sergi!
Mehmet Turgut'tan yeni sergi! Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut’un; “Parça-Piece” adını verdiği kişisel sergisi; Galeri Kambur Arnavutköy’de sanatseverler ile buluştu.
13.02.2019 Kültür Sanat
Antalyaspor'dan kötü prova
Antalyaspor'dan kötü prova Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçında Alman 3. Lig takımı KFC Uerdingen'e 2-1 yenildi.
8.01.2019 Antalyaspor
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
'Üç yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum'
'Üç yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum' Önceki akşam Karaköy Mana adlı mekanda fotoğrafçı Mehmet Turgut ile akşam yemeği yiyen şarkıcı Halil Sezai, magazin muhabirlerini görünce masasından kalkarak, "Arkadaşlar hava çok soğuk, sizleri bekletmeyeyim" diyerek, gazetecilerin yanına geldi.
8.12.2018 Magazin
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis Mesut Yar’ın sunduğu programa konuk olarak katılan Ceyhun Yılmaz, bir diğer konuk Müjde Uzman'a şoke eden bir kelime kullanmıştı. Uzman'ın açmış olduğu dava bugün sonuçlandı...
7.11.2018 Magazin
‘Elim sende’ hareketi!
‘Elim sende’ hareketi! Nestle Nesfit’in meme kanserinde elle kontrolün önemine dikkat çekmek için başlattığı ‘Elim Sende’ hareketine ünlü isimler destek oldu.
20.10.2018 Magazin
CNN TÜRK’te  yeni yayın dönemi başlıyor
CNN TÜRK’te yeni yayın dönemi başlıyor CNN TÜRK’ün yeni yayın dönemi, yarın başlıyor. CNN Türk, güçlü haber kadrosu ve güne renk katan programları ile en dikkat çekici sezonunu yaşayacak...
8.09.2018 Magazin
Ex aşkın konuğu
Ex aşkın konuğu GONCA Vuslateri bugün CNN TÜRK’te, Mehmet Turgut’un sunduğu “Falan Filan” programının konuğu oluyor.
7.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Turgut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet turgut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.