Ateş

Ateş

Son dakika ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.280 ateş haberi bulunmuştur. Tüm ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü Malatya'da polis memuru İbrahim Ergin, arazi meseli yüzünden çıkan tartışmada ağabeyi Mehmet Ergin'i (44) beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.
27.04.2024 Gündem
Adana'nın kavurucu sıcağında ateşin başında mesai yapıyorlar
Adana'nın kavurucu sıcağında ateşin başında mesai yapıyorlar Adana'da termometreler nisan ayı sıcaklık rekoru kırarken, fırın ustaları ateş başında zorlu mesaide buzlu su ile serinliyor.
26.04.2024 Adana
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Vatan TV
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Magazin
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti
İki arkadaşlar aradında çatışma çıktı! Saniye saniye güvenlik kamerası kaydetti İstanbul'un Kağıthane İlçesinde cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi. Olanları güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
9.04.2024 Gündem
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Vatan TV
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.