3. Bölüm

3. Bölüm

Son dakika 3. bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.178 3. bölüm haberi bulunmuştur. Tüm 3. bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi!
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi! Bambaşka Biri 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kenan'dan Hamdi Atılbay cinayeti itirafı geldi. Savcı Leyla ise Kenan ile ilgili sırları çözmeyi yine onunla başarmak istedi.
18.09.2023 Televizyon
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var Safir dizisi 3 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizide merak edilen tek bir soru vardı: Ateş, her şeyi bilmesine rağmen neden saklıyor? Her şeyi, Yaman'ı ve Feraye'yi bilen ancak susan Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi bellil oldu.
18.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı 3. bölüm fragmanı: Mustafa Cemre'yi kaçıracakken Kenan işi bozuyor!
Dilek Taşı 3. bölüm fragmanı: Mustafa Cemre'yi kaçıracakken Kenan işi bozuyor! Dilek Taşı 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında kızı Cemre'ye kavuşan Mustafa onu kaçırmaya karar verdi. Ancak Figen, bu hamle sonrası yeni planını anlattı.
15.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı Dilek Taşı dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hüseyin ve Mustafa ikilisi Tarlabaşı'nda metruk bir binada polise yakalandı. Hüseyin'in hikayesi ve yaptığı seyirciyi ağlattı.
14.09.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
Ya Çok Seversen 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Ya Çok Seversen 3. bölüm fragmanında Ateş Leyla'yı kovuyor.
14.07.2023 Televizyon
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti
Duyanlar inanamıyor! 73 yaşında 7’nci yüksek lisansına geçti Adana’da yaşayan 73 yaşındaki İnşaat Mühendisi Resul Duran, bir lisans, 6 yüksek lisans bitirdi. Şu anda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde 7’nci yüksek lisans eğitimini sürdüren Duran, eğitim hayatıyla herkese örnek oluyor.
19.06.2023 Yaşam
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi?
Gülcemal 3. bölüm fragmanı: Gülcemal, şeytan Zafer'le başa çıkabilecek mi? Gülcemal 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen ve Meltem Akçöl'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında yaralanan Gülcemal ile Deva arasında aşk filizleniyor. Oğlunun tüm zaaflarını bilen Zafer'in şeytani planları devreye giriyor.
13.04.2023 Televizyon
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor!
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi dün akşam 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Ateş'in yaptığı son hamleyle Deniz yumuşuyor. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı?
Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı: Süreyya Kemal'i damat diye bağrına basacak mı? Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Cemre Gümeli'nin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal, Harika'nın Süreyya'nın yeğeni olduğunu bile bile elinde çiçekle evine gidiyor. Kemal, "Harika'ya baktığımd hayal ediyorum, tekrar nefes alıyorum" dedi.
30.03.2023 Televizyon
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu!
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu! Kraliçe 3. bölüm fragmnı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Selin Şekerci'nin rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş ve Zeynep'in Deniz'den sakladıkları sır belli oluyor. Kraliçe son bölümde çiftliğe icra gelmesiyle birlikte Ateş Deniz'e, "Tıpış tıpış geleceksin buraya Deniz Akça" sözü damga vurmuştu.
29.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu'nda Aslı evlilik teklifi alıyor!
Veda Mektubu'nda Aslı evlilik teklifi alıyor! Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet bu bölümde Aslı'ya evlenmek teklifi ediyor.
10.03.2023 Televizyon
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda...
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda... Ego dizisinden bahsediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlanan ve sadece 3 bölüm ekrana gelen Erkeğe Güven Olmaz (Ego) dizisi 3. kez senarist değişikliğine gidiyor.
10.03.2023 Televizyon
Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi… MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri?
Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi… MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri? Milli Piyango sonuçları 31 Aralık Cumartesi günü saat 12:30 itibarıyla yılbaşı çekilişiyle başladı. 200 milyon TL'lik büyük ikramiye dışında, 20 milyon ve 10 milyon TL'lik çekilişler de yapılacak. Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar belli oluyor. Peki, MP 2023 Yılbaşı çekilişi 10.000 TL ikramiye çıkan numaralar hangileri? Yılbaşı çekilişi kazanan numaralar hangileri? Milli Piyango 10 bin TL kazanan numaralar listesi…
31.12.2022 Ekonomi
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi!
Seversin ikinci bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi “Seversin” yeni bölümü ile ekrana geldi.
9.06.2022 Televizyon
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu?
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu? Sadakatsiz bu akşam yok mu, neden yok? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayımlanması üzerine ''Sadakatsiz bugün var mı, bu akşam Sadakatsiz neden yok?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
4.05.2022 Televizyon
Afara 3. bölüm fragmanı yayında!
Afara 3. bölüm fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Talat Bulut ve Nilgün Belgün oluyor!
29.04.2022 Televizyon
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış...
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış... Ülkenin birçok noktasında bulunuyor. Adeta para basıyorlar. İlgi giderek artıyor. Üretim kapasitesindeki artış da yüzde 225'i buldu. Meslek liseleri fabrika gibi çalışıyor. Gaziantep’te, 3 ayda 7 milyon lira ciroya ulaşan lisede, her gün 20 bin kişilik yemek pişiriliyor. Fırat Kalkanı Bölgesi’ndeki hastanelere yemek buradan gidiyor. Ankara’daki öğrenciler, sıra-dolap yapımından bilişime kadar birçok alanda işbaşında. Kumburgaz’da ise harabeden tam donanımlı bir mutfağa dönüşen binada, binlerce kamu ve özel sektör çalışanı için üretim yapılıyor.
26.04.2022 Ekonomi
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı BURSA'da Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi'nin (OBAM) açılışında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "18 Mart Çanakkale Köprüsü, bizim için nasıl bir iftihar projesiyse bugün Osmangazi Belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirmiş olduğu OBAM projesi de iftihar duyduğumuz bir projedir" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi...
Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Ön İzlemesi... Türkan, evliliğindeki krizi babasına itiraf edecek mi?
7.03.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 3. bölüm ön izleme yayında!
Üç Kız Kardeş 3. bölüm ön izleme yayında! Türkan yaşadığı zorluklarla tek başına mücadele etmekten yoruluyor ve Somer'den yardım istiyor! Peki Somer, Türkan'ın bu isteği karşısında nasıl bir hamle yapacak?
6.03.2022 Televizyon
Türkan babasına gerçekleri anlatacak mı?
Türkan babasına gerçekleri anlatacak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
2.03.2022 Televizyon
Natamisin nedir, nerelerde kullanılır? Gıda koruyucusu Natamisin kullanımı yasak mı, insan sağlığına zararı nedir?
Natamisin nedir, nerelerde kullanılır? Gıda koruyucusu Natamisin kullanımı yasak mı, insan sağlığına zararı nedir? Natamisin nedir? Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı tağşiş görülen ürünlerde natamisine de rastlandı. Gıdalarda küflenmeyi engelleyen koruyucu madde natamisin ile ilgili aramalar tağşiş listesinin açıklanmasıyla araştırılmaya başlandı. Peki, Natamisin nedir, nerelerde kullanılır? Gıda koruyucusu Natamisin kullanımı yasak mı? Natamisinin insan sağlığına zararı nedir?
2.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

3. Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.