Günahkar

Günahkar

Son dakika günahkar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günahkar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günahkar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günahkar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günahkar gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 günahkar haberi bulunmuştur. Tüm günahkar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri... Faiz ve faizin zararları ile ilgili dinimizde pek çok hadis bulunmaktadır. Bu hadislerin anlamları doğru bilinirse faizden de bir o kadar uzak durulacaktır. Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Faiz yiyen, veren, yazan ve şahitlik yapanların durumu birbirine benzer." (Müslim) en bilinen hadisler arasında yer almaktadır. 
16.01.2024 Dini Bilgiler
Alak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Alak Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Alak Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Alak Suresi okumanın yararları ve faziletleri Alak Suresi Kur-an'ı Kerim'in 96. sıradaki suresidir. Alak Suresi toplam 19 ayetten oluşmaktadır. Kur'an’ın 597. sayfasına bakıldığında Alak Suresi görülür. Bu sure Kur'an-ı Kerim'in 30. cüzü içerisinde bulunur.
4.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme
Oğlunu Deccal, karısını Jezebel sanıp evde katliam yaptı! Yıllar sonra şok gelişme İblisler gören bir adam, ayrı yaşadığı eşi ve iki çocuğunu katletti. Eşinin kalp sanarak akciğerini, evdeki iki çocuğun da kalplerini çıkardı. Sonra da eşinin ailesine sesli mesaj attı. Kan donduran katliamdan yıllar sonra ise çok konuşulacak yeni bir gelişme yaşandı...
26.12.2022 Dünya
Cehennemin Kur'an'da Geçen İsimleri Nelerdir? Cehennem Kur'an'da Nasıl Anlatılır?
Cehennemin Kur'an'da Geçen İsimleri Nelerdir? Cehennem Kur'an'da Nasıl Anlatılır? Her Müslümanın mutlaka bilmesi gereken bazı kurallar bulunmaktadır. İslam'ın ve imanın şartları bunların başında gelmektedir. Bununla beraber cehennem isimleri de her Müslümanın bilmesi gereken konulardan birisidir. Cehennem ayetlerde müşriklerin ve münafıkların ölüm sonrasında gidecekleri yer olarak tanımlanmaktadır. Bununla beraber cehennemin isimleri de belirlenmiş olup Müslümanlar tarafından bilinmesi gerekir.
23.08.2022 Dini Bilgiler
LGS sınavı için okunacak dua! LGS başarı duası nedir, LGS'ye girecekler için dua okunuşu ve anlamı!
LGS sınavı için okunacak dua! LGS başarı duası nedir, LGS'ye girecekler için dua okunuşu ve anlamı! LGS’ye girecek öğrenciler için dua araştırması başladı. LGS sınavı için başarı duası ve okunuşu nedir, sınav girerken hangi dualar okunur? Sorusuna yanıt aranıyor. Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav yarın yapılacak. 8. sınıf öğrencilerinin gireceği ve 2 oturum halinde uygulanacak LGS sınavında oturumlar, sınav süreleri, soru sayıları ve ders dağılımlarında herhangi bir değişiklik olmayacak, 2018'den bu yana uygulanan sınavın aynı formattaki uygulaması bu yıl da devam edecek. Peki, Sınava girecek öğrenciler için LGS başarı duası ve okunuşu nedir, LGS başarı duası için hangi dualar okunur? LGS için dua…
4.06.2022 Eğitim
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Bağımlılık bir beyin hastalığıdır
Bağımlılık bir beyin hastalığıdır Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Gülcan Güleç, bağımlılığın bir beyin hastalığı olduğunu belirterek, "Anabilim dalının 23 yatak kapasiteli servisinde pek çok farklı tanılı hastalar yatarak tedavi görmektedir" dedi.
8.03.2022 Sağlık
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı…
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı… Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Gülcan Arslan’ın nereli, kaç yaşında olduğu, yer aldığı diziler ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Gülcan Arslan kimdir?
20.12.2021 Magazin
Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? YKS'de okunacak dualar!
Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? YKS'de okunacak dualar! YKS bugün başlıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek YKS 81 il merkezinde yapılıyor. YKS adaylarının yakınları sınavda okunacak dua ile öğrencilere emeklerinin karşılığını almayı dileyecekler. Aileleri, YKS'ye 1 senedir hazırlanan öğrencilere manevi destek olmak için sınavda okunacak duaları araştırıyor. Peki, Sınava girecek öğrenci için okunacak dua nedir? Sınavdaki birine okunacak dua ne? Sınavdaki öğrenciye okunacak dualar neler? Sınavda heyecanlanmamak için okunacak dualar ve YKS'de okunacak dualar!
26.06.2021 Arşiv
MHP Lideri Bahçeli'den Miraç Kandili kutlaması
MHP Lideri Bahçeli'den Miraç Kandili kutlaması MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından Miraç Kandili mesajı yayımladı. Bahçeli paylaşımında, "Miraç Kandili’mizin idrak edildiği bu mübarek gecede dualarımızın kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Miraç Kandili’ni içtenlikle kutluyorum. Ey sevgililer sevgilisi, senin yolundayız, senin ahlakına talibiz. Nasip et Yarabbi.." ifadelerini kullandı.
10.03.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den kritik açıklama: Oyunları deşifre oldu!
MHP lideri Devlet Bahçeli'den kritik açıklama: Oyunları deşifre oldu! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Boğaziçi Üniversitesi'nde yeşeren olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları yeniden deşifre etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "genç fikirler demek, gerçek fikirler demektir" sözüyle görüşümüzü doğrulamaktadır. Biz kuşakları X, Y, Z ile ele almıyoruz. Bu ayrımın alfabenin diğer harflerine kadar ulaşacağını, buradan da sonuç çıkmayacağını görüyoruz." dedi.
23.02.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Orduya satılmış demek vatana ihanettir!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Orduya satılmış demek vatana ihanettir! Devlet Bahçeli, "CHP’li milletvekil Türk ordusuna alenen hakaret etmiş, Katar’a satıldığını açıkça ifade ve iddia etmişti. Bu düşman üslubunun tavzihi ve tevili elbette mümkün değildir. Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın." dedi.
4.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mili Mücadele mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mili Mücadele mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millet Kütüphanesi'ndeki serginin açılışında konuştu. Halide Edip Adıvar'ın Sultanahmet Meydanı'ndan yaptığı konuşmayı okuyan Erdoğan sergi açılışında yaptığı konuşmada, 'Sergimizde yer alan eşyalar İstiklal harbi ve mücadelemizi yeniden canlandıracaktır. Çanakkale Savaşı'nın sembollerinden 57 alay sancağı bunlardan biridir' dedi.
29.10.2020 Siyaset
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir?
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir? Mevlid kandili nedir? Mevlid kandili fazileti, önemi ve anlamı hakkındaki araştırmalar kandil gününün yaklaşmasıyla arttı. İslam aleminin en önemli günlerinden biri olarak atfedilen Mevlid Kandili günü dualarla, namazlarla idrak edilecek. Peygamber Efendimiz’in doğum yıl dönümü olarak her yıl Rebiülevvel ayının Onbirinci gecesini Onikinci'ye bağlayan gece Mevlid Kandili olarak idrak edilir. Peki, Mevlid Kandili 2020 ne zaman, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili’nde neler yapılır, oruç tutulur mu?
18.10.2020 Gündem
Kuran'da çekirge ayeti A'râf'ta ne yazıyor? Çekirge istilası kıyamet alametleri arasında mı?
Kuran'da çekirge ayeti A'râf'ta ne yazıyor? Çekirge istilası kıyamet alametleri arasında mı? Türkiye’ye çekirge istilası geliyor iddiası bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüler vatandaşların panik olmasına neden olunca, arama motorlarında çekirge ile ilgili sorularda da artış oldu. Çekirge istilasının nereden geldiği araştırılırken, Kuran’da geçen Araf’ta çekirge istilasına yönelik ifadelerin yer alması, kıyamet alametlerinin yeniden tartışılmasını beraberinde getirdi. Çekirge istilası kıyamet alametleri arasında mı?
12.03.2020 Gündem
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump'ın skandal mektubuyla ilgili olarak "ABD Başkanı’nın Türk milletinin onuruyla oynama teşebbüsü tarifi ve tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik halidir." ifadelerini kullandı.
26.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın 5. gününde 490 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan operasyonun ardından ekonomik yaptırım ve silah ambargosu açıklamalarıyla ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel'e telefonda "Terör örgütünü NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok" dediğini söyledi.
13.10.2019 Siyaset
Bahçeli: El birliği yaparsak Türkiye'nin önünde hiçbir hain duramaz
Bahçeli: El birliği yaparsak Türkiye'nin önünde hiçbir hain duramaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başta CHP'li yöneticiler olmak üzere, kabahat ve kusurlarını yeni hükümet sistemine yüklemeye teşebbüs edenler Türkiye'nin istikbalinden ziyade kendi ikballerinin derdine düşen kimliksizlerdir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, cumhurla cumhuriyeti kucaklaştırmıştır. 'Cumhur var, cumhuriyet yok' diyen siyasi garabetlerin aslında ahlak erozyonuna uğradıkları, aidiyet sancısı çektikleri, şahsiyet depremi yaşadıkları kesindir." dedi.
13.07.2019 Siyaset
Mursi savunmalarında neleri haykırdı?
Mursi savunmalarında neleri haykırdı? Mısır’da ilk defa 17 Haziran 2012 yılında yapılan demokratik seçimlerle cumhurbaşkanlığını kazandığı günün 8’inci yıl dönümünde darbeyle iktidara gelen hükümetin mahkeme salonunda hayatını kaybeden seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, muhakemesi boyunca bazen konuşturulmadı, bazen hakarete maruz kaldı ancak hiçbir zaman cesur tavrından geri durmadı.
18.06.2019 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı eleştirilere yanıt verdi
Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı eleştirilere yanıt verdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’ın adının karıştığı sahte senet skandalının kabul edilemez olduğunu söylemesi üzerine gördüğü tepkilere cevap verdi.
28.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Günahkar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günahkar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.