Gazete Vatan Logo
Magazin Game of Thrones’un senaryosu sızdı

Game of Thrones’un senaryosu sızdı

Game of Thrones dizisinin yeni sezon hikayesi ve setten fotoğraflar internete sızdı, ekip şok oldu.

Game of Thrones’un senaryosu sızdı

Yeni bölümleri merakla beklenen ‘Game of Thrones’un (Taht Oyunları) yedinci sezon çekimleri başladı. Çekimler başlar başlamaz da hem çekimlerden fotoğraflar hem de yeni bölümlerin senaryosu sızdırıldı. Daha önce altıncı sezon hakkında da sürpriz bozanlar yayınlayan Reddit adlı sosyal medya kullanıcısı Free Folk, bu sefer yedinci sezonun tüm hikaye akışını anlattı. Kullanıcı, kısa bir zaman sonra bu içeriği kaldırmış olsa da yazı internette hızla yayıldı. Yaşayanan bu olayın ardından dizide Missandei’yi canlandıran Nathalie Emmanuel Twitter üzerinden açıklama yaparak, bu içeriğin herkes için yedinci sezon keyfini kaçırdığını söyledi. Oyuncunun bu sözleri, ortaya atılan teorilerin doğru olduğu yönünde yorumlandı.

Sürpriz buluşma

Diğer taraftan setten gelen ilk fotoğraflarda Jon Snow’u canlandıran Kit Harington ile Tyrion Lannister’ı canlandıran Peter Dinklage buluşması dikkat çekiyor. İspanya’nın Zumaia şehrinde gerçekleşen çekimlerde, Snow ve Khaleesi buluşmasına az kaldığı anlaşılıyor.

Çekimler Itzurun plajında

Haberin Devamı

Bask bölgesinde gerçekleştirilen çekimler Itzurun plajında sürdürülüyor. Kayalık yapısıyla ünlü olan plaj, Game of Thrones’un çekimleri için uygun bir görünüme sahip. Çekimlerin ayrıca Barrika yakınındaki San Juan de Gaztelugatxe adacığında da yapılması bekleniyor.