Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen

Son dakika Daenerys Targaryen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Daenerys Targaryen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Daenerys Targaryen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daenerys Targaryen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daenerys targaryen gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 daenerys targaryen haberi bulunmuştur. Tüm daenerys targaryen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
Beni rahatsız ediyorlar!
Beni rahatsız ediyorlar! ‘Game of Thrones’un Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizideki cinsel içerikli sahnelere gelen yorumlardan rahatsız olduğunu söyledi.
24.11.2017 Magazin
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada!
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
7.11.2017 Magazin
Eski kocasıyla buluştu!
Eski kocasıyla buluştu! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
6.11.2017 Magazin
Game of Thrones'un yeni yıldızları!
Game of Thrones'un yeni yıldızları! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian (33) ile basketbolcu sevgilisi Tristan Thompson (26) çiftinden olay tipleme!
2.11.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı? (Sezon finali)
Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı? (Sezon finali) Game of Thrones 7. sezon 7. bölümüyle dün gece izlendi. Tüm dünyada ilgiyle izlenen fenomen dizi Game of Thrones 7. sezon 7. bölümünde neler yaşandı. Sezon finali yapan Game of Thrones ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
28.08.2017 Arşiv
Game of Thrones’cular parayla oynuyor
Game of Thrones’cular parayla oynuyor Amerikan Variety dergisi, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin oyuncularının aldığı ücretleri duyurdu.
24.08.2017 Dünya
Muhteşem ikili
Muhteşem ikili ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, setten yaptığı paylaşımla hayranlarının yüzünü güldürdü.
7.08.2017 Magazin
Taht Oyunları’nda heyecan dorukta
Taht Oyunları’nda heyecan dorukta ‘Game of Thrones’ dizisinin 7. sezon 4. bölümünün fragmanından sonra yeni fotoğrafları da yayınlandı.
3.08.2017 Magazin
Jon Snow uğruna
Jon Snow uğruna ‘Game of Thrones’ dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle ünlenen Kit Harington, bu rolü alabilmek için katıldığı oyunculuk seçmelerini bir skeçle canlandırdı.
11.07.2017 Magazin
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda...
Hayranlarına müjdeyi verdi! 7. sezonda... Game of Thrones'da Khaleesi karakterini canlandıran Emilia Clarke yeni sezonla ilgili bomba bir bilgi verdi.
2.07.2017 Televizyon
Game of Thrones Harvard'da ders olarak okutulacak!
Game of Thrones Harvard'da ders olarak okutulacak! Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi, Harvard Üniversitesi’nde Ortaçağ çalışmaları bölümünde ders olarak okutulacak.
2.06.2017 Dünya
Dil yaratma dersleri başlıyor
Dil yaratma dersleri başlıyor Game of Thrones’ta kullanılan Yüksek Valyrian dilinin de yaratıcısı olan Peterson, aynı zamanda Penny Dreadful, Thor: The Dark World ve Defiance gibi yapımlar için de kurgusal dil geliştirdi.
1.05.2017 Magazin
‘Önemli olan tek savaş var’
‘Önemli olan tek savaş var’ Yayınlandığı ilk günden beri tüm dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ dizisinin merakla beklenen yedinci sezon fragmanı yayınlandı
11.03.2017 Magazin
Yılın ismi Margot Robbie
Yılın ismi Margot Robbie İnternet Sinema Veritabanı (IMDb) tarafından yayımlanan ‘2016 yılının en çok aranan oyuncuları’ listesinin başında, son olarak Harley Quinn rolünü canlandıran Avustralyalı aktris Margot Robbie yer aldı
9.12.2016 Magazin
Game Of Thrones güzelleri
Game Of Thrones güzelleri Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ‘Game Of Thrones’ dizisinde ‘Daenerys Targaryen’ı canlandıran Emilia Clarke ve ‘Arya Stark’ karakterine hayat veren Maisie Williams Los Angeles’da yapılan BAFTA TV Tea Party etkinliğine katıldı...
18.09.2016 Magazin
Takıları da satışa çıktı
Takıları da satışa çıktı İngiliz mücevher firması Mey Designs, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde ‘Daenerys Targaryen’ rolünü canlandıran Emilia Clarke’ın dizide kullandığı takıların aynısını üretmeye başladı...
11.07.2016 Magazin
‘Ejderha kolyesi’ne hücum ettiler
‘Ejderha kolyesi’ne hücum ettiler İngiliz mücevher firması Mey Designs, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde ‘Daenerys Targaryen’ rolünü canlandıran Emilia Clarke’ın dizide kullandığı takıların aynısını üretmeye başladı...
17.06.2021 Dünya
Game Of Thorones 6. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı!
Game Of Thorones 6. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Game Of Thorones nefes kesen yeni sezonu ile ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dünya'da büyük yankı uyandıran Game Of Thorones 6. sezon 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleri ile izleyenleri adeta büyüleyen Game Of Thorones 6. sezon 6. bölüm fragmanı ve merak edile tüm detayları haberimizde...
24.05.2016 Magazin
Emilia Clarke'ın cesur sahneleri!
Emilia Clarke'ın cesur sahneleri! Pazar akşamı yayınlanan Game Of Thrones'un son bölümünde Emilia Clarke'ın canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri, alev alev yanan ahşap bir odadan çıplak ve zafer kazanmış bir edayla çıktı...
17.05.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Game Of Thrones 6. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dünyada büyük yankı uyandıran yayınlanan her yeni bölüm ile büyük beğeni toplayan Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm fragmanı ile nefesleri kesti! Soluk soluğa izleyeceğiniz Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm yeni fragmanı ve dizi hakkında merak edilenler haberimizde...
16.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Daenerys Targaryen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daenerys targaryen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.