Gazete Vatan Logo

İstanbul´da yapılacak 10 aktivite

İstanbul´da eğlence başladı...

* Koç Üniversitesi’nde bugün geçtiğimiz yılın en güzel albümünü hazırlamış olan Athena’nın konseri var. Hazır havalar ısınmaya başlamışken grubun hareketli şarkılarını açık havada söylemenin şimdi
tam sırası... Pis albümünün hitlerini seslendirecek olan grup, şu sıralar konserlerindeki alaturka coverları ile de dikkat çekiyor.

* Yarın akşam Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Aşk Kokusu oyununu ağırlayacak. Cemal Hünal, Onur Şenay ve Akasya Asıltürkmen’in başrollerinde olduğu oyun, çatı katında yaşayan
3 gencin hayatın tüm zorluklarına rağmen umut ettikleri dünya için çabalamalarını anlatıyor.

* Bungee jumping şehirde yapılacak en farklı etkinliklerden biri... Koç Üniversitesi’nde İstanbul Jumping tarafından düzenlenen aktivitenin yapıldığı platform 70 metre yüksekliğinde.
Bugün bungee jumping atlamak istiyorsanız randevunuzu hemen alın ve adrenalin patlamasına hazırlıklı olun. Ayrıntılar için: www.bungeejumpingistanbul.com

* Mutfak Sanatları Akademesi, bugün ve yarın yemek yapma meraklıları için çok özel bir etkinlik düzenliyor. New York mutfağının ve gastronomi dünyasının yükselen yıldızı “Rising Star Chef” ödüllü Angelo Sosa, tariflerini workshop’da sunacak. Eşinizi ya da annenizi alıp bu özel deneyime siz de dahil olun.

* Bugün İstanbullular gece yarısı 00.00’a kadar Pera Müzesi’ni ücretsiz gezebilecek. Müzeler Gecesi kapsamında Pera Cafe’de Şirin Sosyal Band’in müziği sizi sanat eserlerinin arasında farklı bir dünyaya sokacak. Gece yarısına kadar ziyaretçiler Pera’daki son dönemin dikkat çekici sergilerini “İhsan Cemal Karaburçak” ve “Temelde İnsan: Çağdaş Sanat ve Nörobilim”i gezebilecek.

* Tasarım Alaturka sergisi bugün açılıyor. Rafineri’nin koleksiyonu; Sulukuleli kadınlarının nakış motifleriyle işlediği Orhan Gencebay tişörtleri, Batsın Bu Dünya harflerinden oluşan buz kalıpları, One Minute Rolex kol saati, Zeki Müren’i simgeleyen sönmeyen sanat güneşi mumu gibi özgün tasarımlı ürünlerden oluşuyor. Sergi, Akaretler’de...

* Kanyon’da bugün ve yarın özel şarap tadım günleri var. Şarap tadımını ustalıkla yapmak isteyenler için ücretsiz olarak Bistrot Coco’da şarabın havalandırılması, mahzen oluşturma, yemek ve şarap uyumunun temel kuralları öğretiliyor. 14 ayrı markanın 120’ye yakın şarabını tatma fırsatı şarapseverleri bekliyor.

* Uluslararası Mizah Festivali kapsamında bugün ekranların komik adamları Erol Günaydın ve Ahmet Gülhan Kumbaracı50’de, Kaan Sezyum ise Indigo Pub’da hayranlarının sorularını yanıtlayacak. İsteyenler Indigo’da yapılacak partiye devam edebilecek.

* Ghetto’nun kapısı meşhur Yalnızlar Partisi için açılıyor. Kaybedenler Kulübü filminin etkisinden hâlâ çıkamadıysanız, bugün bu etkinlik kaçmaz. Kulübün asıl kahramanları Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk, DJ performanslarını sergileyecek.

* İstanbul Modern’de çocuğunuz için eğlenceli atölyeler başlıyor. Ailece yunuslar, deniz atları, deniz yıldızları, kablolar, LED’ler, misinalar ve kutuları kullanarak “ışıldayan” bir akvaryum ortaya çıkartabilirsiniz.

Haberin Devamı