Taht Oyunları

Taht Oyunları

Son dakika taht oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taht oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taht oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taht Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taht oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 taht oyunları haberi bulunmuştur. Tüm taht oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz”
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz” 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, Lisa Bonet ile ayrılıyor.
9.01.2024 Magazin
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı!
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı! 2011-2019 yılları arasında yayınlanan 'Game Of Thrones' (Taht Oyunları) adlı dizide canlandırdığı 'Sansa Stark' rolüyle şöhreti yakalayan İngiliz aktris Sophie Turner, anne olduktan sonra daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
3.05.2022 Magazin
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı 'Game of Thrones' dizisinin bir oyuncusu daha corona virüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz gün Kristofer Hivju, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Şimdi de aynı dizide Ellaria Sand rolünde oynayan Indira Varma, kendisinde de hastalığın tespit edildiğini duyurdu.
19.03.2020 Magazin
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu Maltepe Askeri Lisesi'nde öğrencilerine dünyaca ünlü "Game Of Thrones-Taht Oyunları" dizisini izlettiği gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılan subayların yargılanmasının yolunu açan eski Askeri Yargıtay üyesi Şeref Ayyıldız, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Game of Thrones'ta Theon Greyjoy karakterinin dublörünü canlandıran Andrew Dunbar, Kuzey İrlanda'daki evinde yaşamını yitirdi.
28.12.2019 Magazin
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Amerikan TV yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle dağıtıldı.
23.09.2019 Televizyon
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber
'Taht Oyunları' ruhunu yordu! Kit Harington'dan kötü haber Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington, rehabilitasyon merkezine yattı.
29.05.2019 Magazin
Çıplaklık isyanı!
Çıplaklık isyanı! Emilia Clarke, kamera karşısında soyunmasını bekleyenlere isyan ederek, “Şov için değil; karakter için soyunurum” dedi.
25.05.2019 Magazin
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti
8 yıllık taht oyunları hüsranla bitti Game Of Thrones (Taht Oyunları), tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği bir finalle veda ederken, son sezonda gerçekleşenler 8 yıldır ekrana kilitlediği izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı. Aceleye getirilen, mantık hatalarıyla dolu senaryo nedeniyle final sezonuna izleyiciler tepkili.
21.05.2019 Dünya
Cezayir'de istihbarat başkanı görevden alındı
Cezayir'de istihbarat başkanı görevden alındı Cezayir'de Buteflika döneminde göreve gelen istihbarat başkanı görevden alındı.
5.04.2019 Dünya
'Onunla birlikte olmadığım için 10 yıl hiç rol alamadım'
'Onunla birlikte olmadığım için 10 yıl hiç rol alamadım' 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Cersei Lannister' karakteriyle beğeni toplayan Lena Headey, itirafı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.02.2019 Magazin
'Dağ' Kelsey Henson  ile evlendi
'Dağ' Kelsey Henson ile evlendi 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde hayat verdiği 'Mountain' (Dağ) karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Hafthor Julius Bjornsson ile Kelsey Henson dünyaevine girdi.
23.10.2018 Magazin
Havuz oyunları
Havuz oyunları ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları)dizisinin ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner ile nişanlısı şarkıcı Joe Jonas, önceki gün havuz keyfi yaptı, romantik anlar yaşadı
15.08.2018 Magazin
Game of Thrones’un final sezonu ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı
Game of Thrones’un final sezonu ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de 'Taht Oyunları' adıyla gösterilen 'Game of Thrones' dizisinin 8. sezonunda izleyicilerin tanıdığı karakterleri göremeyeceği belirtildi.
23.07.2018 Dünya
Evlilik tahtına oturdu!
Evlilik tahtına oturdu! ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kit Harington ile Rose Leslie, İskoçya’da krallara layık bir düğünle dünyaevine girdi
24.06.2018 Magazin
Game of Thrones'un yıldızları evlendi
Game of Thrones'un yıldızları evlendi Dünyada izlenme rekorları kıran ve Türkiye'de "Taht Oyunları" adıyla gösterilen "Game of Thrones" televizyon dizisinin oyuncularından Kit Harington ve Rose Leslie dünya evine girdi.
23.06.2018 Magazin
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak! Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!
22.03.2018 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan yüzyılın projesi!
Acun Ilıcalı'dan yüzyılın projesi! Son günlerde 'Survivor 2018' yarışması ile gündemde olan TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, kendi geliştirdiği formatı yaklaşık 10 ülkeye sattı ve oynatmaya başladı.
27.02.2018 Magazin
Bomba iddia! Abdullah Bin Zayed kardeş katili çıktı
Bomba iddia! Abdullah Bin Zayed kardeş katili çıktı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa’ya asılsız ithamlarda bulunan BAE Dışişleri Bakanı Abdullah Bin Zayed’in, 2010’da, sabotaj kokan uçak kazasında hayatını kaybeden kardeşi Ahmed bin Zayed'in ölüm emrini verdiği iddia edildi. Fas’ta düşen uçakla ilgili dosyanın, bir inceleme olmaksızın kapatılması da kuşkuları arttırıyor.
24.12.2017 Dünya
'50 yıl içinde euro kalmayacak'
'50 yıl içinde euro kalmayacak' Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftasının ikinci gününde konuşan Bitcoin Kurucu Direktörü Jon Matonis, "Günümüzde ve gelecekte dolar ve euronun önemi azalacak." dedi.
8.12.2017 Ekonomi
50 yıl içinde euro kalmayacak
50 yıl içinde euro kalmayacak Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftasının ikinci gününde konuşan Bitcoin Kurucu Direktörü Jon Matonis, "Günümüzde ve gelecekte Dolar ve Euro’nun önemi azalacak. 50 yıl içinde Euro gibi bir para birimi kalmayacak” dedi.
7.12.2017 Ekonomi
Game of Thrones bölümlerini çalıp fidye istedi
Game of Thrones bölümlerini çalıp fidye istedi Amerikalı savcılar, bir İran vatandaşını HBO kablolu yayın ağını hackleyerek Game of Thrones (Taht Oyunları) dahil, bazı dizilerin yayınlanmamış bölümlerini ele geçirmek ve 6 milyon dolar fidye istemekle suçladı.
22.11.2017 Dünya
Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri! Resmen deprem!
Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri! Resmen deprem! Yolsuzluk soruşturmalarında aralarında prenslerin de olduğu onlarca kişinin gözaltına alındığı Suudi Arabistan'da 30 yeni yargıç atandı, 26 yargıç da terfi ettirildi. Ayrıca, ilk kez gözaltı sayısı açıklandı.
9.11.2017 Dünya
Game of Thrones'un yeni yıldızları!
Game of Thrones'un yeni yıldızları! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian (33) ile basketbolcu sevgilisi Tristan Thompson (26) çiftinden olay tipleme!
2.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Taht Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taht oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.