Kasaba

Kasaba

Son dakika kasaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kasaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kasaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.119 kasaba haberi bulunmuştur. Tüm kasaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir?
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir? Cumhuriyet'in ilan edilmesi ile beraber 1923-29 40 yılları arası Cumhuriyet Dönemi hikayeleri olarak ifade edilir. Özellikle bu dönem içerisinde pek çok önemli isim ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bu isimlerin yazmış olduğu önemli hikayeler geçmişten günümüze kadar ulaşmıştır. Genelde toplumsal konuların ele alındığı ve toplumdaki aksaklıkların ortaya çıkarıldığı bir hikaye dönemi olduğunu söylemek mümkün.
24.01.2024 Kültür Sanat
Oba Nedir, Nereye Denir? Oba Kaç Kişiden Oluşur?
Oba Nedir, Nereye Denir? Oba Kaç Kişiden Oluşur? Eski Türk Devletlerinden günümüze kadar kullanılan kelimeler içerisinde Oba gelir. Hala Kırsal kesimde değerlendirilen ve taşıdığı anlam üzerinden kullanılan bir kelime olduğunu söylemek mümkün olur. Daha çok göçebe çadırları ya da göçebe ailelerin bulunduğu ve yerleştiği alanlar şeklinde ön plana çıkar.
19.12.2023 Eğitim
Mezra Nedir, Nereye Denir? Mezrayı Kim Yönetir?
Mezra Nedir, Nereye Denir? Mezrayı Kim Yönetir? Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde Mezra bulunmaktadır. Aslına bakılırsa bu kelime dendiği zaman akla yanlış anlamlar gelir. Doğru anlamı ise bir yerleşim olarak öne çıkar. Köyden küçük ancak köy muhtarlığına bağlı bir yerleşik hayat olduğunu söylemek mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın annesi ve babası, Kolombiya'da kaçırıldı. Kolombiya Cumhurbaşkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.10.2023 Şampiy10
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
Meskun ne demek, meskun mahal operasyonu nedir? Kara harekatı olacak mı?
Meskun ne demek, meskun mahal operasyonu nedir? Kara harekatı olacak mı? İsrail'in sivilleri gözeterek meskun mahal operasyonu yapma planı sonrası mesken ve mesken mahal ile ilgili aramalar arttı. Peki, Meskun ne demek, meskun mahal operasyonu nedir? Kara harekatı olacak mı?
12.10.2023 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası'
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, sosyal medya hesaplarından Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası ilan edildiği ve yeni bir müjdenin daha beklendiği paylaşımının ardından bugün Riyad’dan bir güzel haber daha geldi.
19.09.2023 Kültür Sanat
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı Alışverişte yeni bir dönem başladı. Geçmişte nakit olarak yapılan market, manav alışverişleri kredi kartının hemen herkes tarafından kullanılması ile birlikte yaygınlaşmıştı. Ancak kredi kartı dönemi de artık kapanıyor. Tüketiciler IBAN ile ödeme yapmaya başladı. Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riski var.
5.09.2023 Ekonomi
Kurbanlığı yatırmada pratik çözüm! 2 dakika sürüyor, fiyatı 400 lira
Kurbanlığı yatırmada pratik çözüm! 2 dakika sürüyor, fiyatı 400 lira Kurban Bayramı'nda zaman zaman vatandaşların büyükbaş kurbanlığı yatırmada yaşadıkları zorluklara 'yıkmatik' çözüm olacak. Birçok vatandaş kurbanlığı yatırmak için uzun uğraşlar verirken, 'yıkmatik' ile 2 dakikada kurbanlık büyükbaş hayvan yatırılarak kesime hazır hale getiriliyor.
27.06.2023 Yaşam
'Yılın öğretmeni' 16 yaşındaki öğrencisine istismardan yargılanıyor
'Yılın öğretmeni' 16 yaşındaki öğrencisine istismardan yargılanıyor California'da bir dönem 'yılın öğretmeni' seçilen 38 yaşındaki Tracy Vanderhulst, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten yargılanıyor. Aynı okulda sonra 10 yılda üçüncü kez aynı skandalın yaşanması dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor!
Kraliçe'de Ateş bir oğlu olduğunu öğreniyor! Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam heyecanlı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 6. bölümde yaşananlar haberimizde.
27.04.2023 Magazin
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor!
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi dün akşam 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Ateş'in yaptığı son hamleyle Deniz yumuşuyor. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: Dünyayı Türkiye’ye bağladık
Bakan Karaismailoğlu: Dünyayı Türkiye’ye bağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Coğrafi avantajlarımızın farkında olarak 20 yıldır köy köy, kasaba kasaba, il il, bölge bölge çalıştık; ülkemizin her bir köşesini birbirine bağladık. Bununla da yetinmedik, dünyayı Türkiye'ye bağladık" dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetildi. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca tartışma yaşandı. İşletme Müdürü Merve Bülbül, "Son açıklanan fiyatlardan sonra, sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı 'Et ve Süt Kurumu' ile karıştırıyorlar. Burası özel bir işletme. Her şey yasal" dedi.
25.03.2023 Yaşam
14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı
14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı ABD'de yaşanan istismar olayı ülkede infial yarattı. Konunun detayları mide bulandırdı. Okuldaki öğrenci ile iletişime geçerek uygunsuz fotoğraflarını atan kadının, kendi çocukları dışında reşit olmayan kişilerle temasa geçmesi de yasaklandı.
7.03.2023 Dünya
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kasaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.