Hbo

Hbo

Son dakika HBO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HBO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HBO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hbo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hbo gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 hbo haberi bulunmuştur. Tüm hbo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman?
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman? Emmy ödülleri ne zaman, 75. Emmy ödül töreni ertelendi mi? Bu yıl 75'incisi düzenlenecek olan Emmy Ödüllerinin bu yıl 75'incisi düzenlenecek. Emmy Ödülleri töreni tarihi sorgulanırken, Emmy Ödül töreni ertelendi mi, Emmy Ödülleri neden ertelendi?” sorularına da yanıt aranıyor.
11.08.2023 Kültür Sanat
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni... HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?
1.08.2023 Magazin
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu!
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu! Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' karakteriyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
1.08.2023 Magazin
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında!
Yargı dünya listelerinin ilk sıralarında! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı iki sezondur beğeni ile izlenen dizisi Yargı’nın başarısı ülke sınırlarını aştı. HBO Max’in dünya listelerinde ilk sıralara yükselen dizi, yurtdışı izleyicilerinden de övgüleri topluyor.
25.06.2023 Televizyon
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Diyarbakır’da başlayıp, 13 kente yayılan atık projesi, Amerikan online platformun belgeselinde
Diyarbakır’da başlayıp, 13 kente yayılan atık projesi, Amerikan online platformun belgeselinde Diyarbakır'da geçen yıl şef Ebru Baybara Demir tarafından gerçekleştirilen, daha sonra 13 şehir ve 52 belediyenin hayata geçirdiği 'Topraktan Toprağa Biyobozunur Atık Yönetimi' projesi, Amerikan online iletişim platformu HBO Max'ın Zero Waste Chef (Sıfır Atık Şefi) belgeseline konu oldu. Program sunucusu ekolojist ve bilim insanı Diego Garci Vega ve ekibi, Diyarbakır ve Mardin'de projenin mimarı Ebru Baybara Demir ile belgeselin çekimlerini gerçekleştirdi.
10.06.2022 Kültür Sanat
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Yunanistan’da ‘Yargı’ rüzgarı esecek!
Yunanistan’da ‘Yargı’ rüzgarı esecek! Başrolde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı, Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'Yargı', Yunanistan'da da ekrana gelmeye başlayacak.
8.04.2022 Televizyon
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu!
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu! The Walking Dead dizisinde zombilerden birini canlandıran Moses J Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun cansız bedeni köprüde asılı bulundu.
1.02.2022 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak?
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak? Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim? Harry Potter dizisinin ön gösterimi yayınlandı. Büyücülük Dünyası’nın film kolunu başlatan “Harry Potter ve Felsefe Taşı” Kasım 2001’de vizyona girdi ve özel yapım serinin 20. yıldönümünü anacak.
29.12.2021 Televizyon
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti!
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti! Son olarak, başrolünde Amy Adams'ın yer aldığı ve sekiz dalda Emmy adayı olan HBO dizisi "Sharp Objects"in yönetmen koltuğunda oturan Jean-Marc Vallée, 58 yaşında öldü. Vallee'nin ölüm nedeni net olarak açıklanmadı.
27.12.2021 Magazin
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu!
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu! 'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı gündem oldu. HBO Max platformu, ünlü aktörün bugüne dek oynadığı dört filmden ne kadar kazandığını açıkladı. İşte Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler...
22.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, suç belgeseli The Jinx'e konuk olmuş, çekime ara verildiği sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeden yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Cinayetten yargılanan ABD'li emlak milyoneri hakkında karar verildi.
15.10.2021 Dünya
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Michael K. Williams hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Michael K. Williams hayatını kaybetti 'The Wire' dizisinde 'Omar Little' karakterine hayat veren Michael K. Williams evinde ölü bulundu.
7.09.2021 Dünya
IOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 ile gelen yenilikler ve özellikler, kullanılacak Iphone modelleri…
IOS 15 ne zaman çıkacak? iOS 15 ile gelen yenilikler ve özellikler, kullanılacak Iphone modelleri… Apple, WWDC 2021'de başta iOS 15 olmak üzere birçok değişiklik tanıttı. iOS 15'e bir dizi yeni özellik geldi. İşte iOS 15'e gelen güncellemeler, sistemin geleceği iPhone modelleri ve çıkış tarihine dair merak edilenler…
8.06.2021 Gündem
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi!
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi! Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter adlı kitaptan sinemaya uyarlanan Harry Potter film serisi dizi oluyor. HBO Max ve Warner Bros. Harry Potter'ın dizisi için harekete geçti.
26.01.2021 Gündem
MEB, hayat boyu öğrenme kurslarında da uzaktan eğitime başladı
MEB, hayat boyu öğrenme kurslarında da uzaktan eğitime başladı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), hayat boyu öğrenme kurslarında uzaktan eğitim uygulamalarını pilot kurumlarda başlattı. Katılımcılar, kurs programına, yetkilendirilmiş halk eğitimi merkezlerinden uzaktan başvuru yapabilecek, dijital içeriklerle kursu tamamlayabilecek. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, "Salgın döneminde sosyal, psikolojik ve fiziki yorgunluk yaşayan, farklı alan ve düzeylerde eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken insanımızı uzaktan eğitim kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz" dedi.
2.12.2020 Eğitim
Trump'tan flaş çekilme açıklaması: 4 ila 5 bine kadar  düşecek
Trump'tan flaş çekilme açıklaması: 4 ila 5 bine kadar düşecek ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerine kadar Afganistan'daki ABD askerlerinin sayısının 4 ila 5 bine düşürüleceğini söyledi.
4.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hbo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hbo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.