Khaleesi

Khaleesi

Son dakika khaleesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan khaleesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını khaleesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Khaleesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan khaleesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 khaleesi haberi bulunmuştur. Tüm khaleesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke geçirdiği zor dönemlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İki defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlatan Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.
18.07.2022 Magazin
Demi Rose yine sınırları zorladı!
Demi Rose yine sınırları zorladı! 'İngiliz Gülü' lakaplı ünlü model Demi Rose, Burning Man festivalinde giydiği sıra dışı kostümlerle, tüm dikkatleri üzerine çekti.
6.09.2019 Magazin
Game of Thrones için çılgın önlemler!
Game of Thrones için çılgın önlemler! HBO, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un son sezonuyla ilgili spoilerların piyasaya çıkmaması için aşırı önlemler alıyor.
28.12.2017 Televizyon
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada!
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
7.11.2017 Magazin
Game of Thrones'un yeni yıldızları!
Game of Thrones'un yeni yıldızları! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian (33) ile basketbolcu sevgilisi Tristan Thompson (26) çiftinden olay tipleme!
2.11.2017 Magazin
Tyrion Lannister cinayeti çözer!
Tyrion Lannister cinayeti çözer! Khaleesi’nin sağ eli, Lannister ailesinin istenmeyen çocuğu Tyrion Lannister, gerçek adıyla Peter Dinklage, Rememory’ adlı yeni filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
15.08.2017 Magazin
Jon ile Daenerys yakınlaşıyor
Jon ile Daenerys yakınlaşıyor 13 Ağustos’ta 7. sezon 5. bölümü yayınlanacak olan ‘Game of Thrones’un yeni bölüm fotoğrafları geldi.
11.08.2017 Magazin
Güçler birleşiyor! (Dikkat spoiler içerir)
Güçler birleşiyor! (Dikkat spoiler içerir) Comic Con Uluslararası Film Festivali’nde ‘Game of Thrones’ dizisinin özel bir fragmanı yayınladı. Karşı güçlerin yakınlaşma belirtileri heyecanı arttırdı
22.07.2017 Magazin
Hazırsanız başlayalım!
Hazırsanız başlayalım! ‘Game of Thrones’un ‘Khaleesi’si Emilia Clarke, dizi setinde çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2017 Magazin
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir
Game of Thrones'un Khaleesi'si dizinin finalinde olmayabilir Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi olan Game of Thrones'un 7. sezonunun başlamasına 6 gün kaldı. Dizinin sevilen karakteri Khaleesi'yi canlandıran Emilia Clarke ise dizinin 2018'de yapılması planlanan son sezonunda yer almayabileceğinin sinyalini verdi.
11.07.2017 Televizyon
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda...
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda... Game of Thrones'da Khaleesi karakterini canlandıran Emilia Clarke yeni sezonla ilgili bomba bir bilgi verdi.
2.07.2017 Televizyon
Khaleesi'den cesur sahne!
Khaleesi'den cesur sahne! Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke, 'The Voice From The Stone' filmi için çırılçıplak kamera karşısına geçti.
30.04.2017 Magazin
Game of Thrones'la ilgili spoiler verdi!
Game of Thrones'la ilgili spoiler verdi! Dünyanın en çok izlenen dizisi olan Game of Thrones'la ilgili yeni ipuçları gelmeye devam ediyor. Son spolier de 'Jorah Mormont' karakterine hayat veren lain Glen'dan geldi. İşte 'Game of Thrones' dizisi hakkındaki o açıklama...
6.04.2017 Magazin
Game of Thrones 7. Sezon sızdırıldı!
Game of Thrones 7. Sezon sızdırıldı! Game of Thrones dizisinin çekimlerine başlanan 7. sezonunun setten yansıyan ilk fotoğraflarının ardından senaryosu sızdırıldı.
17.06.2021 Dünya
Game of Thrones’un senaryosu sızdı
Game of Thrones’un senaryosu sızdı Game of Thrones dizisinin yeni sezon hikayesi ve setten fotoğraflar internete sızdı, ekip şok oldu.
25.10.2016 Magazin
Game of Thrones’da büyük veda!
Game of Thrones’da büyük veda! ‘Game of Thrones’ dizisinde Sansa Stark’ı canlandıran İngiliz oyuncu Sophie Turner, dizinin yeni bölümleriyle ilgili bilgi verdi...
22.09.2016 Magazin
‘Ejderha kolyesi’ne hücum ettiler
‘Ejderha kolyesi’ne hücum ettiler İngiliz mücevher firması Mey Designs, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde ‘Daenerys Targaryen’ rolünü canlandıran Emilia Clarke’ın dizide kullandığı takıların aynısını üretmeye başladı...
17.06.2021 Dünya
Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyada büyük yankı uyandıran yayınlanan her yeni bölüm ile büyük beğeni toplayan Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı ile nefesleri kesti! Soluk soluğa izleyeceğiniz Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm yeni fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde...
16.05.2016 Magazin
Türk oyuncu Game Of Thrones'da
Türk oyuncu Game Of Thrones'da Dünyaca ünlü 'Game Of Thrones' dizisinde yer alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, altıncı sezonun ikinci bölümünde Dothraki lideri 'Kral Forzho' karakteriyle izleyiciyle buluştu...
10.05.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
9.05.2016 Magazin
Game of Thrones’un Osmanlı kalesi
Game of Thrones’un Osmanlı kalesi Milyonların gözünü kırpmadan izlediği Game of Thrones’taki en önemli yerlerden biri de 111 yıl Osmanlı‘nın elinde kalan Klis Kalesi. Khaleesi’nin Meereen kenti tarihimizden izler taşırken Split’in güneşi de insanı yaz-kış kendine çekiyor
19.12.2015 Magazin
Ölümsüz dizilerin ‘ölümlü’ karakterleri
Ölümsüz dizilerin ‘ölümlü’ karakterleri The Walking Dead takipçileri bu hafta en sevdikleri karakterlerden birini kaybetmenin şokunu yaşıyor. Başkahramanlarını ya da en sevilen karakterlerini feda eden ilk dizi elbette ki The Walking Dead değil…
30.10.2015 Arşiv
Khaleesi: Çok çılgın ve destansı bir sezon geliyor
Khaleesi: Çok çılgın ve destansı bir sezon geliyor 'Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clark dizinin altıncı sezonun senaryosunu okuduktan sonra hayranlara küçük de olsa bir ipucu verdi: Yeni sezon çok hareketli ve şaşırtıcı geçecek.
21.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Khaleesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki khaleesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.