Açlık Grevleri

Açlık Grevleri

Son dakika Açlık grevleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Açlık grevleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Açlık grevleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açlık Grevleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açlık grevleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 açlık grevleri haberi bulunmuştur. Tüm açlık grevleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 2 belediye meclis üyesi görevden alındı
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 2 belediye meclis üyesi görevden alındı İçişleri Bakanlığı, terör örgütüyle irtibatlı oldukları iddiasıyla Gaziantep Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hurşit Besle ile Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Adnan Erol'u görevlerinden uzaklaştırdı.
7.01.2021 Gündem
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz tutuklandı
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz tutuklandı İstanbul'daki terör operasyonunda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'unda aralarında olduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'la birlikte 4 kişi tutuklandı.
2.12.2020 Gündem
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar...
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alınmıştı! Hakkında flaş iddialar... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un terör örgütü PKK/KCK’nın şehir yapılanmasında, mitingler, açlık grevleri ve ölen örgüt üyelerinin ailelerine yardım yapılması gibi faaliyetlerde bulunduğu öne sürüldü.
26.11.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı rehber hazırladı!
Sağlık Bakanlığı rehber hazırladı! Sağlık Bakanlığı, toplu beslenme hizmeti veren kurumlar için “Ulusal Menü Rehberi” hazırladı. Huzurevlerine, kolay çiğneme için büyük parça et yemekleri yerine küçük parça et yemekleri önerildi. Rehberde bir yaşından küçük çocukların menülerinde bal olmaması gerektiği hatırlatıldı.
30.10.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, 'Bir Terör Örgütünün Çöküşü: Ölüm Oruçları Ve DHKP/C'nin Kanlı Geçmişi' raporunu hazırladı. Raporda, DHKP/C terör örgütünün kanlı eylemleri, Grup Yorum'la ilişkisi ve örgüt üyelerinin ölüm oruçlarına yer verildi. DHKP/C terör örgütünün sanat ve kültürü terörizm için bir araç, avukatlık mesleğinin getirdiği yetki ve hakları da faaliyetlerine kalkan olarak kullandığı belirtildi.
4.06.2020 Gündem
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...'
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...' ABD'nin dönemin İstanbul başkonsolosu Robert Houghton, 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden iki hafta sonra yolladığı gizli diplomatik notta iş dünyasının birçok üyesinin "terör ve belirsizlik ortamının" geçmiş olmasından dolayı "neredeyse havalara uçtuklarını" yazıyor.
13.09.2018 Dünya
Son dakika... 12 Eylül belgeleri ilk kez ortaya döküldü!
Son dakika... 12 Eylül belgeleri ilk kez ortaya döküldü! BBC, dönemin Ankara Büyükelçisi'nin Türkiye'deki darbeden kısa süre sonra Washington'a gönderdiği notları gün ışığına çıkardı. Gizli belgede, "Mevcut askeri liderlerin tamamını iyi tanıyoruz ve özellikle de NATO üyeliği başta olmak üzere Türkiye'nin güvenlik ya da dış politikasında değişim yaşanacağı yönünde bir endişe taşımamıza da gerek yok" yazıyor.
12.09.2018 Dünya
PKK’nın şehir eylemlerindeki yeni taktikleri
PKK’nın şehir eylemlerindeki yeni taktikleri Milliyet yazarı Tolga Şardan, PKK'nın yeni taktiğini köşesine taşıdı. Şardan, "PKK, her kriz döneminde olduğu gibi bu dönemde yine krizden çıkmak için batıdaki kentlerde eylem yapma kartını kullanacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
PKK'da Çukurca çıkmazı
PKK'da Çukurca çıkmazı Zaiyat endişesiyle uzun yıllardır güvenlik güçlerinin kısıtlı operasyon yapabildiği Hakkari Çukurca kırsalında 186 PKK'lı teröristin öldürülmesi örgütte ve siyasi uzantılarında büyük panik yarattı
29.09.2021 Gündem
'Ne o dövecek misin beni Akif?'
'Ne o dövecek misin beni Akif?' HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Türkiye'nin yönetilemez hale geldiğini ifade eden koalisyonun öcü olarak gösterilmesinin demokrasiye bir faydasının olmadığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
IŞİD'i protesto için açlık grevi
IŞİD'i protesto için açlık grevi Londra'da Başbakanlığın bulunduğu Downing Street yakınlarında toplanan bir grup Kürt, IŞİD'e karşı savaşta kullanmak için İngiltere hükümetinden ağır silah ve tanksavar füzeleri talep etti.
1.10.2014 Dünya
Ölüm orucunda Korsakoff oldu!
Ölüm orucunda Korsakoff oldu! Canlı bomba Ecevit Şanlı, 1997’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Harbiye Orduevi’ne düzenlenen law silahlı saldırıya karıştığı, İstanbul DGM ve ANAP, DYP, MHP il merkezlerine eylem hazırlığında olduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı...
29.09.2021 Gündem
'Devlet resti rekti'
'Devlet resti rekti' Akdoğan, hükümetin risk aldığını söyledi
29.09.2021 Gündem
İşte Öcalan'la görüşülen 7 madde!
İşte Öcalan'la görüşülen 7 madde! Öcalan'la görüşülen pakette neler var?
29.09.2021 Gündem
2012 böyle geçti!
2012 böyle geçti! 2012 yılında gündemi en çok meşgul eden konu ve olaylar hangileri oldu? İşte, yılın en çok konuşulan olayları!
28.12.2012 Bilim ve Teknoloji
MİT bir ilki gerçekleştirdi!
MİT bir ilki gerçekleştirdi! MİT, ilk kez TBMM'de
13.12.2012 Siyaset
'Yeni açılım olabilir'
'Yeni açılım olabilir' Öcalan'ın kardeşinden kritik açıklama...
29.09.2021 Gündem
'Ansızın gidebilirim!'
'Ansızın gidebilirim!' D-8 Zirvesi için gittiği Pakistan'dan dönen Başbakan Erdoğan, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın "Gazze'ye gidecek misiniz?" sorusuna "Ansızın gidebilirim" dediği öğrenildi.
23.11.2012 Siyaset
Öcalan’ın kosteri yine ‘arızalandı’!
Öcalan’ın kosteri yine ‘arızalandı’! Öcalan, avukatlarıyla yine görüşemedi
29.09.2021 Gündem
İmralı terziliği ile Kandil kefeni
İmralı terziliği ile Kandil kefeni Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler...
20.11.2012 Siyaset
'Çok açık söyleyeyim ki...
'Çok açık söyleyeyim ki... Erdoğan, Öcalan iddialarına son noktayı koydu
20.11.2012 Siyaset
İmralı’ya yaslı gelmiş şen gitmiş!
İmralı’ya yaslı gelmiş şen gitmiş! Kosterin kaptanı Mudanyalı Nail Ayanoğlu anlattı
29.09.2021 Gündem
Eylemciler nasıl tedavi edilecek?
Eylemciler nasıl tedavi edilecek? Türk Tabipleri Birliği (TTB), 67...
29.09.2021 Gündem
'Vicdansız yalaka!'
'Vicdansız yalaka!' Behzat Ç'nin yazarı, Salih Memecan'ın açlık grevi karikatürünü ağır bir dille eleştirdi
19.11.2012 Televizyon
Bahçeli'den Gül'e 8 sayfalık mektup!
Bahçeli'den Gül'e 8 sayfalık mektup! 'Bazı kimlik icatları son derece sakıncalıdır'
19.11.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Açlık Grevleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açlık grevleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.