Emilia Clarke

Emilia Clarke

Son dakika emilia clarke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emilia clarke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emilia clarke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emilia Clarke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emilia clarke gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 emilia clarke haberi bulunmuştur. Tüm emilia clarke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke geçirdiği zor dönemlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İki defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlatan Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.
18.07.2022 Magazin
Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı
Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi fragmanı Başrollerinde Alden Ehrenreich, Woody Harrelson ve Emilia Clarke'ın olduğu "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'da TV'DE İLK KEZ Kanal D'de!
30.12.2020 Televizyon
"Hemşireler sağlık sisteminin omurgasıdır"
"Hemşireler sağlık sisteminin omurgasıdır" Hemşireliğin sağlık sisteminin omurgası olduğunu dikkat çekerek 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle meslektaşlarını anlatan Meryem Kapancı, “Bizler anne karnındaki ilk kalp atışından son ana kadar hayatın tüm evrelerinde insanlığa hizmet ediyoruz. Yaşadığımız Covid-19 sürecinde hemşirelerimizin gösterdiği çaba mesleklerini kendi ve ailelerinin hayatlarından üstün tuttuklarını bir kez daha dünyaya kanıtlamıştır” dedi.
15.05.2020 Sağlık
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı 'Game of Thrones' dizisinin bir oyuncusu daha corona virüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz gün Kristofer Hivju, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Şimdi de aynı dizide Ellaria Sand rolünde oynayan Indira Varma, kendisinde de hastalığın tespit edildiğini duyurdu.
19.03.2020 Magazin
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
Çıplaklık isyanı!
Çıplaklık isyanı! Emilia Clarke, kamera karşısında soyunmasını bekleyenlere isyan ederek, “Şov için değil; karakter için soyunurum” dedi.
25.05.2019 Magazin
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
14.05.2019 Magazin
Emilia Clarke'tan hayranlarını şoke eden itiraf!
Emilia Clarke'tan hayranlarını şoke eden itiraf! The New Yorker'da bir yazı yazan 32 yaşındaki İngiliz oyuncu Emilia Clarke, dizi çekimleri nedeniyle iki kez ameliyat geçirdiğini söyledi.
22.03.2019 Magazin
Sayılı gün çabuk geçer!
Sayılı gün çabuk geçer! HBO Başkanı Casey Bloys, ‘Game of Thrones’un final sezonunun tarihi için ilk resmi açıklamayı yaptı, “Dizi, 2019’un ilk yarısında ekranda olacak” dedi
27.07.2018 Magazin
Khaalesi’den duygusal veda
Khaalesi’den duygusal veda Popüler fantastik dizi Game of Thrones final sezonunun çekimlerini bitmesinin ardından, dev bütçeli yapımın ünlü karkterlerinden Deanerys Targanyen’i (Khaalesi) canlandıran Emilia Clarke, hislerini Instagram hesabı aracılıyla hayranlarıyla paylaştı
20.06.2018 Magazin
Demir tahtta dans ettiler!
Demir tahtta dans ettiler! ‘Game of Thrones’un ilk sezonunda ‘Khal Drogo’ karakterine hayat veren Jason Momoa, dizinin İrlanda’daki setine gitti, eski partneri Emilia Clarke ile demir tahtta dans etti
4.06.2018 Magazin
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak! Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!
22.03.2018 Televizyon
Beklediğinize değecek!
Beklediğinize değecek! Final sezonu 2019’da yayınlanacak olan Game of Thrones’un seyircileri, bu kadar ara verilmesine tepki göstermişti. Dizide Khaalesi’ye hayat veren Emilia Clarke, “Beklediğinize değecek. Senaryoyu okuyunca resmen büyülendim” dedi
12.01.2018 Magazin
Game of Thrones için çılgın önlemler!
Game of Thrones için çılgın önlemler! HBO, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game of Thrones'un son sezonuyla ilgili spoilerların piyasaya çıkmaması için aşırı önlemler alıyor.
28.12.2017 Televizyon
Beni rahatsız ediyorlar!
Beni rahatsız ediyorlar! ‘Game of Thrones’un Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizideki cinsel içerikli sahnelere gelen yorumlardan rahatsız olduğunu söyledi.
24.11.2017 Magazin
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada!
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
7.11.2017 Magazin
Eski kocasıyla buluştu!
Eski kocasıyla buluştu! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
6.11.2017 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Game of Thrones’cular parayla oynuyor
Game of Thrones’cular parayla oynuyor Amerikan Variety dergisi, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin oyuncularının aldığı ücretleri duyurdu.
24.08.2017 Dünya
Muhteşem ikili
Muhteşem ikili ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, setten yaptığı paylaşımla hayranlarının yüzünü güldürdü.
7.08.2017 Magazin
Hazırsanız başlayalım!
Hazırsanız başlayalım! ‘Game of Thrones’un ‘Khaleesi’si Emilia Clarke, dizi setinde çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emilia Clarke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emilia clarke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.