Koli

Koli

Son dakika koli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koli gelişmeleri de dahil olmak üzere 855 koli haberi bulunmuştur. Tüm koli haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor Adanalı hayırsever Ogün Sever Okur’un kurduğu Ogün Abi Derneği, Ramazan ayında her gün en az 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi dağıtıyor.
26.03.2024 Adana
Ramazan kolisi raflarda! Marketlerdeki paketlerin fiyatları dikkat çekti
Ramazan kolisi raflarda! Marketlerdeki paketlerin fiyatları dikkat çekti Ramazan ayı yaklaşırken ramazan kolileri de satışa sunuldu. Toptan almak ise hem fiyat hem de kalite olarak daha avantajlı oluyor. Fiyatlar ise kolinin içeriğine göre değişiyor. Buna göre, geçen yıl en uygun fiyatlı ramazan kolisinin fiyatı 229.90 TL’den başlarken bu yıl rakam 279.95 TL oldu.
3.03.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024 Gündem
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı Adana’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil aldığı öne sürülen kargo çalışanı tutuklandı.
16.11.2023 Yaşam
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu Bolu'da Gölköy mesire yerinde koli bantlarıyla bağlanmış halde bulunan poşetten köpek ölüsü çıktı. Köpeği poşete koyup koli bantlarıyla bağlayarak ölümüne sebep olan kişinin tespiti için çalışma başlatıldı.
7.10.2023 Yaşam
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.09.2023 Ekonomi
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir?
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir? Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.10.2022 Ekonomi
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da kurban kesmek için 1800 kişiden, ortalama 7 bin 100 liradan vekalet alan et restoranı işleten Ali Açıkgöz (56) ile oğlu Enes Açıkgöz (31), vekalet aldıkları kişilere dini usullere uygun kesilmeyip, bozuk et verdikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Daha önce 111 olan şikayetçi sayısı ise 235'e çıkarken, mağdurların zararının yaklaşık 1 milyon 700 bin TL olduğu belirtildi. Tutuklanan baba ile oğlunun ifadelerinde vekalet aldıkları kişilere kurban etlerini dağıttıklarını, bin kişiden daha talep gelince bir şarküteriden 22'şer kiloluk paketler halinde et istediklerini ve kimseyi dolandırmadıklarını söyledikleri öğrenildi.
3.07.2023 Yaşam
Kurban eti beklerken, sosis geldi! Sahte kurban rezaletinde ilk ifade ortaya çıktı
Kurban eti beklerken, sosis geldi! Sahte kurban rezaletinde ilk ifade ortaya çıktı Bursa'da kurban eti bekleyenlere, donmuş et veren restoran sahipleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşanırken, ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2023 Yaşam
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var
Sahte kurban hisse sahiplerini isyan ettirdi! Yüzlerce mağdur var Bursa’da bir et restoranından kurbanlık için 7 bin 100 liraya hisse alan bin 700 kişi, kendilerine sosis gibi teslim edilen etin aylar önce kesildiğini ve bozuk olduğunu iddia etti. Restoranı basan vatandaşlar paralarının iadesini isterken, soluğu karakolda aldı. İş yeri sahibi gözaltına alınırken, Bursa İl Tarım Müdürlüğü tarafından yaklaşık 4,5 ton et imha edildi.
30.06.2023 Yaşam
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
Piyasaya sürülmek istenen reçetesiz ve barkotsuz 13 bin 449 ilaca ele geçirildi
Piyasaya sürülmek istenen reçetesiz ve barkotsuz 13 bin 449 ilaca ele geçirildi Batman'da piyasaya sürülmek istenen reçetesiz, faturasız ve üzerinde barkot bulunmayan 137 koli içerisinde 13 bin 449 ilaç ele geçirildi.
29.04.2023 Gündem
Vatandaşın talebini fırsat bildiler! Satışlar deprem sonrası yükseldi
Vatandaşın talebini fırsat bildiler! Satışlar deprem sonrası yükseldi 'Asrın Afeti' sonrası deprem çantası hazırlayan bazı Eskişehirli vatandaşların artan talebi üzerine düdük satışları arttı.
24.02.2023 Ekonomi
Sarp Apak'tan afet bölgesinde çalışanlara teşekkür! 'Hepinize minnet duyuyorum'
Sarp Apak'tan afet bölgesinde çalışanlara teşekkür! 'Hepinize minnet duyuyorum' Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremzedelere yardım için elini taşına altına koyan isimlerden biri olan oyuncu Sarp Apak da son paylaşımında afet bölgesinde çalışan herkese teşekkür etti.
15.02.2023 Magazin
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım
Yağmur Atacan duygularını sosyal medyadan anlattı: 4 günü 14 gün gibi yaşadım Pınar Altuğ'un eşi oyuncu Yağmur Atacan ve arkadaşları büyük felaketin ardından off road araçlarıyla depremden etkilenen Hatay'a yardım için yola çıktı. Ulaşılamayan köyleri dolaşan Atacan felaketin yedinci gününde evine döndü ve duygularını sosyal medyadan paylaştı.
12.02.2023 Magazin
Onur Saylak'tan alkışlanacak hareket!
Onur Saylak'tan alkışlanacak hareket! Binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep kolan 7.7’lik depremin ardından 10 ile yardımlar sürüyor. Oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi de elleriyle konteyner yaparak afet bölgesine gönderdi.
12.02.2023 Magazin
Ünlü isimler canla başla çalışıyor! Kimi koli bantladı kimi canlı yayında yardım topladı
Ünlü isimler canla başla çalışıyor! Kimi koli bantladı kimi canlı yayında yardım topladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye birlik oldu. Depremden etkilenen bölgelere yardım göndermek için herkes seferber oldu. Ünlü isimler ilgili kurumlara para yardımı yapmalarının yanı sıra bu merkezlerde canla başla çalıştı. Hatta bazıları deprem bölgesine giderek buradaki kurtarma çalışmalarına katıldı. Birçoğu da sosyal medya üzerinden koordinasyon çabalarına destek verdi.
12.02.2023 Magazin
Gaziantep'te 532 köye helikopterle yardım malzemesi
Gaziantep'te 532 köye helikopterle yardım malzemesi Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinin dağlık kesiminde 532 köyün tamamındaki depremzedelere, Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanlığı’na ait  helikopterlerle yardım malzemeleri ulaştırıldı.
11.02.2023 Gündem
Özgürcan Çevik'ten depremzedelere yardım!
Özgürcan Çevik'ten depremzedelere yardım! Kahramanmaraş depreminden etkilenen bölgeler için Edirne’de toplanan yardımların kolilenip taşınmasında gönüllüler arasında, çekimleri Edirne'de süren bir dizinin oyuncuları da yer aldı. ‘Şevkat Yerimdar’ filmiyle tanınan oyuncu Özgürcan Çevik de hem yardım kolilerinin paketlenmesine hem TIR'lara taşınmasına yardım etti.
9.02.2023 Magazin
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Şampiy10
Ağzını bantlayıp çakmakla vücutlarını yaktı! Anne babanın yaptığı işkence dehşete düşürdü
Ağzını bantlayıp çakmakla vücutlarını yaktı! Anne babanın yaptığı işkence dehşete düşürdü Bursa’da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanan, Suriye uyruklu Hanan Ramadan (32) ile kocası Rayyan El İsa’nın (37), çocukların yüzlerindeki morlukları soran komşularına, “Düştükleri için yüzleri morardı” dediği ortaya çıktı. Rayyan El İsa'nın, Hanan Ramadan’dan başka bir eşinin daha olduğu ve aynı evde kaldıkları öğrenilirken, evden sürekli tartışma sesi geldiğini söyleyen komşular, Hanan Ramadan’ın çocuklarından birine sokakta tokat atarken de gördüklerini belirtti.
29.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Koli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.