Fiyat

Fiyat

Son dakika fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.421 fiyat haberi bulunmuştur. Tüm fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
26.04.2024 Ekonomi
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak
KDV hilesi! Maliye harekete geçti, tek tek tespit ediliyor, ceza yağacak Restoran, kafe, eczane, bar, fırında KDV suistimalleri ayyuka çıktı. Uyanık esnaf, fişi %10 yerine %1 KDV ile kesiyor. Böylece devleti milyarlarca TL vergi kaybına uğratıyor. Maliye sahaya indi...
26.04.2024 Ekonomi
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi!
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi! Yatırımcıların ve ekonomi piyasalarının beklediği faiz kararı Merkez Bankası tarafından açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Dolar ve altında beklentiler neler? Altın alım fırsatı veriyor mu? Ekonomist Muhammet Bayram ve İslam Memiş rakam vererek tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldı
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldı Yükselen et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda tavuk kanadı bulmak zorlaştı. Geçen 9 günlük bayram tatilinin son günlerinde, kasap ve marketlerde tavuk ürünü bulunamadı. Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam gelmesine rağmen talebin azalmadığını belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, “Bayramda vatandaşlar çoğu kasapta, çoğu markette kanat bulamadı” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastı
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastı Fahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak.
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası konut fiyatları artış oranını açıkladı! Azalış gösterdi
Merkez Bankası konut fiyatları artış oranını açıkladı! Azalış gösterdi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Şubat ayı konut fiyatları artış oranını açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi
Kebabın başkentinde levrek ve çipura da tüketiliyor! Çeşitlilik azaldı fiyatlar yükseldi Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor. Türkiye'de 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için uygulanan av yasağı, balık çeşitlerinde azalma ve fiyat artışına neden oldu. Türkiye'deki çeşitli denizlerde başlayan yasağın ardından balık tezgahlarında çeşitlilik azalırken, fiyatlar yükseldi.
25.04.2024 Adana
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı Ev sahibi olmayı planlayanlara kötü haber! Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Ekonomi
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti
Fırsatçılara geçit yok! Bakanlık fahiş fiyata karşı harekete geçti Fahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı!
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı! Antalya'nın Alanya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kapsamında TCG Göksu (F-497) Fırkateyni, halkın yoğun ziyaretiyle açıldı.
23.04.2024 Vatan TV
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı!
TCG Göksu Fırkateyni Alanya'da halka açıldı! Antalya'nın Alanya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü kapsamında TCG Göksu (F-497) Fırkateyni, halkın yoğun ziyaretiyle açıldı.
23.04.2024 Gündem
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek Otomobil tutkunlarının takip ettiği modeller arasında yer alan Hyundai i20 fiyat listesiyle şaşırttı. İşte Hyundai i20 fiyat listesi...
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi?
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.