Gazete Vatan Logo
Magazin Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?

Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19 Nisan 2024'te GAIN ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, ilk iki bölümüyle büyük beğeni topladı Dizinin başrolünü Cihangir Ceyhan üstleniyor.

Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?

Dengeler Biri Olmak'ın 3. Bölümünün yayınlanacağı tarih belli olmadı.  Inter Yapım imzalı dizide Cihangir Ceyhan’a Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Gurur Çiçekoğlu, Zamire Zeynep Özdemir, Mücahit Koçak, Canan Ürekil ve Ersin Olgaç gibi oyuncular eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu dizinin senaryosu ise Sarp Kalfaoğlu’na ait.

Dengeler Biri Olmak dizisinin konusu

Dengeler Biri Olmak, bambaşka bir hayatın hayalini kuran Ferit Kamacı'nın, kendini adım adım suç, şiddet, hırs ve intikam dolu bir dünyanın içinde bulmasını konu alan bir dram dizisidir.

Dizide Cihangir Ceyhan, yaşadıkları sonucunda gayrimeşru dünyaya çekilen Ferit Kamacı karakterini canlandırıyor. Çocukluğundan beri bambaşka bir hayatın hayaliyle yaşan Ferit, kendisini adım adım suç, şiddet, hırs ve intikam dolu bir dünyanın içinde bulur. Gerçekleşmemiş ihtimallerle birlikte çocuk ruhunu ve naifliğini arkasında bırakmak zorunda kalan Ferit, “biri olma” yolunda çok şey feda edecektir.

Haberin Devamı